Board index Olimpijske Igre Rio 2016

Sportisti Srbije na OI Rio 2016

Re: Sportisti Srbije na OI Rio 2016

Postby licimur » 11 Aug 2016, 03:54

Haha jbt kakve veze ima koji je bio posle tri zaokreta? :laugh: Covek je debelo podbacio, plivao je znatno sporije od svog najboljeg ovogodisnjeg rezultata i to je uzasan rezultat za jedne OI.
ko vas jebo godinama ...
licimur

Postby jabukamen » 11 Aug 2016, 04:36

Maler je osvojiti cetvrto ili peto mesto... Posle prve trecine OI mi ne da nemamo nikog u prva tri, nego nemamo nikog ni u druga tri, tako da sreca nije bas faktor na koji se treba vaditi.
"Da imamo život, sport bi nam bio zabava a ne patologija." Sloba Milošević twitter.
jabukamen

Postby octopus » 11 Aug 2016, 07:40

Na svakim OI je uvek pretesko i nikad nije lako osvojiti medalju, ali ni u najgorim nocnim morama nisam mogao da zamislim da ce Novak ispasti u prvom kolu, odnosno vaterpolisti mozda u prvoj fazi.

Ja ne umem da objasnim otkud ovolika negativna energija. Mislio sam da ce ispadanjem Novaka da se smanji tenzija, u smislu - Kad onaj vanzemaljac ne moze, nije strasno da i mi ostali podbacimo. Kad ono - jok. Sta god da se desi, to je negativno, to im smeta...

Neko juce pita, sto se pise o Hrvatima. Oni imaju manje premije nego nasi kad osvoje bilo koju medalju, oni jos uvek nemaju nacionalne penzije. A i kad ih usvoje, izriciti su da ih nece deliti za evropske medalje. Manje ih ima nego nas, a ne da su bolji na LOI nego imaju i 10 medalja sa ZOI gde onaj nas muceni bijatlonac osvaja 69. mesto i jos trazi stipendije za to. Uporedimo Dinamo sa Partizanom ili Zvezdom. Previse je tu "slucajnosti".
octopus

Postby Felipao » 11 Aug 2016, 07:48

AirBall wrote:Kako je moguce da Velja Stjepanovic toliko podbaci u odnosu na svoje rezultate kad je nekoliko sedmica ranije otisao u Brazil...

Nije se stedelo, svi su oni imali dobre pripreme, imaju zagarantovane velike nagrade, nacionalne penzije, mislim nece postati tajkuni, ali koliko-toliko ce im biti bezbrizna starost u poredjenju sa obicnim ljudima...

I sve corak do corka...

Kakve pripreme, pa ne goji se prase uoci Bozica. Jedne pripreme ne mogu da zabasure godine loseg rada u sportu kod nas. Od kad smo samostalna drzava mi osvajamo 2 do 3 medalje na igrama, Madjari minimalno 10 po jednim OI. ALi u Madjarskoj kad se pojavi talentovan plivac,on odmah dobije stipendiju, bace ga u kompleks koji sadrzi skolu,bazen,teretanu i udri. A mi nemamo ni bazen kako valja u celoj drzavi. Vaterpolisti Partizana i Zvezde dolaze u Obrenovac da igraju na nasem bazenu utakmice, daj nemoj da se zajebavamo ... Msm da cak nemamo ni jedan olimpijski bazen, sve su neki skraceni.

Da ne pricamo o atletici,kajaku ili tek o manjim sportovima. Ne postoji strategija nikakva. Mora da se ulozi pre svega u infrastrukturu i struku. Pripreme su busan kurac, to treba da dodje tek kao slag na tortu.
Felipao

Postby Houdini » 11 Aug 2016, 07:50

madjari imaju fenomenalan model finansiranja sporta, pa ove silne medalje ne cude.. jer se tamo najvise para daje za akademije, pa tek onda za klubove, sto je zdrav nacin..

kod nas se krka u klub, a sve ostalo je nebitno.. e zato smo tu gde jesmo, a Madjari uzimaju medalje..
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Admiral » 11 Aug 2016, 08:38

Kod nas se krka u klubove, a klubovi grcaju u dugovima. Oni koji uzimaju najvise ne daju nista.

Za pocetak ako nista drugo, i ostali savezi bi mogli da pogledaju nacin na koji funkcionise Odbojkaski savez.
Ljudi rade sistemski, strategija postoji. Svetlo su na kraju tunela.
Rezultati su evidentni i ne samo takmicarski, vec i po x drugih stvari van terena.

