Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby Oglala » 09 Aug 2013, 17:55

Ide mi se na ove utakmice ali mi se od ovih sistema deljanja karata malo dize kosa na glavi.
http://www.kss.rs/Vesti/Avgust%20slike% ... 202013.htm
veni, vidi, Kecman
Ay, Carmela
Paint i black

Dok ste živi, bićete mi krivi
Oglala

Postby aggressor » 09 Aug 2013, 18:34

Radovanović: Teodosić još neizvestan za EP

Jedan od ključnih igrača reprezentacije Srbije Miloš Teodosić zbog povrede već 22 dana trenira po individualnom programu, a predsednik medicinske komisije nacionalnog saveza (KSS) Dragan Radovanović ocenio je da je do daljeg neizvesno može li da igra na prvenstvu Evrope.

Selektor reprezentacije Dušan Ivković rekao je u četvrtak da je spreman da čeka vrsnog plejmejkera do poslednjeg trenutka, ali je očigledno da je za potpun Teodosićev oporavak potrebno još vremena i mnogo strljenja.

– Teodosić trenira po individualnom programu već 22 dana i u tom periodu pažjivo se prati reakcija njegovog povređenog mišića na napore. Proces i program njegovog oporavka upravo se baziraju i koriguju na osnovu reakcije mišića na različite stepene napora. Nijednog trenutka ne želimo da rizikujemo da se njegova povreda pogorša, a činimo sve da ga oporavimo što je moguće ranije – rekao je doktor Radovanović za sajt KŠ.

– Pregledi se obavljaju redovno, jednom do dva puta nedeljno, i prate se svi bitni medicinski parametri. Da li će se Teodosić na vreme oporaviti i da li će moći da igra na Evropskom prvenstvu u Sloveniji, u ovom trenutku još ne može da se kaže – poručio je Radovanović.
aggressor

Postby Baron » 09 Aug 2013, 19:15

Ne mora biti igrač ni pola Srbin,nemam ja ništa protiv 100% Muslimana,Mađara,ali da je rođen u Srbiji ili da oseća pripadnost srpskom narodu(dijaspora,Srbi u okruženju)

Izvinjavam se, nisam se lepo izrazio..moja greska...

Mada ne znam kakva je to nacionalonst Musliman, da je srece bio bi Srbin islamske veroispovesti, al' to nije za ovaj topik..

Pa sad, zavisi sta je za vas kratkorocno, al' recimo naturalizacija na nekih 5 godina, dok ne izadje neki Glisic,Peno,Rebic,Djukan...mada se slazme sa tobom, Spanci su te igrace napravili, bas kao i Francuzi..

Sad ne znam, ne vidim da je Rusima smetalo zlato na EP koje im je doneo Amer i Jevrej na klupi..
Baron

Postby familija » 10 Aug 2013, 03:39

A sta bi falilo da jedan Jan Veseli igra za Srbiju?!!?!? :okk: :okk: :okk: :okk: :okk:
"NIJE VAZNO KOLIKO PUTA PADNES, VAZNO JE DA SVAKI PUT USTANES!"
familija

Postby Hezonja » 10 Aug 2013, 07:22

familija wrote:A sta bi falilo da jedan Jan Veseli igra za Srbiju?!!?!? :okk: :okk: :okk: :okk: :okk:

Samo neki Amerikanac bi igrao za Srbiju, ali svejedno...

Mozda zato sto nije SRbin :okk:
Hezonja

Postby Baron » 10 Aug 2013, 09:31

familija wrote:A sta bi falilo da jedan Jan Veseli igra za Srbiju?!!?!? :okk: :okk: :okk: :okk: :okk:

Falio bi Srbiji jedan navijac u vidu mene.. :okk:
Baron

Postby civor » 10 Aug 2013, 10:33

Mnogo vece zemlje od nas koriste prilican broj naturalizovanih igraca zasto je sramota ako mi to uradimo.
Baron je najveci kralj
civor

