Board index Olimpijske Igre Rio 2016

Kosarka RIO 2016- Zenski turnir

Re: Kosarka RIO 2016- Zenski turnir

Postby Admiral » 14 Aug 2016, 22:21

Osnovni preduslov da se nadamo bilo cemu je da odigramo odbranu sa EP-a.
Ni to nije garant, ali ako je ne odigramo kao lani, sigurno idemo kuci.
Uzmi Sale svetsku titulu!
Admiral

Postby Čekicari » 14 Aug 2016, 22:21

Pitanje je da li ce se ici na to da se zaustavi O Neal ili sve ostale...

Ja bih birao zaustavljanje Seka jer im uliva sigurnost...udvajanja po cenu nekih otvorenih trojki...

Gledao sam prijateljsku sa amerikankama,u egalu su totalnom kad je Kembridz u igri,kad izadje USA ih napuca...
Djordje Pantic najbolji golman FKP u istoriji!!!!
Čekicari

Postby tremi08 » 14 Aug 2016, 22:22

Čekicari wrote:Pitanje je da li ce se ici na to da se zaustavi O Neal ili sve ostale...

Ja bih birao zaustavljanje Seka jer im uliva sigurnost...udvajanja po cenu nekih otvorenih trojki...

Gledao sam prijateljsku sa amerikankama,u egalu su totalnom kad je Kembridz u igri,kad izadje USA ih napuca...

Mozda igrati jako ostro na Kembridz?Mada ne verujem da bi je jaki faulovi poremetili,izgleda bas bas jako a Boga mi dobro i trci.Mislio sam da je sporija.
tremi08

Postby Admiral » 14 Aug 2016, 22:24

Tako je, za nju bas nemaju zamenu. Kad je Mariana Tolo u igri to nije to. U small ball varijanti, drasticno nam rastu sanse.
Admiral

Postby boki111 » 14 Aug 2016, 22:25

@Admiral
Nismo mi procitani, nego jednostavno ne igramo odbranu kakvu smo igrali.
Ne mozemo trcati posle njihovog suta, nego posle njihove greske, nase ukradene lopte. cak i pozicioni napad izgleda mnogo bolje kada smo puni samopouzdanja posle dobrih odbrana.
Ne znam gde se izgubila odbrana, ali imamo najtezeg moguceg protivnika da probamo da je vratimo, ako ne uspemo, ostvarili smo vec zadovoljavajuci uspeh.
boki111

Postby Čekicari » 14 Aug 2016, 22:25

Jbg nije svinja:)...al je spora u odnosu na konkurenciju...

Ni penali joj nisu problem..svakako da je treba tuci,ne dozvoljavati zicere...al se plasim da ce cesto biti 2+1...
Čekicari

Postby tremi08 » 14 Aug 2016, 22:26

Čekicari wrote:Jbg nije svinja:)...al je spora u odnosu na konkurenciju...

Ni penali joj nisu problem..svakako da je treba tuci,ne dozvoljavati zicere...al se plasim da ce cesto biti 2+1...

Mozda probati prvih par minuta sa Draganom posto jedina ona po visini moze donekle da parira a i ima velike ruke prilicno
tremi08

Postby neza » 14 Aug 2016, 22:30

AirBall wrote:
Nju jedino Milica moze da zaustavi...

Da joj izmesi telo k'o sto inace zna, da ova izgubi kontrolu, krene da je udari i dobije iskljucujucu gresku...

Ukoliko voli zenske dodire onda smo najebali...

druga opcija je da brijamo Bradulju i da vidis kada je on zalepi? :ovce:
ima medjeda da joj napravi do kraja! :biggrin:
neza

Postby Raoul Duke » 14 Aug 2016, 22:30

AirBall wrote:Pa naravno da nas je razbila kad se Raza penzionisala, video bih je pre 25 godina :D

Legendarna anegdota sa time out-a reprezentacije...

Dolazi Raza kod Mikija Vukovica i zali se da joj publika skandira ''Razo ti si musko''

A Miki njoj na to kaze, ma igraj Razo boli te kurac...

A ona u plac...

Разо педеру! :D
Наше ће сјене ходати по Бечу, лутати по двору, плашити господу.
Raoul Duke

Postby Čekicari » 14 Aug 2016, 22:31

Tako je tremi08...Mrsava je al je dugacka...ako nista makar da iskontrolise def skok...

