Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby laki21 » 11 Aug 2013, 23:24

AirBall wrote:Ne volim kad ovako glatko ide na pripremama...

Apsolutno se slažem. Potpuno isti osećaj. Kod kad nekog usere u utakmici da šutira trojke 5/6 i znaš da će na sledećoj zasrati.
Državno favorizovanje Partizana stvorilo je armiju do smrti odanih navijača Crvene zvezde.
laki21

Postby Tegi » 11 Aug 2013, 23:29

Tesko je podneti civora na Partizanovoj temi.
A ovde imamo i lakija. :biggrin:
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby CRNO_BELI » 11 Aug 2013, 23:46

Zna li se kakva je situacija sa Lučićevom povredom? Trenira li sa ekipom ili odvojeno?
Nije najveća budala onaj koji ne umije da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina. - Andrić

Ako hoćeš da budeš najbolji, moraš da trčiš sa najboljima. - Dule
CRNO_BELI

Postby laki21 » 11 Aug 2013, 23:47

I šta je u stvari Lučićeva povreda? On je povređen isključivo u reprezentaciji.
Državno favorizovanje Partizana stvorilo je armiju do smrti odanih navijača Crvene zvezde.
laki21

Postby Tegi » 11 Aug 2013, 23:54

laki21 wrote:I šta je u stvari Lučićeva povreda? On je povređen isključivo u reprezentaciji.

Valjda povreda ledja. Zbog nje nije igrao u onom "Sir Oliver" derbiju.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Nikola » 11 Aug 2013, 23:57

Izgleda da ga ta povreda bas muci.
Prvo je trebalo da propusti samo turnir u Celju, onda da zaigra samo protiv Rusije, a sada se vec pominje tek turnir u Francuskoj
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby laki21 » 12 Aug 2013, 00:28

Kako ja vidim, to najviše miriše na propuštanje prvenstva.

BTW, Anđušić u timu, DMB van...

O tempora, o mores...
laki21

Postby Nikola » 12 Aug 2013, 00:42

Rece Duda na konferenciji da je i Markovic imao neku manju povredu. Nista strasno, ali ne bi me iznenadilo da on pauzira sutra protiv Rusa, narocito zato sto je ova utakmica naknadno prihvacena (opet po recima selektora)
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby Unexpected » 12 Aug 2013, 01:01

laki21 wrote:BTW, Anđušić u timu, DMB van...

O tempora, o mores...

Velika glupost, pa i greah.
NA stranu što bi sa njim, možda grešim, imali varijantu gde je on na trojci, a recimo Lučić da pokriva četvorku...
The End.
Unexpected

Postby laki21 » 12 Aug 2013, 08:38

Ne samo to. Čovek je bukvalno izmislio odbranu za kompletnu našu spoljnu liniju, Marković included, što se tiče poređenja sa BB i Anđušićem, naročito sa ovim potonjim, apsolutno svi košarkaški atributi su na njegovoj strani (sem možda šuta za tri, a i to je upitno). Pored njega niko od protivničkih bekova ne bi se naigrao košakre, a kladim se u sopstveno dupe da bi ponešto nabo i spolja (o tranziciji i finiširanju oko koša da ne pričam).

A poseban idiotluk je što ova dvojica gore pomenutih što se tiče skoka u napadu ne mogu da mu prismrde ni na kilometar.

Epska glupost.
laki21

Postby civor » 12 Aug 2013, 09:08

Tegi wrote:Tesko je podneti civora na Partizanovoj temi.
A ovde imamo i lakija. :biggrin:

Ja pricam unapred kada pocne prvenstvo vise nema svrhe pricati da nam je centarsaka linija Katic-Stimac-Gagic,Krletu svaka cast.
Baron je najveci kralj
civor

Postby Napredpartizan » 12 Aug 2013, 09:21

1. Markovic, Micic, Teodosic
2. Nedovic, Bogdanovic
3. Lucic, Kalinic
4. Bjelica, Gagic
5. Krstic, Katic, Stimac

Mislim da ce Dangubic, Krstic, Mitrovic i Andjusic da otpadnu sa spiska... U slucaju da Teo ne moze, onda ce Andjusic ili Krstic u tim...

