Board index Košarka Reprezentacije

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby balkanski spijun » 06 Aug 2025, 09:18

Mikisha wrote:Hahahahahahahhaha, daj deda ispricaj sta je fora sa penom, jesam samo ja propustio neku super pricu jebem mu misa

Kad je dolazio svima kupio po nesto.Majci neku ogrlicu,zeni sat i telefon.

Meni penu za brijanje :biggrin: Kao na testu najbolja. :biggrin: Svaki put kad dolazi,on penu za brijanje. :biggrin:

To je zato sto je hteo da pusta bradu,sad je ima.Ja sam bio protiv i stalno sam ga terao da se brije.Sad mi vraca :biggrin:
balkanski spijun

Postby Malkovic » 06 Aug 2025, 09:19

Више се Веске и Глишке плаше епштајнизације но притвора самог по себи.
Данас пламсаш само од крви најбољих
што су мачу дали своја тела справна;
блештећи у духу и у чистој вољи,
божанствена света земљо Православна
Malkovic

Postby Cvele » 06 Aug 2025, 09:21

balkanski spijun wrote:
To je zato sto je hteo da pusta bradu,sad je ima.Ja sam bio protiv i stalno sam ga terao da se brije.Sad mi vraca :biggrin:

Ovo kao profesor na fakultetu koji je mog dedu obarao zbog brade 60 i neke :biggrin:
Cvele

Postby Woodoo » 06 Aug 2025, 09:23

balkanski spijun wrote:Zato svi koji rade u angio sali su pripravni.Dele se po danaima,kad je ko pripravan.To znaci moras biti dostupan na telefon 24 sata .glavni lekar,anesteziolog,instrumentalista,radiolog,sestra.Nema mrdanja dalje od BG itd.U slucaju poziva,moras da budes na radnom mestu u roku od pola sata.

Desava se zavrsi se sve,krenes kuci i zovu ponovo,novi pacijent.

Moj paša radi u angio sali, transfuziju na aparatima, takođe bude pripravan i nema mu mrdanja. Dođe npr na protest u centar pa opet nazad na klinički.

Inače: https://www.facebook.com/edin.drljo/posts/pfbid0wVbzubN4TCodqN9P5kc5bAwnWLJ1SgHBmByRUws4jMqpAfXuwqT53bfH5astSUeol
Woodoo

Postby balkanski spijun » 06 Aug 2025, 09:32

Cvele wrote:
balkanski spijun wrote:

Ovo kao profesor na fakultetu koji je mog dedu obarao zbog brade 60 i neke :biggrin:

Brada treba da se odrzava.On je pusti kao da je mudzahedin.Nema vremena da ode kod brice.To me nerviralo,a brada je izbor pa ko kako voli.
balkanski spijun

Postby Mikisha » 06 Aug 2025, 09:38

Ahhahahhahahah a lepo ti spakovao sin, iskreno ekstra fora.
Ja sam caleta za tako te stvari koje je pokusavao da mi nametne po svom nazivao komunjarom pa izazovem rat i nadurenost hahahahah.
Realno sukob generacija je krajnje zajebana stvar za omladinca.
Secam se kako se moj nervirao kad se dokopam hip hop muzike, kad obucem nesto sto mu se ne svidja, kad se osisam pa kaze da to nije moderno(a moderna mu frizura njegovog drugara koji je nekako zaglavio u 82oj)

Deca su surova i ako te roditelj zaustavlja da pratis neke trendove tog vremena, mozes biti izopsten, sprdan, ponizavan, jos ako te ne daj Boze spakuje u neku odecu koju on smatra modernom…

Ja mog dan danas pokusavam naterati da ne upasuje majicu(jos je onda pun ponosa onako izdigne i prebaci preko kaisa…
Ili one kozne papuce sto izgledaju kao sandale, skoro skroz zatovrene napred, pa ih navuce na farmerke….
Joj majko koliko bitaka vodih sa njim bezuspesnih.
A najgore od svega je sto je covek privatnik milion godina, prilicno ugledan, prosao pola sveta(za to treba posebna tema, iskljucivo zbog posla je putovao jer inace tvrdi da je lepse ici u rodno selo dede u bosni nego na mauricijus) prosao ratista, prosao sve zivo i ne vredi.
Pomiluj mi muda Ostoja
Mikisha

Postby Edge » 06 Aug 2025, 09:49

Edge

Postby medjutim » 06 Aug 2025, 11:09

joj, ovi likovi koji izmišljaju nove reči koje zvuče arhaično da bi sami sebi delovali pametnije
Sačuvaj me bože srpskog junaštva, hrvatske kulture i legendi Partizana
medjutim

Postby PERA » 06 Aug 2025, 11:46

balkanski spijun wrote:
Mikisha wrote:Hahahahahahahhaha, daj deda ispricaj sta je fora sa penom, jesam samo ja propustio neku super pricu jebem mu misa

Kad je dolazio svima kupio po nesto.Majci neku ogrlicu,zeni sat i telefon.

