Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby civor » 29 Jul 2013, 11:27

Ova situacija sa repkom je dokaza da nema pravih novinara kod nas.Kada je pre 2 meseca objavljeno da nece igrati neki igraci Duda se pravio lud zajedno sa savezom.Sada vidimo da bas ti igraci nece igrati da nam je ekipa nikakva i niko nema muda da postavi pitanje najodgovornijem zasto je takva situacija.Garantujem da ga neko pita zasto ih nema on bi odgovorio stici ce brzo,culi smo se,sve je pod kontrolom.
Baron je najveci kralj
civor

Postby Hezonja » 29 Jul 2013, 11:54

familija wrote:
civor wrote:Prica o podmladjivanju ne pije vodu nemam nista protiv Mitrovica, ali ako podmladjujemo sta ce Katic tu sto ne igra Milutinov onda.Ivkovic ne zna sta radi to je jedino objasnjenje.

Ocigledno..Duda je u "kanalu"..
Reprezentaciju treba da cine 10 iskusnih igraca sklopljenih u jednu celinu, i ako hoces da mislis na buducnost, onda od Micica, Milutinova i recimo Luke Mitrovica, izzaberes jednog ili dvojicu koji ce biti zalog za buducnost (naravno ukoliko nemas generaciju Kukoca, Divca, Danilovica, DJordjevica, Radje..pa svi u reprezentaciju.. :biggrin: )
Poslednja lakrdija sa Lukom Mitrovicem je ne znam kako bi nazvao..Pozvao je Katica na mestu centra,ok..pa sto ne pozva Jorovica sada da zakrpi tu rupu na cetvorci, kakva je razllika!?!?!?

Igraci na poziciji cetiri:
Macvan, Savanovic, Erceg, Velickovic, Radenovic, Labovic, Aleksandrov, T. Dragicevic, Dragovic, L.Bogdanovic, Scekic, Stevic, Borovnjak, Jelovac, Jorovic...

Da li je moguce da su svi ovi povredjeni, uvredjeni, nekvalitetni, neopodobni..!?"?! :krsti: :lollol:
Svi boldovani su imali solidne sezone u evropskim ligama (Rusija, Spanija, Poljska, Nemacka, Italija, ABA, Belgija), a neki i u evropskim takmicenjima...

Svi sem Labovica...Stevic je bio u idealnoj petorci Evrokupa...Poludeo je skroz...

Jelovac je blizu BIlbaa inace...
Hezonja

Postby skeva » 29 Jul 2013, 12:20

familija wrote:
skevurina wrote:Mislim da je Mitrovic pozvan zbog dobro odigranog prvenstva za mlade. Ali opet, ne vjerujem da ce on ici tako da je ovo vise njegovo prikljucivanje reprezentaciji da odradi pripreme i prikljuci se ekipi u buducem periodu.

Ma kakvo odradjivanje?
Pa ko ce da nam igra na poziciji cetiri?
Ne mislis i ti (kao jos jedan Zvezdas) da ce Gagic da igra?! :biggrin: :krsti:

Ja licno mislim da ce na 4 Bjelica igrati 30+ minuta, a da ce ostatak neko pokrpiti ali to nece biti Luka...
nolinjo wrote:stime sto je gagic najbolji defanzivni centar evropske kosarke
skeva

Postby familija » 29 Jul 2013, 14:55

skevurina wrote:
familija wrote:
skevurina wrote:Mislim da je Mitrovic pozvan zbog dobro odigranog prvenstva za mlade. Ali opet, ne vjerujem da ce on ici tako da je ovo vise njegovo prikljucivanje reprezentaciji da odradi pripreme i prikljuci se ekipi u buducem periodu.

Ma kakvo odradjivanje?
Pa ko ce da nam igra na poziciji cetiri?
Ne mislis i ti (kao jos jedan Zvezdas) da ce Gagic da igra?! :biggrin: :krsti:

Ja licno mislim da ce na 4 Bjelica igrati 30+ minuta, a da ce ostatak neko pokrpiti ali to nece biti Luka...

Slazem se, ali ko ce da krpi?
Lucic? :lollol:
I sta na primer krene Bjelica na cetvorci i Vucevic ili Teletovic ga za par minuta izbace sa dve licne?
Sta onda?
Lucic na cetvorku, a na trojku Kalinic?
Bice "drz' dupe, drz' gace"... :krsti:
"NIJE VAZNO KOLIKO PUTA PADNES, VAZNO JE DA SVAKI PUT USTANES!"
familija

Postby Hezonja » 29 Jul 2013, 15:05

Mitrovic se nije mogao izboriti sa Suboticem u Zvezdi, a mozda ce igrati na EP-u...
Hezonja

Postby civor » 29 Jul 2013, 15:07

Ja ne znam sto ste se uhvatli za Mitrovica,nije on najveca rupa u timu niti najveci promasaj tamo.
Baron je najveci kralj
civor