Krstic-Katic kombinacija u istoj petorci funckionise sjajno...
Napredpartizan

Postby Hezonja » 12 Aug 2013, 11:12

Napredpartizan wrote:1. Markovic, Micic, Teodosic
2. Nedovic, Bogdanovic
3. Lucic, Kalinic
4. Bjelica, Gagic
5. Krstic, Katic, Stimac

Mislim da ce Dangubic, Krstic, Mitrovic i Andjusic da otpadnu sa spiska... U slucaju da Teo ne moze, onda ce Andjusic ili Krstic u tim...

Krstic-Katic kombinacija u istoj petorci funckionise sjajno...

Ako Teo bude isao mislim da otpada Micic, a ulaze Krle ili Djusa.Mi imamo i Nedovica na kecu tako da nema potrebe za povredjenim Vasom jos uvek.
Hezonja

Postby Zappa » 12 Aug 2013, 15:28

Primetno je da ćemo igrati brzu košarku,sa puno trčanja i glavna prednost će biti igra u tranziciji.
Ne Ep prvenstvu mi nećemo moći igrati na puno koševa protiv kvalitetnijih ekipa (Litvanija,Francuska) i biće potrebno da Duda nešta izmisli.Zonu sigurno nećemo igrati,nemamo igrača.

Na prijateljskim mečevima normalno je da će se više truditi Nedović,Kalinić,Katić.. i ostali ne previše afirmisani igrači,od Dragića,Nahbara :blue: (uz Burusisa meni omiljeni strani igrač)

Puno će zavisiti od toga da li će putovati Teodosić i kakav će biti.
Pravi Lučić će puno doneti ovoj ekipi.

Predivno je bilo gledati ples Nedovića na parketu,ali bojim se kako će to izgledati u takmičarskim mečevima,sa postavljenim odbranama i protiv ekipa koje imaju dobre defanzivce na beku.
Sinoć smo dobro šutirali ,ali mi nismo šuterska ekipa i pitanje je kako će izgledati kada stane šut.
Igrač poput Markovića svakoj ekipi puno znači,bez obzira što nema šut,ali borbenost,prodori i sve one stvati koje statistika ne vidi puno znače.
Anđušić u reprezetaciji je slika našeg lošeg rada sa bekovima.Jednostran igrač sa katastrofalnom odbranom,ali koji jedini može vezati nekoliko trojki.
Bogdanović ništa nije pokazao,izgleda da se nije uspeo uklopiti u kolektiv ,valjda će se probuditi,potreban nam je upotrebljiv igrač na beku pored Nedovića

Što se tiče putnika na prvenstvo:
Mislim da Anđušić neće ići ako se oporave Teodosić i Micić.
U slučaju njihovog oporavka mislim da će ići Krstić kao jedini šuter u ekipi.

Teodosić,Marković,Micić
Nedović,Bogdanović
Lučić,Krstić,Kalinić
Bjelica,Katić
Krstić , Štimac ili Gagić :pop: ,od dva zla biramo manje.

Čudio sam se kako je Braun imao dobru statistiku u Turskoj ,ali kada tamo Štimac dominira ništa čudno nije.
Last edited by Zappa on 12 Aug 2013, 15:47, edited 1 time in total.
On nije vođa, on je podsticaj najnižim ljudskim instinktima, oličenje primitivnosti i beskrupuloznosti. Njegov režim nije politika, nego organizovani kriminal; Oni koji ga slede nisu heroji, već ljudi koji su izgubili moral i razboritost.
Zappa

Postby Grba » 12 Aug 2013, 15:46

Po mom nekom shvatanju, ni Bogdan ni Dangubic ni Andjusic, niti iko drugi ko bude igrao na beku nece imati neku zapazenu ulogu u napadu...Kosgeterski ucinak treba ocekivati od Krleta, Tea, Nedovica, Bjelice, Katica i eventualno Luce (ako se oporavi). To su glavni potrosaci i nema tu lopti za Bogdana, Dangubica, Andjusica pa i Markovica. Cini mi se da se njihova uloga svodi na dobru odbranu (u skladu sa tim Andjusic ima najmanje sanse da ostane; Markovica ne racunam, on je siguran) i da povremeno rasterete Nedovica/Tea u prenosu lopte. Sad mi je jos cudnije da nema Milosavljevica...
Grba

PreviousNext

Return to Reprezentacije