Čitav svet to čini. Zašto bi se mi zgražavali i bili mimo planete?
Ako čitav svet to radi ne mora da znači da je ispravno.Zašto se uvek moramo pozivati na nekoga drugog.
Strance sad ima svako,cak i ta svemoguca Spanija se bori da joj igra i Mirotic.Sto bi se mi ustrucavali.
Oni koji su za strance pozivaju se na Španiju ,zašto Đilas ne kaže Španija ima Gasola,mnoštvo nba igrača,najjaču ligu zašto i mi u savezu ne bi učinili da imamo igrača poput Gasola .Ide se linijom manjeg otpora.
Kaže možda u budućnosti razmislimo o strancu selektoru i igračima strancima,po toj logici zašto predsednik saveza ne bi bio stranac.
Dovedite vrhunske trenere u klubove ,poboljšajte rad sa mlađim kategorijama,pare koje ste pokrali od naroda uložite u infrastrukturu.
Đilas želi stranca u reprezentaciji,a gledamo mirno kako naši igrači nastupaju za druge selekcije.
Stranac u reprezentaciji bio bi šamar za legende poput Koraca,Kicanovića,Dalipagića,Slavnića,Đorđevića,Divca,Stojakovića,Danilovića,Bodirogi...
Ja verujem u budućnosti da ćemo morati imati stranca u selekciji (najverovatnije crnca) to je po evropskim standardima.
Muka mi je od raznih Đilasa,Vučića,Dačića...Zar se u svaki deo društva moraju upetljati i uništiti.