StefNS wrote:Kako izgleda kada se odazovu oni koji se nećkaju, i koje ne znaju da li im se piški ili im se ne piški sasvim dovoljno smo se nagledali 2004. i 2005. U reprezentaciji trebaju da budu oni koji to 100% žele, bez obzira ko je selektor, ko su mu saigrači i da li će pripreme trajati 2 meseca.
Uostalom Duda je prošle godine sa Olimpijakosom zapušio usta svima, pa i sa onim srebrom u Poljskoj. To ne može da napravi neko kome je prošlo vreme.
Što se mene tiče Savanović je govedo,Micov takođe jel treba da se odazove iako nije dobar sa Dudom. Novica je realno stvarno povređen i ne znam koliko bi koristio.
Svaka čast za srebro u Poljskoj i za titulu Olimpijakosa,ALI je Litvanija bila najbitnije takmičenje a tamo smo mi pojeli jedno veliko govno i tu mislim najviše na stručni štab koji nije uspeo da digne ekipu posle nesrećnog poraza od Francuske i koji je katastrofalno spremio ključni meč sa Grcima za OI. 4 godine Ivkovićevog mandata bez obzira na srebro su neuspeh jer nije ispunjen glavni cilj. Pritom smo imali forsiranje nekih igrača kojih sada ni nema na spisku tipa Tepića,Rašića i Paunića. Pa smo imali plansko podmlađivanje a sada imamo Katića u reprezentaciji.