Postby Dare » 10 Aug 2013, 11:38

Zato što neću da navijam za "Srbina" koji je crnac rođen u getu. Možda jedino ako mu je keva iz Čačka ili tako nešto. :D
https://www.avangarda.in/forum/viewtopic.php?p=3202743#p3202743
Dare

Postby civor » 10 Aug 2013, 11:42

Dare wrote:Zato što neću da navijam za "Srbina" koji je crnac rođen u getu. Možda jedino ako mu je keva iz Čačka ili tako nešto. :D

Da nije neko u Francuskoj prestao da navija za reprezentaciju jer im cio tim poreklom iz podsaharske afrike a neki su i rodjeni tamo.Reprezentativni sport ce ubrzo postati kao klubski kupovace se igraci isto kau klubovim a u tome prednjace vece zemlje ako oni ne igraju posteno zasto bi mi.
Baron je najveci kralj
civor

Postby Dare » 10 Aug 2013, 12:00

Pa navijaj za Francusku , neko moje mišljenje je da je većina protiv takvog poteza. Za Srbiju trebaju igrati Srbi , a ne neki Amerikanci , kurčevi palčevi.
Radije ću gledati kako se borimo ovako za 10. mesto nego da se borimo za medalje sa strancima u ekipi.
https://www.avangarda.in/forum/viewtopic.php?p=3202743#p3202743
Dare

Postby lockdown » 10 Aug 2013, 12:01

Brata Jana bih prihvatio :D
Danju fin, noću Čarli Šin.
lockdown

Postby Блок_64 » 10 Aug 2013, 12:16

Oglala wrote:Ide mi se na ove utakmice ali mi se od ovih sistema deljanja karata malo dize kosa na glavi.
http://www.kss.rs/Vesti/Avgust%20slike% ... 202013.htm

Посерем им се ја по сред те поделе карата.Питам се само којем ли је то идиоту пало на памет.
Када буде било у просеку 2000 људи по утакмици ваљда ће укапирати да су испали глупи ко курац.
АВАНГАРДА-ФОРУМ ГРОБАРА СВИХ БОЈА

Не јебе леп него Боби.
Блок_64

Postby Блок_64 » 10 Aug 2013, 12:24

civor wrote:Mnogo vece zemlje od nas koriste prilican broj naturalizovanih igraca zasto je sramota ako mi to uradimo.

Срамота је толика да не могу ни Сава ни Дунав да нас оперу.Када будем желео да навиам за неку црначку репрезентацију навијаћу за американце а дотле нећу да их видим у нашој кошарци.То што су нам у савезу олоши,лопови и којекакви продавци магле за мале паре не значи да Србија и даље нема талентовану децу или не уме да произведе нешто што се зове кошаркаш.За све постоји решење па и за репрезентацију.
АВАНГАРДА-ФОРУМ ГРОБАРА СВИХ БОЈА

Не јебе леп него Боби.
Блок_64

Postby Tegi » 10 Aug 2013, 12:35

civor wrote:
Dare wrote:Zato što neću da navijam za "Srbina" koji je crnac rođen u getu. Možda jedino ako mu je keva iz Čačka ili tako nešto. :D

Da nije neko u Francuskoj prestao da navija za reprezentaciju jer im cio tim poreklom iz podsaharske afrike a neki su i rodjeni tamo.Reprezentativni sport ce ubrzo postati kao klubski kupovace se igraci isto kau klubovim a u tome prednjace vece zemlje ako oni ne igraju posteno zasto bi mi.

1) Znas li ti koliko mali procenat Francuza prati kosarku? Drugacije je njihovo gledanje na sport.
2) Ti podsaharci se stvarno osecaju kao Francuzi, imaju isti mentalitet i perfektno govore njihovim jezikom.

Najvise se slazem sa Aleksandrom, za Srbiju treba da igraju oni koji su prosli kroz nasu skolu kosarke.

Bloce, dobrodosao nazad.....
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby aggressor » 10 Aug 2013, 13:55

Neko moje viđenje toka ovog prvenstva:

Round 1 :

Grupa A

1. Francuska
2. Izrael
3. Njemačka
Grupa B

1. Srbija
2. Litva