Mali off, ali ima veze sa sportom. U mojoj bivsoj firmi je pre par godina doslo do promene rukovodece strukture. Oterali su ili skrajnuli dosta strucnjaka i ljudina, a za sefove i direktore su postavljeni ljudi sa levim privatnim fakultetima, sa dosta sumnjivim karijerama pre toga i dosta sumnjivim ljudskim kvalitetima. Pogadjate u kom smeru firma ide...
Mene jako brine sto se i u sportu slicno desava. Vode ga ljudi koji nisu strucni, ali su bar produkt nekog starog iole zdravijeg drustvenog sistema od ovog. Sta ce tek biti kada se sve rukovodece strukture u sportu do kraja popune lopovima, ulizicama, dunsterima i neradnicima, cije je krajnje zadovoljenje zivotnih ambicija uletanje u selektorske, direktorske, sekretarske fotelje... Uopste ne mirise na dobro.
Plasim se da ce osim porodicnih manufaktura i samoniklih talentovanih trenera entuzijasta, sve bude sto spadalo pod ''sistemsko'' ili ''drzavno'' biti unapred osudjeno na krah, isti onakav kao ovaj sto vec 6 dana dozivljavamo.
AirBall wrote:
Narocito su me razocarali strelci, negiranje odgovornosti i krivice, Arunovicka prica neke bajke, a kopalo i nogama i rukama da dodje u Rio iako nije obezbedila normu za sebe...
Dobro Air, ove dve su sticajem okolnosti osvojile kvotu pre Zorane. Jasna tu normu nije nijednom potvrdila, Bobana je samo jednom, a Zorana cak 4 puta! Njeni streljacki kvaliteti nisu upitni, bar kad je rec o top2 u reprezentaciji. Ito u obe discipline.