Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby Baron » 06 Aug 2013, 16:19

Duda vratio Muslija sa priprema pod izgovorom da je bolje da trenira sa KKP jer postoji 5 kvalitetnih centara u reprezentaciji..sad ih ima valjda 4, gde ja sem jednog ne vidim kvalitet..

Slazem se sa Oglalom, inace, i ja bih vodio Krstica,Muslija,Katica,Bjelicu i Gagica kao visoke...zamisli kad stanu u odbranu Katic i Stimac, a ne igramo zonu..
Baron

Postby Tegi » 06 Aug 2013, 16:22

Ni meni se ne svidja ovaj potez.
Ode Gagic na EP.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Baron » 06 Aug 2013, 16:23

Je l' za Muslija bese prica kako ne moze da upamti akcije ?
Baron

Postby Oglala » 06 Aug 2013, 16:24

Lawrence wrote:Je l' za Muslija bese prica kako ne moze da upamti akcije ?

Cuo sam tu pricu, ali iskreno sumnjam u nju. Ima previse dobar pregled igre (videti njegove asistencije) da bi ovo bilo verovatno.
veni, vidi, Kecman
Ay, Carmela
Paint i black

Dok ste živi, bićete mi krivi
Oglala

Postby BlackOwl » 06 Aug 2013, 16:25

Ja stvarno ne znam u čemu je stvar sa Gagićem, da je u pitanju fudbal rekao bih da je neka fora da se on proda. On čovek ne može da igra više od 10 minuta u kontinuitetu a da ne napravi barem tri faula, koja su pritom izuzetno glupa. Jedva čekam da vidim šta će Crna Gora da nam uradi pod košem.
"Ponovo je kao obrazloženje navedeno da se radi „o obezbeđivanja finansijske pomoći za redovan rad Košarkaškog saveza Srbije“. Međutim, redovan rad KSS-a je izgleda bilo finansiranje Crvene zvezde kao i u prethodnim navratima."
BlackOwl

Postby Baron » 06 Aug 2013, 16:27

Pa sad ne znam koliko pregled igre ima veze sa memorijom...? Znam da je Rasheed Wallace znao ceo playbook Detroita i to ne samo za svoju poziciju nego za sve saigrace, sto je preko 1000 kretnji..

Verujem Dudi bespogovorno, opravdavam pozive na beku za Nedu, BB, Dangu i Andjusu jer jos nisu dosegli svoj limit za razliku od D-Mila, al' ovaj potez mi nekako bas nema smisla..

Kontam da ima nesto tu..
Baron

Postby Oglala » 06 Aug 2013, 16:30

Gagic je u Partizanu dobio upotrebnu vrednost u defanzivi. Kada je video da od njega nema leba pod kosem, Vujosevic je trazio alternativu i nasao je u vrhu 1-3-1 zone. Buduci da zonu Duda ne igra, mislim da nam se ne pise dobro sto se odbrane reketa tice. S druge strane Gagic je brz i lagan pa moze da odglumi tu cetvorku koja nam fali (ovo bi bilo izvesnije da imamo jakog defanzivnog centra, ali ni to nemamo)... Sve u svemu, mislim da ce on ipak presedeti sampionat.
veni, vidi, Kecman
Ay, Carmela
Paint i black

Oglala

Postby Unexpected » 06 Aug 2013, 16:30

Lawrence wrote:Verujem Dudi bespogovorno, opravdavam pozive na beku za Nedu, BB, Dangu i Andjusu jer jos nisu dosegli svoj limit za razliku od D-Mila...

Velika je greška, pa i greh, što Gagi nije pozvan. U rangu one brljotine sa Kecmanom...
The End.
Unexpected

Postby Baron » 06 Aug 2013, 16:32

Unexpected wrote:
Lawrence wrote:Verujem Dudi bespogovorno, opravdavam pozive na beku za Nedu, BB, Dangu i Andjusu jer jos nisu dosegli svoj limit za razliku od D-Mila...

Velika je greška, pa i greh, što Gagi nije pozvan. U rangu one brljotine sa Kecmanom...

