Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby AirBall » 13 May 2013, 19:06

Zato sto nemamo bekove-sutere, morace da ima nekog na krilu sa prangijom...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Кутузов » 13 May 2013, 19:42

Зализаном је Кешељ најомиљенији играча од свих његових клијената, тако да га можемо очекивати на ЕП.
Надам се да ће Кузмић одлучити да игра за нас, баш нам фали такав играч.
Кутузов

Postby Oglala » 13 May 2013, 19:57

Keselj osim suta ne poseduje ni jedan element igre koji bi mogao da mu garantuje mesto u reprezentaciji. Ocekivao sam da ce postati bolji igrac, ali kao da nista sem sutiranja do sada nije radio. Njegovo pozivanje u ovom trenutku moze biti samo danak nedovrsenim bekovima, ali bi nam donelo jes jednog nedovrsenog igraca na krilu, tako da ni to nije resenje.
Povrh toga, postao mi je antipatican za vreme kvalifikacija kada je za vreme reprezentativne utakmice koju nije igrao zbog povrede isao da gleda pripremni turnir na kome je nastupala Zvezda.
veni, vidi, Kecman
Ay, Carmela
Paint i black

Dok ste živi, bićete mi krivi
Oglala

Postby civor » 13 May 2013, 20:23

AirBall wrote:Zato sto nemamo bekove-sutere, morace da ima nekog na krilu sa prangijom...

Sta je sa Tripkovicem
Baron je najveci kralj
civor

Postby AirBall » 13 May 2013, 20:25

Koliko se secam Duda je bio vrlo nezadovoljan sa onim sto Tripkovic pruza, ako me secanje sluzi bio je i neki incident na toj relaciji dok smo igrali turnir u Sloveniji na kome su ucestvovale exyu reprezentacije...

Nemam informaciju, ali je moje misljenje da na njega ne racuna...
AirBall

Postby civor » 13 May 2013, 20:28

Ivkovic je dosta igraca prekrizio zbog gluposti moze da trpi Teodosica do besvesti ali samo njega ostali moraju da budu ko u osnovnoj skoli
Baron je najveci kralj
civor

Postby Napredpartizan » 13 May 2013, 21:44

AirBall wrote:Koliko se secam Duda je bio vrlo nezadovoljan sa onim sto Tripkovic pruza, ako me secanje sluzi bio je i neki incident na toj relaciji dok smo igrali turnir u Sloveniji na kome su ucestvovale exyu reprezentacije...

Nemam informaciju, ali je moje misljenje da na njega ne racuna...

Kada je gostovao Duda kod Tegeltije pricao je kako racuna na Tripkovica i kako je gledao ceo Fenerov mec na tv-u ocekujuci da Tripko udje.. Rekao je da mu je drago zbog dobrih partija u Valjadolidu.. Zeznuo se Tripko sto je otisao iz Spanije, taman se vratio igracki u zivot..
Napredpartizan

Postby Nikola » 13 May 2013, 23:59

Zeznuo se zestoko.
Duda se u onoj jednoj utakmici naljutio kada je bacio tablu na pod, a siroti Tripko mu ju je podigo, sve vreme slusajuci kako se ovaj dere na njega :biggrin: Ali mislim (nadam se) da nema tu nekih drugih problema.
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby Zigara » 14 May 2013, 00:14

1.Teodosic,Markovic
2.Nedovic,Rasic,Paunic
3.Micov,Lucic
4.Bjelica,Novica
5.Krstic,Rasko,Bobi
Ovih 12 bih ja poveo.
Inace mislim da cemo imati strasan problem ako Markovic otkaze.
Zigara