Kada budu igrale Page i Jelena treba praviti izolaciju...ici na prodor...traziti faul...al njih 2 vise vole da sutiraju...
Last edited by Čekicari on 14 Aug 2016, 22:33, edited 2 times in total.
Čekicari

Postby tremi08 » 14 Aug 2016, 22:31

Inace ako Spanija dobije Kanadu imamo derbi u QF Francuska-Spanija i ostajemo bez jednog favorita za medalju odmah. Kanada-Japan bi bilo smesno QF zaista.Japanke su od Australije izgubile samo 6 razlike. Zato mi je i zao sto nismo dobili Kanadu mada bi svakako onda bili u PF zaustavljeni od SAD a onda bi se za 3 mesto borili sa Francuskinjama vrv. Ovako ako pobeidmo AUS imamo otvoren put za finale sto znaci da samo od nas zavisi.
tremi08

Postby Čekicari » 14 Aug 2016, 22:36

Pazi jeste da su ogromne oscilacije u igri ali isto tako su i Australijanke oscilovale skoro na svakoj utakmici...

U grupi se igralo opusteno...

Pitanje je da li ce se vratiti ekipa koja bude gubila...na ispadanje je druga prica,nervoza se uvlaci...

Jako je bitan pocetak...
Čekicari

Postby Admiral » 14 Aug 2016, 22:37

boki111 wrote:@Admiral
Nismo mi procitani, nego jednostavno ne igramo odbranu kakvu smo igrali.
Ne mozemo trcati posle njihovog suta, nego posle njihove greske, nase ukradene lopte. cak i pozicioni napad izgleda mnogo bolje kada smo puni samopouzdanja posle dobrih odbrana.
Ne znam gde se izgubila odbrana, ali imamo najtezeg moguceg protivnika da probamo da je vratimo, ako ne uspemo, ostvarili smo vec zadovoljavajuci uspeh.

Tako je sve krece iz odrane. Ali i kada skinemo skok ( nekako) ne trcimo kao sto smo igrali u tranziciji na EP. Previse driblinga.
Sta vise, u Madjarskoj smo i posle primljenog kosa pokusavali da "trcimo u ledja protivniku".
Ok, nismo procitani, nego jednostavno kao i sve Marinine ekipe igramo jednodimenzionalno... ako ne nametnemo nas ritam imamo problem.

Na sve, Ana I Sonja su se par dana pred put prikljucille ekipi, i dosle su potpuno van forme, sto nam je dodatni (ogroman) problem u pozicionom napadu.

Odbrana je tu, nadam se da cemo je prikazati kada je najpotrebnije. 1/4 finale jeste uspeh, ali svakako se i pre pocetka ocekivalo da izadjemo iz grupe. Boli poraz protiv Kanade, bas boli...
Admiral

Postby tremi08 » 14 Aug 2016, 22:38

theAdmiral wrote:Tako je sve krece iz odrane. Ali i kada skinemo skok ( nekako) ne trcimo kao sto smo igrali u tranziciji na EP. Previse driblinga.
Sta vise, u Madjarskoj smo i posle primljenog kosa pokusavali da "trcimo u ledja protivniku".
Ok, nismo procitani, nego jednostavno kao i sve Marinine ekipe igramo jednodimenzionalno... ako ne nametnemo nas ritam imamo problem.

Na sve, Ana I Sonja su se par dana pred put prikljucille ekipi, i dosle su potpuno van forme, sto nam je dodatni (ogroman) problem u pozicionom napadu.

Odbrana je tu, nadam se da cemo je prikazati kada je najpotrebnije. 1/4 finale jeste uspeh, ali svakako se i pre pocetka ocekivalo da izadjemo iz grupe. Boli poraz protiv Kanade, bas boli...

Ani treba da prenese loptu po 10 sekundi to ne sme da se desava. Treba lopta da ide Sonji u prenosu do sredine terena inace cemo nagrabusiti i mora presing kao na EP.
tremi08

Postby tremi08 » 14 Aug 2016, 22:39

Zato je i bitan mec,najbitniji jer ako ih dobijemo medalja je 99% nasa. Kanada nema sansu opet protiv nas a ni Japan. Mora se probati i sa Crvendakic i sa Stankovic protiv AUS,tesko da nesto puno mozemo da izgubimo.Crvendakic ima dobar provod a i znaci na skoku.
tremi08

PreviousNext

Return to Rio 2016