Vigo wrote:Mi prakticno od 2003. godine i prvenstva u Svedskoj nismo igrali u najjacem sastavu.I to je problem.Stalno ide neka podela na stare i mlade,NBA i Evroljane itd.Pa naravno da bez najboljih igraca ne mozemo imati rezultat.Ni sada u Sloveniji nam nece igrati najbolji.U nasem zlatnom vremenu kada smo uzimali medalje nije se moglo dogoditi da neko hvali,cak su igrali i povredjeni.Divac nije igrao samo jedne godine,1997. i odmah nismo uzeli titulu.Eto koliko znaci jedan igrac a kamoli petorka.
nismo ni tada..
2002. godina je zadnja godina kada je selektor racunao na 100% igraca.
2003. su otkazali mnogi igraci,od zvezda igrali su Jaric & Stojakovic(mislim da mu je to bio poslednji nastup).
2004. se ne secam najbolje,secam se samo da smo ispali od Kineza u grupi(?)..ali sam siguran da te OI nije igrao Divac.
2005. je mislim zadnji put da su se odazvali svi pozvani sem Stojakovica(povreda),Divac nije igrao jer se oprostio od reprezentacije.Te godine u NS su igrali Marko Jarić,Igor Rakočević,Milan Gurović, Dejan Bodiroga, Vladimir Radmanović, Dejan Tomašević, Nenad Krstić, Darko Miličić ,Željko Rebrača...precrtan Pavlovic i to je zadnji put da je on dosao na pripreme nacionalne selekcije.Vujanic nije igrao zbog povrede koja ga je kostala karijere..
2006. Sakota je racunao na jos manje igraca(u NS su se od reorezentacije oprostili Jaric,Gurovic(igrao i za Moskitose 2007),Bodiroga,Tomasevic,rebraca,itd)te godine su u reprezentaciji igrali igraci poput Raicevica(sta je sa deckom?

),bio je pozvan i Jorovic(te godine se povredio i sjebao karijeru),u svakom slucaju smesna ekipa..
2007. cuveni Moskitosi

predvodjeni cetnikom & cetnikom pocetnikom
2009.je vec svezija-->srebro u Poljskoj.
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.