Postby Steve Vai » 14 May 2013, 01:41

Kakve su sanse da Duda zove Rakovica,iako je moguce,neka mi neko pojasni njihov odnos? Vidim da se pominje Keselj i nije mi jasno,po kom osnovu ce on igrati pre Luke? A vidim da Airball sam sebe demantuje,kada prvo kaze da nam treba prangija na krilu,a unapred otpise Luku..Ako Bjelicu racunamo kao 4,od nasih igraca je jedino Micov bolji od njega igrac na trojci..
"Dok su izdajnici zaista posebna vrednost,tu moras zaista da se potrudis i da rizikujes svasta" Momo Kapor
Steve Vai

Postby Hezonja » 14 May 2013, 01:41

Steve Vai wrote:Kakve su sanse da Duda zove Rakovica,iako je moguce,neka mi neko pojasni njihov odnos? Vidim da se pominje Keselj i nije mi jasno,po kom osnovu ce on igrati pre Luke? A vidim da Airball sam sebe demantuje,kada prvo kaze da nam treba prangija na krilu,a unapred otpise Luku..Ako Bjelicu racunamo kao 4,od nasih igraca je jedino Micov bolji od njega igrac na trojci..

Nema sanse za Rakovica da igra za repku, ima problema u odnosu sa savezom.
Hezonja

Postby Steve Vai » 14 May 2013, 01:57

Aleksa9 wrote:
Steve Vai wrote:Kakve su sanse da Duda zove Rakovica,iako je moguce,neka mi neko pojasni njihov odnos? Vidim da se pominje Keselj i nije mi jasno,po kom osnovu ce on igrati pre Luke? A vidim da Airball sam sebe demantuje,kada prvo kaze da nam treba prangija na krilu,a unapred otpise Luku..Ako Bjelicu racunamo kao 4,od nasih igraca je jedino Micov bolji od njega igrac na trojci..

Nema sanse za Rakovica da igra za repku, ima problema u odnosu sa savezom.

Milicic,i u ovom trenutku,uz prolazak celih priprema bi bio najbolje resenje,iako dugo nije igrao kosarku...Znam da za to nema sanse,ali sam prokomentarisao..Mnogo su savez i Duda zasrali sa pojedincima...Dudi se treba zahvaliti ako ne dodje do polufinala...Ovo bi trebalo da mu bude poslednja sansa.. Za otkaze i svadje je jedini krivac...Rakovic bi bio idealna zamena Krsticu...Ko da gleda Stimca,Kostu,Bobija i ostale..Uz svo postovanje prema Stimcevom napredku i Bobijevim partijama u Kls i Sls..
"Dok su izdajnici zaista posebna vrednost,tu moras zaista da se potrudis i da rizikujes svasta" Momo Kapor
Steve Vai

Postby Hezonja » 14 May 2013, 01:58

U slucaju da svi ovi visoki igraci ne dodju na pripreme, Jelovac mora dobiti sansu na pripremama.Zasluzio je decko.
Hezonja

Postby Talicni Tom » 14 May 2013, 07:05

Aleksa9 nemojmo se saliti sa Jelovcem. Nismo tako nisko spali ipak.

Kada je rijec o Tripku ne vjerujem da ima sukoba na relaciji sa Dudom jer znam da je Duda govorio da ce pomno da prati njegove igre u Feneru, koje su bile katastrofa.

A onomad nije igrao samo zato jer je igracki uprskao. Nije mogao da odugra trazeno.
AirBall wrote:Partizana niko ne sme da krade...
Talicni Tom

Postby AirBall » 14 May 2013, 10:28

Steve Vai wrote: A vidim da Airball sam sebe demantuje,kada prvo kaze da nam treba prangija na krilu,a unapred otpise Luku.

Gde ja sebe demantujem?

Prvo nigde nisam ni spominjao Luku Bogdanovica, uz to Duda nije racunao na njega u prethodnim ciklusima, a i on sto je stariji sve vise igra za poziciji 4...

Hteo neko da prihvati, ili ne, ali Duda je uvek racunao na Keselja i ne vidim nijedan razlog zasto to i sad ne bi bio slucaj... Nesto slicno mislim i za Tepica...
AirBall

PreviousNext

Return to Reprezentacije