Meni penu za brijanje :biggrin: Kao na testu najbolja. :biggrin: Svaki put kad dolazi,on penu za brijanje. :biggrin:

Rekao ti je da je ta pena skroz prirodna, bez aditiva i otrova. Vidi se da brine za trbe :jezik:
Ko glasao sns od ruke mu ništa ne rodilo, rujno vino ni pšenica bijela.
Rđom kapo dok mu je kolena.
PERA

Postby soniko » 06 Aug 2025, 11:48

Sto te rođeno dijete može zajebavati to niko ne može, ali jbg to je jedina osoba kojoj to dozvoljavam i jos mi drago kad to uradi sa stilom
soniko

Postby Veljkona22 » 06 Aug 2025, 12:43

Monogamija wrote:Pojavila se glasina da su juče za TOK dobili poziv Glišić, Gojkovićka, Vučević i Zoranahhh. Pišem opet da je neproverena informacija, već par nekih objava na društvenim mrežama.

Zoranu nikad neće uhapsiti
Mikisha wrote:Helikopter iznad Zr upravo.

pikanterije wrote:Obeliks idi nadji Asteriksa.

pikanterije wrote:Sad ce i Leo bice komplet lepinja na prolece
Veljkona22

Postby V.M. Varga » 06 Aug 2025, 18:09

Mikisha wrote:Deda pravi domacin, uposlio familiju i ubira plodove, kad dodje vreme malo pece rakiju, prikolje prasice, oduvek sam govorio da je najveci gospodin ovde.

Deda je gospodin jer mu nije smetalo što je našao sebi partnerku koja ima jaku karijeru i nezavisnost u tom nekom smislu.

To je u dedino vreme za mnoge bila tabu tema, a nažalost je u velikoj meri i dan danas. Balkanski muškarac baš i ne voli tako nešto jer želi potpunu kontrolu u "svojoj" kući, ne shvatajući šta je partnerstvo.
V.M. Varga

Postby bwa » 06 Aug 2025, 18:29

Deda je brat :okk: . A čini mi se da je i sin na njega :biggrin:
NE DAJTE SE PASJIM SINOVIMA!

1) samarao Larencakisa
2) pretukao Lazarevica
3) samarao Trifunovica
4) samarao Avramovica

Sta posten Grobar vise da pozeli, iskreno...
bwa

Postby Angus Young » 06 Aug 2025, 18:41

Komentarišući poruke na društvenim mrežama koje negativno govore o Glišiću, Vučić je rekao da, kada je premijer Srbije Zoran Đinđić preminuo neki su se tome radovali, a da mnogi njega lažno optužuju da se radovao, a da su se neki radovali i kada je preminuo bivši predsednik Jugoslavije Slobodan Milošević.

„Problem je što ti ljudi nemaju elementarnog vaspitanja i pristojnosti“, ocenio je Vučić.

Nema srama lik
nije uvek lako, ali je uvek lepo..
Angus Young

Postby jupol » 06 Aug 2025, 19:12

Niko123 wrote:Baš pre neki dan pričao sa jednom mojom starijom sugrađankom u Kamenci(opet sam zaglavio na 5 dana, zbog manjeg problema) Da pare koje zarađuju sportisti; treba treba dati doktorima, ljudi spašavaju živote, a zarađuju malo, naspram sportista. Na grudnoj hirurgiji, oni glavni doktori, osim u Kamenici, rade i u privatnim klinikama, obični doktori, koliko mogu da zarađuju?

koliko imas doktora i koliko ih platis, od toga zavisi da li ce preziveti samo Glisic i slicni koji treba da ostanu za pelcer ili mozda i neko od nas obicnih smrtnika u ne daj boze slicnoj situaciji... ali svakako mozes i da ih nemas pa da se ustedi dosta, za stadione i sl...
Kad se Rajs na forum vrati
jupol

PreviousNext

Return to Reprezentacije