Trenutno gledano da, dugorocno ne..sem Andjusica, po meni, ovo ce sve biti vrhunski igraci, Nedovic je vec NBA igrac..dok su Gagijevi limiti ocigledni i on ce uvek biti koristan role player..doduse ako se ne varam i Vesa Petrovic je osvajac SP 2002..
Baron

Postby Unexpected » 06 Aug 2013, 16:34

Lawrence wrote:Trenutno gledano da, dugorocno ne..sem Andjusica, po meni, ovo ce sve biti vrhunski igraci, Nedovic je vec NBA igrac..dok su Gagijevi limiti ocigledni i on ce uvek biti koristan role player..doduse ako se ne varam i Vesa Petrovic je osvajac SP 2002..

Kako se dugoročno Raško uklapa (sasvim je zasluženo tu gde jeste), nemoj i ti da prosipaš Dudinu demagogiju po ovom pitanju.
The End.
Unexpected

Postby Tegi » 06 Aug 2013, 16:35

Lawrence wrote:
Unexpected wrote:

Trenutno gledano da, dugorocno ne..sem Andjusica, po meni, ovo ce sve biti vrhunski igraci, Nedovic je vec NBA igrac..dok su Gagijevi limiti ocigledni i on ce uvek biti koristan role player..doduse ako se ne varam i Vesa Petrovic je osvajac SP 2002..

EP 2001.
SP 2002.-Smiljanic :biggrin:
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Baron » 06 Aug 2013, 16:37

Mislim da Duda polako pusta niz vodu vecinu iz generacije 86-88..89 i 90 kao da i ne postoje..zato sad imamo neke nove klince, kojima ce ovo biti idealan nacin da se afirmisu..

Slazem se da u svakom datom trenutku za reprezentaciju trebaju da igraju najbolji, al' ovi nasi kad postanu najbolji ne zele da igraju za reprezentaciju. (Cast izuzecima, zato imam ogromno postovanje ka Teu ili Krletu koji se nisu prodali preko reprezentacije, nemaju nikakvu korist i slicno..).

@Tegi, sto sam znao ko ce me ispraviti.imam jos poster u sobi, al' nisam kuci, jbg..
Baron

Postby Bruce Dickinson » 06 Aug 2013, 16:38

Ovo moze biti sjajno za nas.Ako nije za ovaj tiopic brisite.
Mitrović: Peković neće igrati na EP
Izvor. B92, Tanjug

Nikola Peković najverovatnije neće igrati za reprezentaciju Crne Gore na EP u Sloveniji, rekao je direktor reprezentativnih selekcija Danilo Mitrović.

Mitrović je otkrio da je Peković trebalo u ponedeljak da se priključi saigračima na pripremama, ali je njegov dolazak izostao, prenose "Vijesti".

Bivši košarkaš Partizana nije produžio ugovor sa Minesotom i još uvek ne može da se stavi na raspolaganje selektoru Luki Pavićeviću.

"Krajnji rok za njegov dolazak na pripreme bio je 5. avgust, koji je već probijen, pa Peković verovatno neće igrati za crnogorsku reprezentaciju na EP u Sloveniji", rekao je Mitrović.

Crna Gora se trenutno nalazi na pripremama na Zlatiboru, a u četvrtak će u Beogradu odigrati prijateljsku utakmicu sa Ukrajinom.

EP u Sloveniji na programu je od 4. do 22. septembra, a crnogorska reprezentacija igraće u grupi B u Jesenicama sa selekcijama Srbije, Litvanije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Letonije.
Last edited by Oglala on 06 Aug 2013, 16:40, edited 1 time in total.
Reason: citati
Hallowed be Thy name
Bruce Dickinson

Postby Nikola » 06 Aug 2013, 16:57

Videlo se da tu nesto ne stima cim je Musli ovako malo igrao na turniru, mnogo manje i od Gagica...
Sad su ostali Krle, Stimac, Rasko i Gagic. S obzirom da imamo jednu cetvorku, to je verovatno to za EP, osim ako Duda ne napravi senzaciju pa povede Mitrovica
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby Oglala » 06 Aug 2013, 17:00

Moguce je i da se Duda ratosiljao Muslija zbog toga sto moze da se desi da ga nakrpe alergije kao prosle godine...
veni, vidi, Kecman
Ay, Carmela
Paint i black

Oglala

PreviousNext

Return to Reprezentacije