Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby Oglala » 14 May 2013, 10:35

Edit: obrukao sam se
Last edited by Oglala on 14 May 2013, 10:50, edited 1 time in total.
Reason: nauci da citas!
veni, vidi, Kecman
Ay, Carmela
Paint i black

Dok ste živi, bićete mi krivi
Oglala

Postby Napredpartizan » 14 May 2013, 11:37

Paunic pre Milosavljevica bi bio horor.. Nije Milosavljevic uopste slabiji defanzivni igrac od Paunica, a u napadu je mnogo bolji i korisniji... Jedino me buni zbog cega Duda nije pozvao Milosavljevica ni na siri spisak prosle god za kvalifikacije, pre toga ga je pozivao...
Napredpartizan

Postby skeva » 14 May 2013, 11:42

Zato sto je skontao da je kloc :laugh:
nolinjo wrote:stime sto je gagic najbolji defanzivni centar evropske kosarke
skeva

Postby Oglala » 14 May 2013, 12:17

Dobro, prosle sezone se Milosavljevic stvarno nije proslavio. I on i Lucic su tad EL odigrali ispod ocekivanja.
veni, vidi, Kecman
Ay, Carmela
Paint i black

Oglala

Postby lockdown » 14 May 2013, 12:57

Ja Savana obozavam ... On + Novica bi bilo idelano na 4ki ... ima sut za tri bolji od bekova a i veoma ga je tesko cuvati sa njegovim nepredvidljivim basketaskim ulazima i brzinom koju poseduje ...
Danju fin, noću Čarli Šin.
lockdown

Postby BoleBarca » 14 May 2013, 14:08

Napredpartizan wrote:Paunic pre Milosavljevica bi bio horor..

Tacno. Nisam gledao Paunica ove sezone ali ne verujem da je nesto mnogo napredovao za par meseci. A i statistika mu nije nesto bas impresivna. Dok je Gagiju ovo sezona zivota i zasluzio je da igra u Sloveniji.

lockdown wrote:Ja Savana obozavam ... On + Novica bi bilo idelano na 4ki ... ima sut za tri bolji od bekova a i veoma ga je tesko cuvati sa njegovim nepredvidljivim basketaskim ulazima i brzinom koju poseduje ...

U napadu je odlican, mozda cak rame uz rame sa Novicom, ali u odbrani je jedna velika rupa. Mislim da je sto se defanzive tice najgora opcija od svih potencijalnih...
Last edited by BoleBarca on 14 May 2013, 15:18, edited 1 time in total.
09.10.24.
"Ovaj tim ce biti nagradjen bar play-in-om, ako nista, a ono zbog toga sto onaj koji je 56 god. u kosarci nije vise barem na papiru u klubu. Kada i fizicki ne bude mogao da prismrdi svlacionici i terenu, tada ce doci i veci rezultati."
BoleBarca

Postby Steve Vai » 14 May 2013, 15:15

AirBall wrote:
Steve Vai wrote: A vidim da Airball sam sebe demantuje,kada prvo kaze da nam treba prangija na krilu,a unapred otpise Luku.

Gde ja sebe demantujem?

Prvo nigde nisam ni spominjao Luku Bogdanovica, uz to Duda nije racunao na njega u prethodnim ciklusima, a i on sto je stariji sve vise igra za poziciji 4...

Hteo neko da prihvati, ili ne, ali Duda je uvek racunao na Keselja i ne vidim nijedan razlog zasto to i sad ne bi bio slucaj... Nesto slicno mislim i za Tepica...

Keselj i nekako,solidno igra u Le manu,ali Tepic...Covek koji cele sezone nije odigrao nijedan mec kako treba..Tragedija bi bila pozvati ga pre Tripka,Nedovica..O Micovu da ne govorim..On je za dve klase ispred njega..Da me ne razumes pogresno,Milenko moze da odigra dobro u odbrani,ali sut mu je katastrofalan ove sezone...Decko nista nije pokazao..Mislim da je Micov sasvim dobar defanzivac da cuva protivnicke bekove,s tim sto mu je i repertoar u napadu veliki...Trebaju nam na toj poziciji igraci,koji ce da sutnu,odnosno probiju..Tripko i Nedovic...Sve ovo pod uslovom da Duda vidi Micova kao dvojku,a i trebace nam da prenosi loptu,u slucaju pritiska na Tea..Zna to i Milenko,ali slaba vajda od njega..
"Dok su izdajnici zaista posebna vrednost,tu moras zaista da se potrudis i da rizikujes svasta" Momo Kapor
Steve Vai

Postby Withnail » 14 May 2013, 16:54

da li sam dobro procitao, da li mi se ucinilo da je na temi o reprezentativnoj kosarci neko spomenuo Jelovca kao kandidata?!?! wtf
Withnail

Postby Hezonja » 14 May 2013, 16:57

Withnail wrote:da li sam dobro procitao, da li mi se ucinilo da je na temi o reprezentativnoj kosarci neko spomenuo Jelovca kao kandidata?!?! wtf

JA sam ga spomenuo, neki problem?Jel si ga gledao mozda ove sezone?
Hezonja

Postby Withnail » 14 May 2013, 17:13

nije ovde stvar ko je spomenuo, niti sta tebi zameram, nego samo njegovo ime i reprezentacija ne da ne idu, nego... i nisam ga gledao ove sezone i nema potrebe, dobro mi je poznat
Withnail

Postby Hezonja » 14 May 2013, 17:15

Withnail wrote:nije ovde stvar ko je spomenuo, niti sta tebi zameram, nego samo njegovo ime i reprezentacija ne da ne idu, nego... i nisam ga gledao ove sezone i nema potrebe, dobro mi je poznat

Pa pogledaj meceve protiv Armanija, Siene, Kantua...Decko je mnogo napredovao.
Hezonja

Postby MilosRS » 15 May 2013, 08:28

Ako je sve ovo za otkaze tacno, najbolje sto imamo je

Teo, Nedovic
Bogdan, DMB
Lucic,Micov
Novica, Bjelica
Krstic,Stimac

Jos jedan spolja (Vasa) i jedan visoki (Bobi, Musli, Milutinov) i sta nam bog da.
U slucaju da je patka u pitanju, Stefan Cigla i Macvan su vise nego dobrodosli.
Sto vise upoznajem ljude, to mi je draze sto radim sa masinama
MilosRS

Postby skeva » 15 May 2013, 12:00

nolinjo wrote:stime sto je gagic najbolji defanzivni centar evropske kosarke
skeva

Postby Oglala » 15 May 2013, 12:46

Nadam se da cemo od ovoga mi imati koristi, ali ne zvuci bas tako.
veni, vidi, Kecman
Ay, Carmela
Paint i black

Oglala

Postby Nikola » 15 May 2013, 13:04

Ovo valjda znaci da ce ga Duda sigurno staviti na spisak. E, sad, da li ce doci...
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

PreviousNext

Return to Reprezentacije