Board index Olimpijske Igre Rio 2016

Kosarka Rio 2016 - muski turnir

Re: Kosarka Rio 2016 - muski turnir

Postby Sani » 21 Aug 2016, 11:15

Dođe i taj dan, nakon 20 godina ponovo finale OI, protivnik isti, ulog isti.

U ovakvim utakmica neki životi se odrede, neko postane heroj nacije, neko tragičar, večeras naši imaju priliku da ispišu istoriju, bez malo preterivanja. Ovo je za sve njih meč karijere, OI su najveće takmičenje za jednog sportistu, kakvi kurci Evrolige i NBA, ovo pamti cela nacija, ovo gleda ceo svet i navija za nekog.

Za nas je ovo svakako više od jedne utakmice, kad imaš priliku da odigraš protiv Amera neko finale, to je to, vrh, svi ostali iza nas, nema boljih. I sam Deandre Džordan je pre par dana rekao da je za njega veće priznanje zlato na OI, nego titula u NBA ligi, što je verovatno slučaj i sa mnogim igračima ovog tima.

Svi mi 'obični smrtnici' koji živimo za košarku, živimo za ovaj dan. Ej, Kalina će udariti na Durenta, da, baš onog što će u karijeri zaraditi oko 500.000.000$, što ceo naš tim ukupno verovatno neće nikad.

Red je da im pokažemo ko je zemlja košarke, da nisu ni oni nedodirljivi. Verujem u čudo, verujem da će neki Bogovi košarke biti večeras na našoj strani, da im svaka iscuri iz koša, da nas 'prosere', da naši izdrže 40 minuta, da pokažemo svetu ko je jedini skinuo skalp SAD još od 2006. godine, da ne razočaramo braću Brazilce sa onim ''ole, ole ola Servia'' :biggrin:

Jebiga, počinjem već da se tresem, ko će dočekati 20:45, ne znam.

Samo hrabro junaci, nemate se čega plašiti. :hatman:

IGRAJ I POBEDI - ONE LAST TIME!!!
Stephen Curry. 2,974. aka shooting GOAT.
Sani

Postby House » 21 Aug 2016, 11:22

https://www.youtube.com/watch?v=2wUTDz-qf1w

Spremni ? :biggrin:

Sunce ti dosao sam jutros u 6 ..gledala se i odbojka celu noc na trgu :biggrin:
Da je rekao ‘kroz zid!’, išli bi kroz zid, zajedno sa svom braćom na terenu!!- LOVERNJ <3
House

Postby balzamen » 21 Aug 2016, 11:54

SPAVAS LI MIRNO KRIZEVSKI MAJCE

AJMO HAJP, SVE OSIM ZLATA NEUSPEH!
balzamen

Postby Raoul Duke » 21 Aug 2016, 11:54

Пошто је проливена кофа гована одмах након овог историјског успеха, реших да (као и у случају ватерполо) освежим мало памћење на теми Репрезентација Србије у кошарци.

Неће веровати, понавља се образац :biggrin: Сви су се залетели да сада опогане тему бесомучним писањем о Бобију (који није заслужио име да му се помене јер је ово тема о херојима), а нико ни да помене Гагија и Лучу, које на правди Бога Сале није звао, јер је пичка и јер се одрекао Партизана. Нека га, нек' му Симоновић, Недовић и погани Калинић (канцер екипе и незналица) донесу олимпијску медаљу.

Нико да пише мало више о репрезентацији Француске, која је, чини ми се, имала бројну навијачку базу овде.

Разочаран сам.
Наше ће сјене ходати по Бечу, лутати по двору, плашити господу.
Raoul Duke

Postby BlackOwl » 21 Aug 2016, 11:54

Koliko je glup ovaj Kalinić, prvo linkuje jebeni informer potom prosipa neke političke parole i stavi #politike bez....
"Ponovo je kao obrazloženje navedeno da se radi „o obezbeđivanja finansijske pomoći za redovan rad Košarkaškog saveza Srbije“. Međutim, redovan rad KSS-a je izgleda bilo finansiranje Crvene zvezde kao i u prethodnim navratima."
BlackOwl

Postby Raoul Duke » 21 Aug 2016, 11:55

Ти си једини доследан остао.
Raoul Duke

Postby BlackOwl » 21 Aug 2016, 11:55

No me interesa nada.
"Ponovo je kao obrazloženje navedeno da se radi „o obezbeđivanja finansijske pomoći za redovan rad Košarkaškog saveza Srbije“. Međutim, redovan rad KSS-a je izgleda bilo finansiranje Crvene zvezde kao i u prethodnim navratima."
BlackOwl

Postby Angus Young » 21 Aug 2016, 11:57

Uzimamo zlato, bez ikakvog gasa sada.
nije uvek lako, ali je uvek lepo..
Angus Young

Postby manes » 21 Aug 2016, 11:59

Angus Young wrote:Uzimamo zlato, bez ikakvog gasa sada.

