Ovakav Karijev spisak meni govori da se ipak vodilo racuna i o onome sto sledi posle LA 2028.Zato su i pozvani momci koji ce uz Jovica i Petruseva ciniti okosnicu te neke nove reprezentacije.
Na spisku se nalazi sve ono sto trenutno imamo najbolje manje ,vise.Jedino iznenadjenje za mene je izostanak Pokua sa spiska pogotovo sto mislim da bi on bio itekako od koristi za ekipu.
Povratak Jovica da dodatno donese iskustvo,rutinu i sigurnost pogotovo u momentima kad ne ide.S njim dobijamo i raznovrsnost na poziciji playa gde cemo imati tri totalno razlicita igraca
Cilj se zna,nemam sumnje da cemo biti najjaci na turniru i mislim da je vreme da se krunise ova generacija jednim zlatom

.Bicemo rekao bih jos jaci nego li u Parizu.
Sastav se manje vise zna,samo da nas povrede zaobidju.Mislim da ce jedina dilema biti ko ce umesto Davidovca dal Tristan,Smajli ili Balsa.
Tim za napad na zlato.
1 Vasa,Aleksa,Jovke
2Bogdan,Gudura
3Vanja,Dobric
4Jovic,Petrusev
5Joka,Milutinov,Balsa/Tristan/Smajli.
Bas mi je drago zbog Trife ,Balse sto su na spisku i naravno mali Top koji ce vec od SP 2027 biti standardni clan reprezentacije.Ne bih se iznenadio da recimo Trifa uleti u 12 umesto Dobrica.
Svakako ce ovim momcima znaciti sam boravak i treninzi sa ovim majstorima kosarke.
Onaj koji na kraju od njih uleti u 12 imace veliku cast da bude deo jedne takve ekipe,i ako verovatno nece videti terena mnogo.