Ako bude zdrav, Lučić je siguran. Kao klupski igrač deluje da je pri samom kraju, ali na malom uzorku utakmica i te kako ima šta da kaže. Karijev je ljubimac i može da se spusti na 4 koja nam je najkritičnija i najzelenija pozicija. Tako da na 3/4 samo ostaje dilema da li će Kalinić želeti da igra i da li ga selektor uopšte vidi kao potrebnog. Ako ne, tu je Dobrić. Ja sam za to da se ode sa najjačim raspoloživim snagama, sa fizićki što moćnijom selekcijom i da su uz Jokića potrebni igrači koji mogu da igraju u oba smera ne daveći loptu.
Druga dilema je koga voditi kao petog beka - Topića, Jovića ili Vanju. Joviću šansu daju za sada slabe sezone Micića i Avramovića, Topić trenutno prolazi samo kao zalog za budućnost, Vanja je kao odličan evrolgiaški 3D igrač najpotrebniji u idealnim uslovima i siguran sam da ide on ako ne bude otkaza, povreda i slabe forme nosilaca. Već se ima dosta kreacije u Jokiću, Bogdanu, Guduriću i Miciću ako bude motivisan.
Jedva čekam da na miru gledam kvalifikacije, o OI da ne pričam.
Streljaštvo i košarka po evropskom vremenu, ne može lepše.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.