Baron wrote:Uh, tek malo dođoh sebi. Kakva jebena legenda je Sale Đorđević. Dokazao je šampionski mentalitet samim preuzimanjem reprezentacije koja je slavila 7. mesto kao uspeh, koja je gubila od CG u sred Arene..rizikovao da se posere kod ovih objektivnih znalaca zvanih retardi, što ih muči neigranje Micova, Bobija, Lučića, Budale itd...
Danas, mi smo za klasu bolji tim nego kad nas je Sale preuzeo. Ma šta za klasu, za dve, bez posebnog individualnog učinka sem Tea lagani plasman u finale OI
Čitajte Alonza (Iako se ne slažem za Bjelicu, ali dobro, nisam verovao da bez njega možemo ovakvu timsku odbranu da odigramo, milion milimetarski preciznih rotacija, preuzimanja, 5 igrača na skoku, građenje

) i ne pišite mnogo.
Svi su dobili porciju pohvala, a ja mislim da je Raduljicina odbrana i hustle nepravedno preskočen, svaki put ispratio Boguta na perimetar, spuštao se u stav, krao lopte, bacao se na glavu, možda nije teatralan kad se bori kao neki, niti deluje kao ložana, ali on je jedan od najvećih boraca ovog tima!
Pefi ? Šta reći, Sale mu je verovao kad niko nije, i ovaj mu je uzvratio na najlepši mogući način.
Poseban pozdrav za one što su sumnjali, a sad se tu kao nešto raduju, šteta što nemamo Sibir da ih pošaljemo.
I za kraj poseban pozdrav za
Cobu i Kostu76 ako čitaju, predosetili smo skupa još na pripremama 2014. da se sprema nešto veliko, oduševljavali se kako tamo neki treći plej nepostojećeg RKG skače i otvara tranziciju, kako Teo dobija obrise šampiona, kako Kalina uči košarku itd...i naravno

za mog brata Tegija!