AirBall wrote:Kako je moguce da Velja Stjepanovic toliko podbaci u odnosu na svoje rezultate kad je nekoliko sedmica ranije otisao u Brazil...
Nije se stedelo, svi su oni imali dobre pripreme, imaju zagarantovane velike nagrade, nacionalne penzije, mislim nece postati tajkuni, ali koliko-toliko ce im biti bezbrizna starost u poredjenju sa obicnim ljudima...
I sve corak do corka...
Kakve pripreme, pa ne goji se prase uoci Bozica. Jedne pripreme ne mogu da zabasure godine loseg rada u sportu kod nas. Od kad smo samostalna drzava mi osvajamo 2 do 3 medalje na igrama, Madjari minimalno 10 po jednim OI. ALi u Madjarskoj kad se pojavi talentovan plivac,on odmah dobije stipendiju, bace ga u kompleks koji sadrzi skolu,bazen,teretanu i udri. A mi nemamo ni bazen kako valja u celoj drzavi. Vaterpolisti Partizana i Zvezde dolaze u Obrenovac da igraju na nasem bazenu utakmice, daj nemoj da se zajebavamo ... Msm da cak nemamo ni jedan olimpijski bazen, sve su neki skraceni.
Da ne pricamo o atletici,kajaku ili tek o manjim sportovima. Ne postoji strategija nikakva. Mora da se ulozi pre svega u infrastrukturu i struku. Pripreme su busan kurac, to treba da dodje tek kao slag na tortu.