Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby Baron » 04 Aug 2013, 18:40

Laki evo i statistika http://www.kzs.si/index.php?id=114&game ... =87271#stf

@Nikola...naravno, za razliku od KKCZ(T) u reprezentaciju uvek verujem. Ko bi poverovao u Oly pre 2 godine...
Baron

Postby Oglala » 04 Aug 2013, 18:45

Nikola wrote:
Lawrence wrote:Imamo jos rezerve, ja verujem u ove momke..

Tako je, samo neka provejava optimizam. Ja se opkladih sa drugom u flasu medovace da idemo u finale, uz mogucnost da me proglase ludim, pa kako bude :biggrin:

To cenim; ja nekako mislim da mozemo da iznenadimo kao u Poljskoj, jer su od nas svi digli ruke :D

Jbg, nisam gledao drugo poluvreme.
veni, vidi, Kecman
Ay, Carmela
Paint i black

Dok ste živi, bićete mi krivi
Oglala

Postby Кутузов » 04 Aug 2013, 18:46

Шут ће постепено како припреме буду одмицале бити све бољи.
Руке су сада тешке, па лоши проценти не треба да чуде.
Уз то два главна шутера су нам повређена.
Кутузов

Postby civor » 04 Aug 2013, 18:53

Oglala wrote:
Nikola wrote:

Tako je, samo neka provejava optimizam. Ja se opkladih sa drugom u flasu medovace da idemo u finale, uz mogucnost da me proglase ludim, pa kako bude :biggrin:

To cenim; ja nekako mislim da mozemo da iznenadimo kao u Poljskoj, jer su od nas svi digli ruke :D

Onaj tim koji je igrao 2009 je bio kompletniji u ovom neke pozicije improvizujemo.
Baron je najveci kralj
civor

Postby Oglala » 04 Aug 2013, 19:00

civor wrote:
Oglala wrote:
Nikola wrote:

Onaj tim koji je igrao 2009 je bio kompletniji u ovom neke pozicije improvizujemo.

Iz danasnje perspektive se taj tim cini kompletniji, medjutim tada on to nije bio (bar ne osetno vise nego sto je to ovaj).
U jednom si u pravu, ovde neke pozicije improvizujemo - 2009 smo improvizovali igrace.
Ako uspemo da napravimo neki sistem unutrasnje igre sa ovim sto imamo nece biti zime, jer ce bekovi biti na visini zadatka na ovom EP.
veni, vidi, Kecman
Ay, Carmela
Paint i black

Oglala

Postby civor » 04 Aug 2013, 19:08

U Poljskoj smo iza Krstica imali Perovica koji za reprezentaciju nije igrao nikada bolje nego tad i Raduljicu koji je bio odlican kao treci centar.Sad na centarskoj poziciji posle Krleta strava i uzas.
Baron je najveci kralj
civor

Postby Oglala » 04 Aug 2013, 19:16

Slazem se, imali smo jace centre, ali zato spolja nismo briljirali. Jedina trojka Bjelica + gomila neiskusnih bekova, od kojih se polovina izgubila sa kosarkaske mape.
veni, vidi, Kecman
Ay, Carmela
Paint i black

Oglala

Postby Zappa » 04 Aug 2013, 19:31

U Poljskoj smo iza Krstica imali Perovica koji za reprezentaciju nije igrao nikada bolje nego tad i Raduljicu koji je bio odlican kao treci centar.Sad na centarskoj poziciji posle Krleta strava i uzas.

Sećam se 2009,2008,2007 priča kako ćemo imati fantastične centre u budućnosti.
Marjanović,Raduljica,Musli,Krstić,Perović ,nadali smo se da se Miličić dozove pameti,a danas nam igra Katić i limitrani Štimac i Gagić.
Danas pišemo kako imamo Ristića,Milutinova,Šalića,Jokića,Veljkovića .

I ja verujem u ovu ekipu ,najbitnije je da se izbori plasman na Sp.
Generacija 86,87,88 se polako pušta niz vodu.
Imamo Teodosica,Markovića,Bjelicu,Štimca jedino njima karijera ide uzlaznom putanjom.
Ostalima karijera je u padu ili su povređeni.

