Board index Košarka Reprezentacije

Vesti, aktuelnosti, dogadjaji

Re: Vesti, aktuelnosti, dogadjaji

Postby Oglala » 14 Mar 2015, 12:37

Zlaja wrote:
Oglala wrote:A. Vucic nije mi.

Vucic je vecinsko mi.

Uzmi Vucka, rastumaci svaki njegov eufemizam i baci ga medju vecinsko "mi" pa nek ti "mi" kazu da li su idalje "on". Jesu ti ljudi glupi, ali ne bas toliko.

Da se ne lazemo, FIBA-i i bilo kojoj sportskoj organizaciji je jasno sta prihvat Kosova predstavlja za svakog od nas; a u toj prici "mi" ne predstavlja Vucica vec gomilu ucesnika kosarkaskih manifestacija: pocevsi od navijaca, preko tetkica u halama, do igraca, funkcionera i zvanicnika. Oni koji su dizali ruku za DA su isto tako mogli i da je ne podignu, ne verujem da bi to ikome morali da obrazlazu pravnim aktima.
veni, vidi, Kecman
Ay, Carmela
Paint i black

Dok ste živi, bićete mi krivi
Oglala

Postby Zlaja » 14 Mar 2015, 12:44

Ok, sta je FIBA mogla da uradi?
Da odbije?
Razlog: navijaci Srbije?

Odvratno je sto se preko fudbala napada Srbija od strane Albanije, sto je utakmice Srbije, BiH, Hrvatske koriste za politicke parole i nacionalnu netrpeljivost, sto se preko kosarke sada vodi borba za Kosovo...

Sportisti nisu zasluzili da budu zrtve lopovskih i zlih politicara. Jedni drugima pune dzepove, a ovamo najbolji i najcistiji sloj ispasta. Dno.

Pa kako smo prihvatili da Siroki, Cedevita ili Bosna gostuju u BG, tako ce i ta Peja, kako smo prihvatili Idea-u na dresovima tako cemo i neku fabriku baklava.
Zlaja

Postby Oglala » 14 Mar 2015, 12:48

Da su zeleli razlog za odbijanjem, nasli bi ga.
veni, vidi, Kecman
Ay, Carmela
Paint i black

Oglala

Postby Zlaja » 14 Mar 2015, 12:50

Jeste, kao sto smo mi mogli da ne prihvatimo granice, institucije i sve ostalo.
Mogli, ali nisu mogli.

Precenjujete uticaj sportskih organizacija. Stavose, sportske organicazije su necesto zrtve.
Zlaja

Postby irriducibili » 14 Mar 2015, 12:53

Nisu je prihvatile i drzave koje imaju luksuz da drze do sebe i medjunarodnog prava. To sta izdajnici koji vode ovu jadnu zemlju rade, ne bi smelo da ima nikakve veze sa stavom obicnih ljudi, koji vole svoju zemlju i narod. Kome nije jasno, neka samo klikne na link u mom potpisu, savrsena ilustracija o cemu se tu radi. Tek je 16 godina proslo od bombardovanja, ubijanja, silovanja, okupacije i secesije, a vec se intenzivno sleze ramenima i okrece glava na drugu stranu. Zelimo da zaboravimo da nam je oteto nase? Treba da nas bude sramota. Sve zajedno...
irriducibili

Postby Oglala » 14 Mar 2015, 13:02

Zlaja wrote:Jeste, kao sto smo mi mogli da ne prihvatimo granice, institucije i sve ostalo.
Mogli, ali nisu mogli.

Precenjujete uticaj sportskih organizacija. Stavose, sportske organicazije su necesto zrtve.

Ok, slazem se da se uticaj sportskih organizacija precenjuje, ali uticaj FIBA-e nad samom sobom ipak nije upitan. Ne sporim toj organizaciji pravo da odlucuje na takav, slican, razlicit ili bilo kakav nacin, ali svoj stav o njoj gradim prema izborima koje je napravila. Na isti nacin treba da se postavi KSS i klubovi (sve u svetlu najavljenog izbora izmedju MIki Mausu i spanskih privatnika).
veni, vidi, Kecman
Ay, Carmela
Paint i black

Oglala

Postby DuskoPopov » 16 Mar 2015, 19:01

Svetsko prvenstvo 2019 u Kini ili Filipinima :biggrin:
Kakva je razlika sa vremenom sa njima?
DuskoPopov

Postby BlackOwl » 16 Mar 2015, 19:14

Budićemo se u 7-8 ujutru da bi gledali utakmice, tj nećemo spavati do 10 :D
"Ponovo je kao obrazloženje navedeno da se radi „o obezbeđivanja finansijske pomoći za redovan rad Košarkaškog saveza Srbije“. Međutim, redovan rad KSS-a je izgleda bilo finansiranje Crvene zvezde kao i u prethodnim navratima."
BlackOwl

Postby Tegi » 16 Mar 2015, 22:30

U Japanu su bili termini 6-9-12 ako se dobro secam. Mislim da si Filipini ista casovna zona (daj Boze da bude tamo), a Kina je zonu bliza.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Zlaja » 16 Mar 2015, 22:33

Ako je za vreme letnjeg raspusta onda će biti super za gledanje, ali ako uđu u septembar biće izostanaka...
Zlaja

Postby Tegi » 16 Mar 2015, 23:01

Zlaja wrote:Ako je za vreme letnjeg raspusta onda će biti super za gledanje, ali ako uđu u septembar biće izostanaka...

Bolje to, nego da molim zenu i tastu za daljinski. :biggrin:

Razmisljao sam o tome, a onda izracunao da cu tad vec doci do diplome, a drugi faks mi pocinje u oktobru. :jezik:
A ako Bog da, mozda cu vec tad terati kolica, a da nisu ona iz supermarketa, invalidska ili gradjevinska. :biggrin:
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Holden » 16 Mar 2015, 23:35

Izgleda da će biti neko virtuelno cijepanje košulje. :D
mudrovsukilo wrote:
ima raznih al ovaj holden najludji
Holden

Postby LudkaoLud » 21 Mar 2015, 09:32

Kolika je sansa da Dordjevic uvrsti Kaminskog na siri spisak reprezentacije?
BOLEST KOJOJ NEMA LEKA
LudkaoLud

Postby manes » 21 Mar 2015, 09:37

LudkaoLud wrote:Kolika je sansa da Dordjevic uvrsti Kaminskog na siri spisak reprezentacije?

Nisam ispratio oko njega, na koji nacin bi on mogao igrati za nas? Roditelji Srbi ili...?
Dobro pamtim sve, sve sto bilo je...
manes

Postby LudkaoLud » 21 Mar 2015, 09:40

manes wrote:
LudkaoLud wrote:Kolika je sansa da Dordjevic uvrsti Kaminskog na siri spisak reprezentacije?

Nisam ispratio oko njega, na koji nacin bi on mogao igrati za nas? Roditelji Srbi ili...?

Majka mu je iz Srbije(valjda) , igrao je za neki nas dijasporski tim, izrazio zelju da igra za nasu reprezentaciju. Otac mu je Poljak.
BOLEST KOJOJ NEMA LEKA
LudkaoLud

PreviousNext

Return to Reprezentacije