Bolesno smo talentovani za sport, ali Individualni sportovi su kod nas prepusteni sami sebi. I po pomoci kje imaju i po medijskom prostoru i po svemu ostalom.
Za x narednih godina ne vidim da ce se tu ista znacajno promeniti.
Uzmi Sale svetsku titulu!
Admiral

Postby Old school » 11 Aug 2016, 09:16

Felipao wrote:Kakve pripreme, pa ne goji se prase uoci Bozica. Jedne pripreme ne mogu da zabasure godine loseg rada u sportu kod nas. Od kad smo samostalna drzava mi osvajamo 2 do 3 medalje na igrama, Madjari minimalno 10 po jednim OI. ALi u Madjarskoj kad se pojavi talentovan plivac,on odmah dobije stipendiju, bace ga u kompleks koji sadrzi skolu,bazen,teretanu i udri. A mi nemamo ni bazen kako valja u celoj drzavi. Vaterpolisti Partizana i Zvezde dolaze u Obrenovac da igraju na nasem bazenu utakmice, daj nemoj da se zajebavamo ... Msm da cak nemamo ni jedan olimpijski bazen, sve su neki skraceni.

Da ne pricamo o atletici,kajaku ili tek o manjim sportovima. Ne postoji strategija nikakva. Mora da se ulozi pre svega u infrastrukturu i struku. Pripreme su busan kurac, to treba da dodje tek kao slag na tortu.

Sve si rekao kao da mi čitaš misli.
Ja bih još dodao, koliko god tužno zvučalo, želja mi je posle ovih pet dana da RTS manje davi sa prenosima naših raspalih rep. i pojedinac i više se fokusira na OI uopšteno. Ima tu sjajnog sporta, odličnih takmičara. Željan sam dobrog sporta! :beyond:
"Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida." S.Frojd
Old school

Postby Dylam Dop » 11 Aug 2016, 09:24

Velja je nakon one trke na 200m izjavio da je na toj zadnjoj deonici osjetio jaci bol u ledjima (ili beshe ipak u ramenu) - mislim da ima tamo da se nadje na onom 'sport network'-u, te je zbog tog posustao.. Samo izgovor ili ne, ali bilo je time ocekivano da ce podbaciti i na 100m.

Vasic&Bedjik - mozda bi i imali sanse za finale da nisu rasipali snagu na tupavi repasaz i imali vise vremena za fizicki oporavak.

Pozz iz Bosne!
Dylam Dop
Guest

Postby Sezione » 11 Aug 2016, 11:19

Velja je izjavio pre trke na 100m da to pliva onako, za dusu.
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby lima » 11 Aug 2016, 12:15

Dylam Dop wrote:Velja je nakon one trke na 200m izjavio da je na toj zadnjoj deonici osjetio jaci bol u ledjima (ili beshe ipak u ramenu) - mislim da ima tamo da se nadje na onom 'sport network'-u, te je zbog tog posustao.. Samo izgovor ili ne, ali bilo je time ocekivano da ce podbaciti i na 100m.

Vasic&Bedjik - mozda bi i imali sanse za finale da nisu rasipali snagu na tupavi repasaz i imali vise vremena za fizicki oporavak.

Pozz iz Bosne!

Velja moze da prica sta hoce, ali nije mu prvi put da potpuno posustane u poslednjih 50 metara tako da se samo vadi. Ocigledno treba da radi mnogo kako bi popravio tu zavrsnicu.
lima

Postby Old school » 11 Aug 2016, 12:20

Imam jedno pitanje za upućene na forumu koje možda zvuči kao off ali je jako aktuelno prilikom trajanja OI i sličnih sportskih manifestacija bez obzira na sport.
Da li postoji na forumu tema "dresovi i sportska oprema reprezentativnih selekcija Srbije" na kojoj bi smo mogli da ostavim naše informacije, mišljenje i utiske na zadanu temu?
Ako je nema eto mog skromnog predloga jer bi mogla da bude veoma interesantna. Makar da se proba neki "probni balon" :beyond:
"Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida." S.Frojd
Old school

Postby xrečeved » 11 Aug 2016, 12:36

Javi se Sovi :lol2:
xrečeved

Postby Skafi » 11 Aug 2016, 13:48

Skafi

Postby Puta Tapar » 11 Aug 2016, 14:07

Izvinjavam se čoveku unapred, ali mi je strašno iritantan ovaj što prenosi veslanje na RTS-u. Kolje se Strajnićem... ma sa svima.
Strajnić, Denda, Kovinjalo, MijAAAljević, Krivokapić, ne zna se ko je gori.
Puta Tapar

Postby Admiral » 11 Aug 2016, 14:07

6. dan medalje ni na vidiku. Trenutno smo blize da kuici odemo bez i jedne, nego da se nesto do kraja promeni.

@PT jos je Krivokapic tu i najjbolji.
Uzmi Sale svetsku titulu!
Admiral

PreviousNext

Return to Rio 2016