Board index Košarka Reprezentacije

Ženska reprezentativna košarka

Re: Ženska reprezentativna košarka

Postby Nebojsa » 23 Jun 2013, 16:52

zn10 wrote:Kakve su?

U kom smislu? :biggrin:

Svaka cast devojkama, mislio sam, posle poraza od VB i FRA, da se nece dugo zadrzati na EP. Razbiti vicesampionke sveta je za :blue:
25.IV 2014 - 79:81

PG: Lowry, Paul
PG/SG: LaVine
SG: Redick
SG/SF: Butler, Ariza,
SF: Gallinari
SF/PF: Crowder
PF/C: Love, Thompson, Plumlee
C: B. Lopez
Nebojsa

Postby Niksicanin » 23 Jun 2013, 19:05

irriducibili wrote:Odusevljen sam zeljom, trudom, energijom i emocijama koje su ulozile i pokazale ove devojke. Tako se bori za svoju zemlju, bravo! :triprsta:

Tako je!
Niksicanin

Postby skeva » 23 Jun 2013, 19:06

Vec sam ranije napisao da ce djevojke pokazati srce :biggrin: . Svaka cast, ponosan sam na njih :biggrin:
nolinjo wrote:stime sto je gagic najbolji defanzivni centar evropske kosarke
skeva

Postby Stoxan » 23 Jun 2013, 19:40

zn10 wrote:Zasto niko ne spominje Italijanke? Mozda je i najrealnije da one budu trece. Kakve su?

Između Crne Gore, Švedske i njih sigurno najlakši protivnik. Ali da bi bile treće moraju sutra pobediti Crnogorke što će biti jako teško. U svakom slučaju ko god došao od ove tri reprezentacije mi smo favoriti. To naravno moramo pokazati i na terenu. Utakmica 1/4 finala biće verovatno najbitnija utakmica ženske reprezentacije u novijoj istoriji. Pritisak će biti ogroman i videćemo kako će se devojke nositi sa tim. Po svemu viđenom nemam ni jedan razlog da ne verujem u njih. Idemo dalje..
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby AirBall » 23 Jun 2013, 19:41

Gledam sad Francuska-Belorusija i impresioniran sam fizikalijama i atletskim mogucnostima Francuskinja... Strasno kakva je to eksplozivnost za zensku kosarku, mucne Beloruskinje imaju problem da spuste loptu na parket, a da je domace igracice ne ukradu.. Uz to zalepile su im ko zna koliko blokada, imaju 3 puta brze odraze od Beloruskinja...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby zn10 » 23 Jun 2013, 20:05

Nebojsa wrote:
zn10 wrote:Kakve su?

U kom smislu? :biggrin:

Svaka cast devojkama, mislio sam, posle poraza od VB i FRA, da se nece dugo zadrzati na EP. Razbiti vicesampionke sveta je za :blue:

pa ovako, a i onako...
dobili smo objasnjenje kakve su na terenu, ima li neka dobra riba?
zn10

Postby Stoxan » 23 Jun 2013, 20:06

Francuska je dream team na ovom prvenstvu. Neverovatno koliko su moćne u odnosu na ostale. Zato i ne treba da čudi onaj poraz od njih koji smo doživeli. To je očekivano. Mi smo imali jedan kiks protiv Britanki, ali sa druge i dva iznenađenja protiv Češke i pogotovo Belorusije.
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby Nebojsa » 23 Jun 2013, 20:20

zn10 wrote:pa ovako, a i onako...
dobili smo objasnjenje kakve su na terenu, ima li neka dobra riba?

Nista posebno :beyond: Ako moram da izdvojim neku, onda neka to bude Benedetta Bagnara, mada su nase devojke bolje za klasu :okk:
25.IV 2014 - 79:81

PG: Lowry, Paul
PG/SG: LaVine
SG: Redick
SG/SF: Butler, Ariza,
SF: Gallinari
SF/PF: Crowder
PF/C: Love, Thompson, Plumlee
C: B. Lopez
Nebojsa

Postby Stoxan » 23 Jun 2013, 20:26

Marina Maljković: Ovaj tim u stvaranju je zvezda

"Ispraćeni smo kao autsajderi. Svi, pa i FIBA, su nas svrstavali u grupu najslabijih timova, a mi smo ubedljivo najtežim mogućim putem ušli u osam najboljih, pobedivši vicešampiona sveta. Biti trener takve ekipe je jedna ogromna sreća. Mi nemamo zvezde, tim je zvezda", rekla je Maljkovićeva.
Stoxan

Postby AirBall » 23 Jun 2013, 20:39

Francuskinje su pobedile Belorusiju 58-50, tako da su nase devojke zavrsile takmicenje kao 2. u grupi i igrace u 1/4 finalu protiv trece ekipe iz druge grupe...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Nikola » 23 Jun 2013, 20:57

Ako Italijanke dobiju Crnu Goru, sigurno su trece.
Ako dobiju Svedjanke i Crna Gora, pravi se krug i najverovatnije da bismo onda igrali sa Svedskom, jer u trouglu imaju bolju kos razliku od Crnogorki, koje bi morale da dobiju sa preko 12 razlike
Crna Gora ima najmanje sansi tu, posto sumnjam da ce Svedska propustiti da dobije Slovacku
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby Stoxan » 23 Jun 2013, 21:13

Nikola wrote:Ako Italijanke dobiju Crnu Goru, sigurno su trece.
Ako dobiju Svedjanke i Crna Gora, pravi se krug i najverovatnije da bismo onda igrali sa Svedskom, jer u trouglu imaju bolju kos razliku od Crnogorki, koje bi morale da dobiju sa preko 12 razlike
Crna Gora ima najmanje sansi tu, posto sumnjam da ce Svedska propustiti da dobije Slovacku

Ako sam dobro izračunao Crna Gora mora da pobedi Italiju 21 razlike da bi bila sigurno treća.

Italija - Švedska 64-63 (+1)
Švedska - Crna Gora 69-58 (+11)

Crna Gora ako pobedi 12 razlike imaće koš razliku +1, za razliku od Švedske koja sada ima +10. 12 razlike treba Crnogorkama da sigurno prođu dalje kao četvrte
Stoxan

Postby Nikola » 23 Jun 2013, 21:17

U pravu si. Ja sam izracunao kos razliku, a onda gledao u skor Italijanki.
U svakom slucaju, jos manje sansi za Crnu Goru da bude treca
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby Tufi » 23 Jun 2013, 21:36

Odje kod nas u CG se pominje da im treba pobjeda od 7 razlike za plasman dalje. Cak je to i jedna igracice danas izjavilla .
Tufi

Postby Stoxan » 23 Jun 2013, 21:49

Tufi wrote:Odje kod nas u CG se pominje da im treba pobjeda od 7 razlike za plasman dalje. Cak je to i jedna igracice danas izjavilla .

Jeste u pravu si. U tom slučaju Crna Gora će imati -4, a Italija -6 međusobnu koš razliku.
Stoxan

PreviousNext

Return to Reprezentacije