Postby Nikola » 29 Jul 2013, 15:36

Uh bre ljudi, nije odigrana ni prva pripremna utakmica, a vec krenulo pljuvanje. Polako, nisu nam u grupi Ameri iz '92. vec Makedonija i Letonija
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby Hezonja » 29 Jul 2013, 15:41

Nikola wrote:Uh bre ljudi, nije odigrana ni prva pripremna utakmica, a vec krenulo pljuvanje. Polako, nisu nam u grupi Ameri iz '92. vec Makedonija i Letonija

Davis ne igra za njih, pa ce biti malo lakse, ali oni su favoriti protiv nas...
Hezonja

Postby Proctor » 29 Jul 2013, 16:30

Aleksa9 wrote: Davis ne igra za njih, pa ce biti malo lakse, ali oni su favoriti protiv nas...

Da nas i pobijede, nije problem, ali da smo spali na to da je jedna Letonija, koliko god jaka bila, favorit protiv Srbije, bez obzira kako se mi krpili, ja ne želim da vjerujem.
Proctor

Postby civor » 29 Jul 2013, 16:41

Mozes da ne verujes ali mi smo prosle godine izgubili od Estonije koja je neoporedivo slabija od Letonije.Srbija sa ovim timom nije favorit ni protiv koga.
Baron je najveci kralj
civor

Postby familija » 29 Jul 2013, 17:06

civor wrote:Mozes da ne verujes ali mi smo prosle godine izgubili od Estonije koja je neoporedivo slabija od Letonije.Srbija sa ovim timom nije favorit ni protiv koga.

Potpuno se slazem...

Mi imamo dva i po igraca sa poenima u rukama (Teo, Krle i Bjelica, za njega je pola jer do sada nije imao vodecu ulogu u reprezentaciji)
Imamo tri ratnika tj igrace zadatka, jedan ima iskustva u rep. (Markovic), drugi iskusan ali debitant (Katic) i treci je igrao samo u kvalifikacijama (Stimac)
Imamo talentovane igrace koji su osetili igranje u Evroligi i ABA (Nedovic, Bogdan, Andjusic, Musli, Lucic, Gagic), ali gotovo nemaju nikakvo iskustvo u reprezentaciji, osim sto je neko od njih igrao u kvalifikacijama, uglavnom sporedne uloge...
I imamo mlade talente koji nisu cak igrali ni u ABA ligi (Micic, Dangubic, Krstic, Kalinic, Mitrovic)..

Dakle ako Teo ne ide (kao sto je ovih dana gotovo izvesno), mi imamo Krstica i dva igraca sa sporednim ulogama u rep. Bjelica i Markovic..
Isuvise malo i slabo..
Rosteri ostalih reprezentacija...

Makedonija: Bo, Ilijevski, V, Stojanovski, B. Stojanovski, Antic, Cekovski, Gecevski, Samardziski
BIH: Wright, DJedovic, Gordic, Sutalo, Masic, Persic, Kikanovic, Sinanovic, Teletovic
Crna Gora: M. Bjelica, Dubljevic, Pekovic, Vucevic...dovoljno
Litvanija: Seibutis, Jasaitis, Kalnietis, Pocijus, Gecevicijus, Maciulis, Kleiza, Jankunas, Javtokas, braca Lavrinovic, Valancijunas,
Letonija: Zemlja koja je u strasnom usponu (igraju slicno ko Litvanci)..dosta mladih igraca im dolazi, i imaju poslednjih godina puno uspeha na EP mladjih kategorija.. (ove godine U20 - Srebrna medalja, U18 - cetvrto mesto, prosle godine obe selekcije sesto mesto)

Dakle gledano ovako, jaki i iskesni rosteri...bice nam uzasno tesko.. :question:
"NIJE VAZNO KOLIKO PUTA PADNES, VAZNO JE DA SVAKI PUT USTANES!"
familija

Postby Shlajma » 29 Jul 2013, 18:42

Aleksa9 wrote:Mitrovic se nije mogao izboriti sa Suboticem u Zvezdi, a mozda ce igrati na EP-u...

Ni jedno ni drugo nije njegova krivica. Pre par meseci sam razmisljao koga ce od cetvorki Duda odstraniti iz tima a na kraju ga svi ispalili.
Shlajma

Postby Shlajma » 29 Jul 2013, 19:03

Jesu Erceg, Macvan i Savanovic Miskovi igraci?
Shlajma

Postby AirBall » 29 Jul 2013, 19:11

Samo Savanovic...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Shlajma » 29 Jul 2013, 19:12

A sta mislite koliko ima Miskovog udela u Novicinoj odluci da ne igra U sloveniji?
Shlajma

PreviousNext

Return to Reprezentacije