Board index Košarka Reprezentacije

Vesti, aktuelnosti, dogadjaji

Re: Vesti, aktuelnosti, dogadjaji

Postby BlackOwl » 14 Mar 2015, 00:39

Pa nismo mi hteli da igramo ni ABA pa su nas ugurali na silu, što bi sad bilo drugačije. A nas je izgleda lako pridobiti, uplati Telekom/Kombank/Dunav koju stotinu hiljada evra i uskačemo u bandwagon. Uostalom ne trebaju klubovi da štite nacionalne interese, ovaj narod bi prodao i preševsku dolinu i Sandžak ako im sutra obećaju Novi Sad na Fruškoj gori...
"Ponovo je kao obrazloženje navedeno da se radi „o obezbeđivanja finansijske pomoći za redovan rad Košarkaškog saveza Srbije“. Međutim, redovan rad KSS-a je izgleda bilo finansiranje Crvene zvezde kao i u prethodnim navratima."
BlackOwl

Postby irriducibili » 14 Mar 2015, 00:59

Govorim o KKP, a ne o narodu. Izbor je jasan, ULEB ili FIBA, ABA ili KLS, Real ili Peja. Licno nemam nikakvu dilemu, a videcemo da li ce se neki (opet) prodati za Judine pare, koje bi naravno (opet) bile kratkorocne...

Uzgred, niko nas nije naterao u ABA, svojevoljno smo usli, samo sto smo odocnili. Nadam se da ce sada biti vise pameti...
irriducibili

Postby Zlaja » 14 Mar 2015, 01:54

Još kad bi se odvojila Srpska i Vojvodina imali bi 9 reprezentacija iz bivše Juge. Ne znam da li može još negde da se deli, Hrvatska bi bila idealna, onda bi imali i punih 10.

Pola prvenstva bivša Juga :D
Zlaja

Postby Grba » 14 Mar 2015, 03:44

Prvo, KKP ne treba da se bavi spoljnom politikom... ne bi mi naravno bilo drago da gledam tu utakmicu, ali to pitanje ce se resiti na visem nivou od KKP-a...

A drugo, ne bih ja iskljucio mogucnost da Peja u nekoj blizoj buducnosti bude i u ABA ligi (ako liga uopste opstane u ovom formatu).
Grba

Postby xrečeved » 14 Mar 2015, 08:21

Stani, stani, stani... :stop:

Ako se ovde vodi polemika o tome ko je moralniji i pravičniji, ko je časna sestra, a ko ne, onda je iluzorno pričati o tome kako je ULEB bolji jer nije priznao Kosovo. Čuj, molim te. ULEB je španska podguzna muva, i to je jedan jedini razlog zbog koga nisu priznali Kosovo. Ne smeju, prosto je.

Jedina razlika između FIBA i ULEB jeste kvalitet takmičenja koje pružaju. A i to se može promeniti u dogledno vreme, što da ne... Još ćemo videti kako će se ta priča razvijati.
xrečeved

Postby Oglala » 14 Mar 2015, 12:13

Tegi wrote:Ako zbog Kosova biramo stranu, bolje da je ne biramo.

Mislim da na osnovu ovoga ipak treba birati stranu. Nevezano za price "ovaj priznao", "onaj ne moze da stopira", "Kosovo je defakto ovo ili ono", FIBA nam je ukazala veliko "postovanje" na koje moramo da uzvratimo kako god umemo.
veni, vidi, Kecman
Ay, Carmela
Paint i black

Dok ste živi, bićete mi krivi
Oglala

Postby Zlaja » 14 Mar 2015, 12:18

Kako mogu da odbiju drzavu koju je nasa drzava, a i sve ostale prihvatila kao nezavisnu?
Sa kojim obrazlozenjem?

Ide mi na onu stvar da se preko sporta razracunavaju politicka neslaganja.

Ne smeta im da vladaju, ne smeta im da svercuju, ne smeta im da kradu, ne smeta im da posluju, ali im zato smeta sto neduzni sportisti zele da se bave sportom.

Debilizam.
Last edited by Zlaja on 14 Mar 2015, 12:18, edited 1 time in total.
Zlaja

Postby CikaZika » 14 Mar 2015, 12:18

Ljudi, ova drzava je priznala Kosovo, tj. ovaj na vlasti. Sta da ocekujemo od ovih nasih u Fibi, kako oni mogu protiv necega sto je drzava rekla.
A ciju stranu izabrati, to treba jos da sacekamo, mada misim da ce Fiba odneti pobedu.
“Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”

Podrska braci Vesely.24, Peskiru, Tajleru i vaterpolisti!
CikaZika

Postby Oglala » 14 Mar 2015, 12:20

xreceved wrote:Jedina razlika između FIBA i ULEB jeste kvalitet takmičenja koje pružaju. A i to se može promeniti u dogledno vreme, što da ne... Još ćemo videti kako će se ta priča razvijati.

Sto se naseg saveza i klubova tice, jedina razlika je u tome sto su u prvom sukobu akontaciono podrzali FIBA-u (kako ce se kasnije ispostaviti, na sopstvenu stetu), pa su s pravom od nje mogli da ocekuju postovanje koje je izostalo.
veni, vidi, Kecman
Ay, Carmela
Paint i black

Oglala

Postby Zlaja » 14 Mar 2015, 12:21

Pa ispostovali su nas.
Zlaja

Postby Oglala » 14 Mar 2015, 12:22

Zlaja wrote:Pa ispostovali su nas.

A. Vucic nije mi.
veni, vidi, Kecman
Ay, Carmela
Paint i black

Oglala

Postby Zlaja » 14 Mar 2015, 12:25

Oglala wrote:
Zlaja wrote:Pa ispostovali su nas.

A. Vucic nije mi.

Vucic je vecinsko mi.
Zlaja

Postby irriducibili » 14 Mar 2015, 12:27

Zlaja wrote:Kako mogu da odbiju drzavu koju je nasa drzava, a i sve ostale prihvatila kao nezavisnu?

Kad ju je to Srbija, cak i ovakva predvodjena Judom, priznala kao nezavisnu drzavu? Koje su to sve ostale, Rusija, Spanija, Grcka, Brazil, Argentina, Kina, Indija.....?

Ovakve lazi cak ni Taci ne plasira! :puke:
irriducibili

Postby Zlaja » 14 Mar 2015, 12:32

Nisu je prihvatile jedino one drzave koje imaju isti problem kao i mi.
Nema to nikakve veze sa nama.

Da ne ispadne da branim Judu, mi je prihvatamo polako ali sigurno vec 16 godina.
Sta jos nismo prihvatili?
Zlaja

PreviousNext

Return to Reprezentacije