I ja sam u tom fazonu skroz. Mislim da se sve poklopilo.

@raul

Ja i dalje zameram Saletu pozivanje Stimca i Simonovica pre nekih drugih, npr Gagija i Lucica. Ali je on selektor i ocigledno zna bolje od nas sta mu treba, skroz jednostavno.
Dobro pamtim sve, sve sto bilo je...
manes

Postby DuskoPopov » 21 Aug 2016, 12:02

Zlaja wrote:Pa sto se onda Kalina kacio sa Bojanom? :D

Nije se Kalina kacio sa njim vec obrnuto,ovaj se iznervirao kad mu se Kalinic na poslednjem napadu u 3 cetvrtini odmakao 3 metra da sutira namerno i ovaj nije smeo i plus promasio posle...
DuskoPopov

Postby Disident™ » 21 Aug 2016, 12:07

Sani wrote:Dođe i taj dan, nakon 20 godina ponovo finale OI, protivnik isti, ulog isti.

U ovakvim utakmica neki životi se odrede, neko postane heroj nacije, neko tragičar, večeras naši imaju priliku da ispišu istoriju, bez malo preterivanja. Ovo je za sve njih meč karijere, OI su najveće takmičenje za jednog sportistu, kakvi kurci Evrolige i NBA, ovo pamti cela nacija, ovo gleda ceo svet i navija za nekog.

Za nas je ovo svakako više od jedne utakmice, kad imaš priliku da odigraš protiv Amera neko finale, to je to, vrh, svi ostali iza nas, nema boljih. I sam Deandre Džordan je pre par dana rekao da je za njega veće priznanje zlato na OI, nego titula u NBA ligi, što je verovatno slučaj i sa mnogim igračima ovog tima.

Svi mi 'obični smrtnici' koji živimo za košarku, živimo za ovaj dan. Ej, Kalina će udariti na Durenta, da, baš onog što će u karijeri zaraditi oko 500.000.000$, što ceo naš tim ukupno verovatno neće nikad.

Red je da im pokažemo ko je zemlja košarke, da nisu ni oni nedodirljivi. Verujem u čudo, verujem da će neki Bogovi košarke biti večeras na našoj strani, da im svaka iscuri iz koša, da nas 'prosere', da naši izdrže 40 minuta, da pokažemo svetu ko je jedini skinuo skalp SAD još od 2006. godine, da ne razočaramo braću Brazilce sa onim ''ole, ole ola Servia'' :biggrin:

Jebiga, počinjem već da se tresem, ko će dočekati 20:45, ne znam.

Samo hrabro junaci, nemate se čega plašiti. :hatman:

IGRAJ I POBEDI - ONE LAST TIME!!!

Sve si lepo napisao da bi bilo iluzorno da dodam bilo šta, osim da će na kraju Šareni reći rečenicu koju je izgovorio i 2002.godine ''Ako hoće da nas pobede moraju da pošalju bolje!'' :hatman:
Mogao si da vidiš i da procitaš da ti pastiri nisu gubili ovce, da srpski narod sa njima nije bio stado ovaca sto blejeći ide na klanje. Da su pred njima uzmicali i lavovi.
Disident™

Postby 2Fast4U » 21 Aug 2016, 12:41

То је то.

Све смо видели и нисмо видели ништа.

Заборавите на имена и гледајте тим.

Ово је тај тим, ово је та екипа, ово је механизам...

Механизам, пажљиво планиран, врхунски склопљен и перфектно подешен.
Механизам који кадa се покрене, игра се убрзава до бесконачности, а време стаје.

Ово је есенција кошарке и суштина игре.

Брутална одбрана и паклен напад.

Ово је тотална кошарка.

И наш фајнал сетјтмент фор д ворлд

Склоните се и поклоните се, јер...

КРАЉ СЕ ВРАТИО!

Завалите се у фотеље, узмите кокице и 'ладно пиво...

И наравно...

Уживајте! :biggrin:
2Fast4U

Postby Гроф Тинторето » 21 Aug 2016, 12:42

Gazimo ih 2 razlike.
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby Tufi » 21 Aug 2016, 12:43

Da ponovim da sam jos uvijek miran kao i pred mec sa kengurima. Pred ustase sam se tresao dva dana
Tufi

Postby Raoul Duke » 21 Aug 2016, 12:53

Мени се чини да нам врхунска партија у полуфиналу са Аустралијом и онај меч на једну лопту са Америма неће много помоћи вечерас. Односно, не иду нам баш у прилог. Ма колико парадоксално звучало :biggrin:

Не можемо да рачунамо више са фактором изненађења, тј. да ћемо их заклати на спавању. Сигуран сам да ће К. урадити све шта треба да нам онемогући онакав проток лопте у нападу. На нама је да се пошибамо у одбрани колико можемо, да пробамо да затворимо дефанзивни скок, да им онемогућимо други/трећи напад. И да се надамо да неће имати шутерско вече.
Raoul Duke

PreviousNext

Return to Rio 2016