Board index Olimpijske Igre Rio 2016

Kosarka Rio 2016 - muski turnir

Re: Kosarka Rio 2016 - muski turnir

Postby Houdini » 20 Aug 2016, 16:33

cuj on ljut :lol2: ne definitivno zivimo u paralelnom univerzumu.. sto bi rekao Mija Aleksic progutala nas je sve crna rupa :biggrin:

mislim svakako je rich man's mahac peskira, nije sad da je to neki udarac za nas..
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Tufi » 20 Aug 2016, 16:59

To je taj "dobroćudni div". Ko ga jebe.
Tufi

Postby PASULJ » 20 Aug 2016, 17:38

Statista wrote:Ako dozvoljavate da promenim temu i da predjemo na finale.

Faktor na koji najvise racunam jeste luzerski mentalitet prve zvezde USA tima i nada da ce je preneti na ceku ekipu.

KD ove sezone gubi utakmicu za finale NBA na svom terenu, posle fantasticnih igara iskljucivo svojom krivicom, trokirao je kad je najvise trebao timu - luzerski momenat broj 1

Zatim prelazi u GSW - luzerski momenat broj 2

Nadam se luzerskom momentu broj 3 u finalu OI

Da ga utesim odmah, mi Srbi smo viteski narod i necemo dozvoliti da eventualno posle toga napravi i luzerski momenat broj 4. Ako izgubi zlato pa posle zatrazi srpsko drzavljanstvo , bice glatko odbijen :lollol:

Kad je mogla Adrijana zašto ne bi mogao i on :biggrin:
PASULJ

Postby nexus13 » 20 Aug 2016, 18:25

Zigara wrote:Pre 10 dana je rekao mom najboljem drugu da nece igrati sledece godine.
Ljut je na Saleta zbog njegovih nastupa u medijima a ima jos nekih stvari.Ne mogu da pisem sve.

Suvise je on glup da bi skapirao zasto ga ovaj nije naknadno zvao. To sa ljutnjom zbog nastupa u medijima su Miskove reci, ovaj ih samo koristi... Nek' on i ostali koji su odbili gledaju svoje bankovne racune 'mesto ovih heroja sutra uvece.
nexus13

Postby СрбинПодгорица » 20 Aug 2016, 18:34

Неко је пролазан можда га се неко сјети, а ови момци су ушли у вјечност и биће упамћени док је српске кошарке.
ОПЕТ ГОРИ НЕМАЊИЋА ПЛАМЕН, СТАСАЈУ МОМЦИ ТВРДИ К`О КАМЕН!!!

... АКО ТРЕБА ЧЕКАЋЕМО И ХИЉАДУ ВИДОВДАНА!!!

ИГРАЈМО ТАЈ ТАНГО СМРТИ, КАО НЕКАДА ПРЕ...
СрбинПодгорица

Postby b@Ta maRe » 20 Aug 2016, 18:40

Mene naša igra u napadu i protok lopte podseća na najbolje dane naše košarke + što imamo toliko inteligentnih igrača - nepredvidivog Tea, Jokića koji ima košarkaški IQ jednog Divca, Mačvana koji je u Partizanu bio glavni plej, pa još kad se narednih godina vrati Bjelica i ako bog da priključi Zagor :drool:
Bogdan mora mnogo energičnije da igra i da nastavi da šutira nakon što promaši prva dva šuta za 3, a Salovi pit-bullovi Pefi, KalEnari i Jović su odigrali vrhunski eliminacionu fazu.

U vezi ove rasprave za Luču i Gagija, jedina logična rotacija mi je Gagi umesto Nedovića, obzirom da nam je BB jedina čista dvojka, al' od toga nema ništa, jer Salou match-winner smatra da mu je Nedović neophodniji. Čovek znae, nije slučajno napravio ovakve rezultate za poslednje 3 godine.

Sutra spe'takl! Samo da ih dobro namučimo i ja zadovoljan, iako je i ovo do sada :blue: :blue:

Edit:

Australijski mediji noćas i twitovi poznatih Ozija:
http://www.news.com.au/sport/olympics/w ... 89fcb8f638
Dexi wrote:Jedino u čemu su oni bolji to je taj individualni kvalitet njihovih igrača
b@Ta maRe

Postby СрбинПодгорица » 20 Aug 2016, 18:44

Сале је идол већине наших кошаркаша, и то је огромна снага јер га играчи неизмерно поштују.
ОПЕТ ГОРИ НЕМАЊИЋА ПЛАМЕН, СТАСАЈУ МОМЦИ ТВРДИ К`О КАМЕН!!!

... АКО ТРЕБА ЧЕКАЋЕМО И ХИЉАДУ ВИДОВДАНА!!!

ИГРАЈМО ТАЈ ТАНГО СМРТИ, КАО НЕКАДА ПРЕ...
СрбинПодгорица

Postby neza » 20 Aug 2016, 18:48

Tufi wrote:To je taj "dobroćudni div". Ko ga jebe.

iskreno ja sam mislio bradata zena u cirkusu a onda on uze one miliJone, tako da ce moci da trpa i sta manje rutavo...
nikako da se nacudim koji ce on na ovoj temi gde se pise o reprezentaciji na OI, smatrao bi to, da sam neki mood ovde, trolovanjem i banovao preventivno do kraja istih svakoga ko o njemu pocne debatu...
neza

Postby Raoul Duke » 20 Aug 2016, 18:49

У праву си. Стварно не видим потребу више да се помиње играч који није део овог историјског успеха.

