Board index Košarka Reprezentacije

Reprezentacija USA

Re: Reprezentacija USA

Postby Bogun » 25 Jul 2019, 19:30

Hahahahahaha biće fazon da neko jedan dan do 01.08. prođe bez otkaza.
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Admiral » 25 Jul 2019, 20:31

Jaylen Brown (Boston Celtics), Montrezl Harrell (Los Angeles Clippers), Mason Plumlee (Denver Nuggets), Julius Randle (New York Knicks), Marcus Smart (Boston Celtics) and Thaddeus Young (Chicago Bulls) will participate in the training camp of Team USA for World Cup tournament.
Uzmi Sale svetsku titulu!
Admiral

Postby Bojdo » 25 Jul 2019, 21:44

Admiral wrote:Jaylen Brown (Boston Celtics), Montrezl Harrell (Los Angeles Clippers), Mason Plumlee (Denver Nuggets), Julius Randle (New York Knicks), Marcus Smart (Boston Celtics) and Thaddeus Young (Chicago Bulls) will participate in the training camp of Team USA for World Cup tournament.

Brisi ovog, odmah je odjavio :lollol:
Република Српска је Пијемонт српства!
Bojdo

Postby Bolkonski » 25 Jul 2019, 21:58

Guzonja Milsap i bolje sto je otkazao.
Ali, kakve su ovo granice da te odjavljuje veliki Montrezl Harel :laugh:
Mada je ironija sto bi im on bio ozbiljno pojacanje, uneredio bi evropske reprezentacije kao Farid 2014.
Bolkonski

Postby Sezione » 25 Jul 2019, 22:07

Isto sam pomislio za Herela
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby Bolkonski » 25 Jul 2019, 22:24

Takvi igraci su ubice evropskih reprezentacija. Igraju petice, a bolesno su brzi i mobilni.
Npr. Ekpe Judo je u Evroligi delovao kao nadcovek. Preuzima beka, ovaj misli da ima mismec krene u neke krosovere, Judo ga isprati nogama kao od sale, zatvorio je reket i zaštitio obruc do te mere da su u jednom trenutku bekovi izbegavali prodor kad je on na parketu.
A, Montrezl Harel je za klasu bolji atleta od Judoa, jos brzi i jaci na nogama. Covek kao petica neretko prvi u kontri.
Sreca sto je odbio.
Bolkonski

Postby fabricio » 25 Jul 2019, 22:31

Kad vec pomenu to, koliko samo pravila takmicenja menjaju stvari.
Herel bi zaista oplodio prvenstvo, dok grckog frika ne vidim kao nekog faktora recimo.
A sta ti radis kada ne poklanjas jogurte?
fabricio

Postby Zlaja » 25 Jul 2019, 22:46

Da se ne šalimo.
O Janisu se piše kao da je ostao u 2016. godini i kao da trunku nije napredovao.

Momak je MVP NBA lige i sigurno će biti top 3 igrač svetskog prvenstva, ma bilo kakvog prvenstva.
Zlaja

Postby fabricio » 25 Jul 2019, 22:52

Lose sam se izrazio, ne da nece biti faktor, vec da nece biti nivo onoga sto moze u NBA da pruzi i sto mu je donelu titulu najboljeg.
A sta ti radis kada ne poklanjas jogurte?
fabricio

Postby Bolkonski » 25 Jul 2019, 22:52

Pa generalno u sutu i nije napredovao :biggrin:
Stavise, meni deluje gori nego sto je bio. Mislim da je upao u problem toga da dominira ligom bez suta i pocinje da stvara pojam " i ovako sam predobar, sta ce mi sut", ali onda dodju defanzivne zveri iz Toronta i on moze da da kos samo sa penala.
Pitanje je kakav faktor moze da bude npr. protiv Francuske kada ga dole sacekaju Gober i Poarije.
Svakako ce on ubacivati svoje. Predobar je da bi ga evropske reprezentacije zaustavljale na 10 poena, ali je dovoljno da ga ubace u nervozu i da mu ne dozvole da bude na 100%.

Sa druge strane, Herel je sa onim fizikalijama odlican defanzivac i sa defanzivne tri sekunde, zamisli kakav bi bio da mu se dozvoli da stoji u reketu koliko hoce.
Kao Deandre 2016. kada su mucili muku da ga prebace.
Bolkonski

Postby Bogun » 26 Jul 2019, 14:17

Smešno je, ali razumem Herela, njemu je prioritet NBA sezona, LAC je glavni favorit za osvajanje prstena, kakvo crno SP.

Elem, Grčka ima dva problema, nedostatak vrhunskih šutera, imaju oni dobre šutere svakako, ali ne i vrhunske, a takvi igrači su neophodni Đanjju pogotovo po FIBA pravilima jer je onda 50% opasniji.
Kao i mogući ofanzivni problemi ako im istovremeno igraju Đani i Kalates, previše je to kamenih igrača na terenu istovremeno.
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Bolkonski » 26 Jul 2019, 15:01

A 20 dana na SP-u bi mu drastično uticalo na pripremu za NBA sezonu :laugh:
Jednostavno da mrzi.

Djani i Kalates u petorci je garantuju sut, ali garantuju najbolju tranziciju od evropskih reprezentacija.
Sa njima u petorci mogu Slukas i Papanikolau, pa neka oni sutiraju.
Bolkonski

Postby Bogun » 26 Jul 2019, 15:27

Pogledaj Bogdanovu sezonu u NBA posle EP koliko je sporo ušao, ili Jokića posle OI, koji je.tek tamo negde decembra počeo da se diže igrački.
Plus nažalost uvek imaš mogućnost povrede, možda su ga iz kluba pritisli. :beyond:

I da, nije 20 dana, nego od 07.08 do 15.09. barem za Američke reprezentativce. Pa sračunaj koliko ima, kaži ga 40 otprilike, možda dan dva manje.

Da da, danas ekipe redovno praktikuju igru sa dva kamenjara. :biggrin:
Bogun

Postby Bolkonski » 26 Jul 2019, 16:28

Naravno da ne praktikuju, ali ako su ta dva kamenjara Nik Kalates i Janis Antetokoumbo, onda je to skroz druga stvar.

Evo, i Durant igrao OI pa odmah usao jako u sezonu :laugh:

Racunao sam samo turnir.
Bolkonski

Postby Bogun » 26 Jul 2019, 16:38

Ima jedna stavka koju sam izostavio u prethodom postu, ondosi se na OI, a u delu gde sam pominjao Jokića.

Elem, hteo sam da kažem da je Jokić uprkos tome što su OI sredinom avgusta bile vrlo sporo ušao u sezonu, a imao je dva meseca do prve utakmice u NBA.
E sada Jokić je tu imao mini pripreme za OI kval turnir početkom jula, pa pripreme za OI i na kraju same OI. Preko 2 meseca sa reprezentacijom.

Durent kao i ostali Amerikanci su imali turnir valjda 12 dana je trajao i 3/4 nedelje priprema...

Druga stvar za razliku od Herela, Durent je došao u tim koji je izgađen, gde je on bio šlag na torti, a Klipersi se tek sada izgrađuju kao tim.

No nebitno, meni je jasno što bi Herel preskočio ovaj turnir. Ali mi je i smešno jer čovek nije u 50 najboljih igrača NBA i ima idealnu priliku da predstavlja svoju zemlju.
Bogun

PreviousNext

Return to Reprezentacije