maksimilovan wrote:Ja sam ti napisao argumente, covjek ima 13% uspjesnosti u osvojenim trofejima kada igra za Srbiju.
da ti pomognem sa procentima. covek ima 22% uspesnosti sa GS turnirima.. od 55 mogucih 12 je osvojio.. ili ako hoces RG procenat uspesnosti 7% (1 od 14), USO 15% (2 od 13), Vimbldon 21% (3 od 14) i AO 42% (6 od 14).
sto se mastersa tice procenat uspesnosti je 24% ili 30 od 123.. ako se izuzme AO, ovo sve ostalo je nesto vise ili cak i manje..
procenat medalja na OI mu je 33%, a sigurno bi i taj DC bio bolji da on moze da igra 3 meca u singlu.. a ne ovako on sa svoja dva ne moze nista, jer ZImnjic provereno gubi dubl, a onda pitanje u kakvoj su formi Viktor i Tipsa..
moze i ovako procenat pobeda u DC u singlu je 80%..
i verovatno ce sledeci put dobiti Delpa, jer onaj ce mozda jos 2-3 puta u karijeri odigrati onakav mec.
Zappa wrote:Sto se tiče ponasanja ,ličnosti meni je bliži i drazi Tipsarevic.

Tisa je apsolutni car, najgotivniji igrac na turu i meni licno drazi od Novaka..
uf kako mi je krivo za kosarkasice, da odigraju onako los mec kada su trebale bas da odigraju najbolji mec.. ali sta da se radi, da se uzme danas ta medalja
2 u dzepu danas, ajmo po jos dve

ili tri ako ona u kros bajkingu bude dobro cerala pedale

ili po cetiri ako duh Filipida udje u naseg maratonca

ili pet ako ovi budu dobro pedlali kajak
samo da se zavrsi vaterpolo i odbojkaski turnir, MT mi je na aparatima vec