Primetno je da ćemo igrati brzu košarku,sa puno trčanja i glavna prednost će biti igra u tranziciji.
Ne Ep prvenstvu mi nećemo moći igrati na puno koševa protiv kvalitetnijih ekipa (Litvanija,Francuska) i biće potrebno da Duda nešta izmisli.Zonu sigurno nećemo igrati,nemamo igrača.
Na prijateljskim mečevima normalno je da će se više truditi Nedović,Kalinić,Katić.. i ostali ne previše afirmisani igrači,od Dragića,Nahbara

(uz Burusisa meni omiljeni strani igrač)
Puno će zavisiti od toga da li će putovati Teodosić i kakav će biti.
Pravi Lučić će puno doneti ovoj ekipi.
Predivno je bilo gledati ples Nedovića na parketu,ali bojim se kako će to izgledati u takmičarskim mečevima,sa postavljenim odbranama i protiv ekipa koje imaju dobre defanzivce na beku.
Sinoć smo dobro šutirali ,ali mi nismo šuterska ekipa i pitanje je kako će izgledati kada stane šut.
Igrač poput Markovića svakoj ekipi puno znači,bez obzira što nema šut,ali borbenost,prodori i sve one stvati koje statistika ne vidi puno znače.
Anđušić u reprezetaciji je slika našeg lošeg rada sa bekovima.Jednostran igrač sa katastrofalnom odbranom,ali koji jedini može vezati nekoliko trojki.
Bogdanović ništa nije pokazao,izgleda da se nije uspeo uklopiti u kolektiv ,valjda će se probuditi,potreban nam je upotrebljiv igrač na beku pored Nedovića
Što se tiče putnika na prvenstvo:
Mislim da Anđušić neće ići ako se oporave Teodosić i Micić.
U slučaju njihovog oporavka mislim da će ići Krstić kao jedini šuter u ekipi.
Teodosić,Marković,Micić
Nedović,Bogdanović
Lučić,Krstić,Kalinić
Bjelica,Katić
Krstić , Štimac ili Gagić

,od dva zla biramo manje.
Čudio sam se kako je Braun imao dobru statistiku u Turskoj ,ali kada tamo Štimac dominira ništa čudno nije.