Успели сте да укењате тему у мање од 24 сата након победе целе генерације.
Наше ће сјене ходати по Бечу, лутати по двору, плашити господу.
Raoul Duke

Postby Гроф Тинторето » 20 Aug 2016, 18:54

Idu nam ekipni sportovi, sta ces :D
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby Disident™ » 20 Aug 2016, 19:13

Evo jedna pesma da malo uživamo u iščekivanju sutrašnjeg finala.
Ceo dan je pevam, setih se kad su je zajedno pevali Bodigora i Tomašević. :laugh:
Mogao si da vidiš i da procitaš da ti pastiri nisu gubili ovce, da srpski narod sa njima nije bio stado ovaca sto blejeći ide na klanje. Da su pred njima uzmicali i lavovi.
Disident™

Postby Slavisak » 20 Aug 2016, 19:18

b@Ta maRe wrote:Mene naša igra u napadu i protok lopte podseća na najbolje dane naše košarke + što imamo toliko inteligentnih igrača - nepredvidivog Tea, Jokića koji ima košarkaški IQ jednog Divca, Mačvana koji je u Partizanu bio glavni plej, pa još kad se narednih godina vrati Bjelica i ako bog da priključi Zagor :drool:
Bogdan mora mnogo energičnije da igra i da nastavi da šutira nakon što promaši prva dva šuta za 3, a Salovi pit-bullovi Pefi, KalEnari i Jović su odigrali vrhunski eliminacionu fazu.

U vezi ove rasprave za Luču i Gagija, jedina logična rotacija mi je Gagi umesto Nedovića, obzirom da nam je BB jedina čista dvojka, al' od toga nema ništa, jer Salou match-winner smatra da mu je Nedović neophodniji. Čovek znae, nije slučajno napravio ovakve rezultate za poslednje 3 godine.

Sutra spe'takl! Samo da ih dobro namučimo i ja zadovoljan, iako je i ovo do sada :blue: :blue:

Edit:

Australijski mediji noćas i twitovi poznatih Ozija:
http://www.news.com.au/sport/olympics/w ... 89fcb8f638

Ne mogu da verujem kako se u svetskim medijama potura propaganda , da je eliminacija "trofejne" australije senzacija, jebo ih Bejns,Delavedova i ostale njihove prenaduvane zvezde, kao da su oni igrali finale sp pre dve godine a ne mi :puke:
Slavisak

Postby Skafi » 20 Aug 2016, 19:39

Marković: Ne plašimo se, idemo na pobedu

https://www.youtube.com/watch?v=N83VxbVsZvM
Skafi

Postby CRNO_BELI » 20 Aug 2016, 19:42

Ni onda kada je objavio spisak, ni nakon one podmukle sapunice oko Bobija, ni poslije objavljivanja na twitteru da Bjelica ne ide u Rio, ni poslije poraza u grupi, ni u jednom drugom teškom trenutku po tim i Saleta, a bilo ih je mnogo ovog ljeta, nisam posumnjao u pobjednički karakter Aleksandra Đorđevića. Ali ni u ludilu nisam mislio da ćemo ovako odvaliti Australijance. Vjerovao sam da ćemo odigrati najbolju utakmicu na turniru, a onda sam vidio da možemo mnogo više od toga. Ona taktička priprema Velikog Aleksandra Đorđevića i odbrana u prvom poluvremenu treba da se nađe u svim knjigama za nove trenerske naraštaje.

Aleksandar Đorđević se još jednom popišao po svim menadžerima, kvazi trenerima, novinarima i anonimnim poznavaocima košarke koji vjerovatno nikad neće smoći snage da mu upute izvinjenje ili makar u lice kažu sve bljuvotine koje misle.

Veliki pritisak je stvoren sa raznoraznih strana na ovog čovjeka, ali možda baš zato on i jest najveći, jer je uvijek pod pritiskom pogađao i pobjeđivao. Pobijedio je sve one koji su na suprotnoj strani, ali i sve one koji bi trebali biti na istoj, a ustvari su na suprotnoj. Ni najmanje ne sumnjam da će upravo ti biti najdičniji na ovaj uspjeh, a da će sledećeg ljeta ponovo krenuti sa hajkom.

Miloš Teodosić je ubjedljivo najbolji košarkaš Srbije u postIndianapolis vremenu i apsolutni lider ovog tima. Po karakteru i odnosu prema reprezentaciji se definitivno može svrstati u isti koš sa Đorđevićem, Danilovićem, Bodirogom... Po rezultatima- ne. Ali već sutra će imati priliku da uradi nešto što navedeni nisu nikad.

Stefan Marković je duša ovog tima i to pišem sad kad je odigrao jednu od najvažnijih uloga za plasman u finale, a pisao sam i tokom kvalifikacija i grupe. Stigli su da ga pljunu svi kojima je palo na pamet da se nešto pljune, pa čak i ovdje na forumu i to oni koje smatram dobrim poznavaocima ove igre. A on je onda bio najbolji uz Bogdanovića protiv Hrvatske i najbolji uz Teodosića protiv Australije.

Naklon do poda za ovaj tim. Idemo po zlato.
Nije najveća budala onaj koji ne umije da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina. - Andrić

Ako hoćeš da budeš najbolji, moraš da trčiš sa najboljima. - Dule
CRNO_BELI

Postby Slavisak » 20 Aug 2016, 20:07

Mislim da Teodosic ima zavidan reprezentativni rezime , jebi ga on nije igrao u eri gde su mu saigraci bili Divac,Savic ,Bodiroga,Danilovic,Rebraca itd. On je meni u istoj ravni sa nasim najvecim kosarkaskim legendama. Igrati finala SP,EP i OI nije mala star, u svim tim finalima smo bili veliki autsajderi i ne moze mu se nista zameriti za te poraze.
Slavisak

PreviousNext

Return to Rio 2016