Sada selektor forsira godišta 91,92,93 što je i razumljivo,pravi se osnova za Rio 2016.
Nadam se da će ishod biti bolji od Londona 2012.

Voleo bih da konačno imamo beka sa dobrim šutem,koji ima dobar prodor,dribling i koji nije rupa u odbrani.
To bi mogao biti Bogdanović,ukoliko bi smanjio oscilacije.

Ove pripremne utakmice nisu toliko bitne ,jedino što ćemo mi navijači ići od depresije do euforije.
Izbeći povrede,strah me zamisliti ako se povredi Marković,Nedović na šta ćemo ličiti.
On nije vođa, on je podsticaj najnižim ljudskim instinktima, oličenje primitivnosti i beskrupuloznosti. Njegov režim nije politika, nego organizovani kriminal; Oni koji ga slede nisu heroji, već ljudi koji su izgubili moral i razboritost.
Zappa

Postby skeva » 04 Aug 2013, 19:34

Moramo jos popraviti timsku odbranu, jer fanaticna odbrana i igra na mali broj poena nam je sansa na ovo prvenstvu. Ne brine me sut, popravtice se, sad se prolazi najtezi dio, kasnije ce biti lakse. Iznenadio me Kalinic, u nekoliko situacije je pokazao da moze da odigra dobro.
nolinjo wrote:stime sto je gagic najbolji defanzivni centar evropske kosarke
skeva

Postby NLord » 04 Aug 2013, 23:20

Како се растужим када се сетим играча попут Бодироге, Чиче , Стојаковића.. Назадовали смо у сваком смислу , као нација..
Ми сада поред Крла немамо никог ко сигурно даје око 20 поена по мечу..
Опет, шта је ту је.. Шут ће доћи временом, то сте у праву. Мислим да Катић заслужује место на првенству, али исто тако сматрам да је Боби баш на овом првенству требао да добије праву шансу, јер га је Дуда држао и када није имао минутажу у клубовима... Док сада, када је у животној форми , он уврсти једног Гагића..
Црвено-бели ми смо са вама и кад је радост и када је бол...
NLord

Postby Albirex » 05 Aug 2013, 00:05

Zna li se sta o povredi Bogdanovica zalio se valjda na prepone? Koliko ce pauzirati? :(
Albirex

Postby skeva » 05 Aug 2013, 00:08

Mislim da nisu prepone nego posledice onog brutalnog pada.
nolinjo wrote:stime sto je gagic najbolji defanzivni centar evropske kosarke
skeva

Postby Albirex » 05 Aug 2013, 00:24

To sam i ja pomislio al sad ako je istine svi sajtovi su objavili da je Duda rekao da se pozalio na prepone...
Albirex

Postby familija » 05 Aug 2013, 01:34

Potpuno mi je nejasno poredjenje ove reprezentacije i one iz Poljske?! :krsti: :krsti: :krsti:

http://www.fibaeurope.com/cid_KNce8jInH ... _6328.html

Ovo je ta reprezentacija...(u zagrada ma su godine kada su igrali na zvanicnim takmicenjima za reprezentaciju)

Krstic (2004, 2005) NBA
Perovic (2003,2006) Evroligasko iskustvo 4-5 sezona
Velickovic (2007) Tripkovic (2006) Tepic (2007)-TNT 3 godine nosioci Partizanovog cuda u Evroligi
S Markovic (2007), Teodosic (2007) Raduljica, Macvan, Paunic su bili igarci koji u mladjim kategorijama nisu bili pri vrhu i osvajali medalje, vec su bili pobednici, tj najbolji..osvojili puno zlatnih medalju i bili uglavnom MVP raznih prvenstava do 16, 18, 20 godina...

Porediti to sa ovom danasnjom reprezentacijom, gde iskustvo reprezentativnog igranja i ebroligaskog nivoa igranja kosarke, mozes da nabrojis na prstima jedne ruke...
"NIJE VAZNO KOLIKO PUTA PADNES, VAZNO JE DA SVAKI PUT USTANES!"
familija

Postby Shlajma » 05 Aug 2013, 01:39

Sta se desava sa Lucicem? Sto njega nema u reprezentaciji?
Shlajma

PreviousNext

Return to Reprezentacije