AirBall wrote:Zigara wrote:Da bi se priblizili Amerima moramo da imamo :
- 5-6 igraca koji igraju(zapazeno) u NBA
- visoke i dobre igrace pre svega na pozicijama 4 i 5 kako bi anulirali njihovu atletsku prednost i skok
- dobre plejmejkere (kao sto imamo sada) kako bi mogli da odgovorimo na njihov presing i agresivnu odbranu
- i naravno vrhunskog trenera na klupi
Gledao sam mec na BBC-u jer ne mogu da slusam nase komentatore i njihov kosarkaski strucnjak je vrlo jednostavno opisao sta treba da se dogodi da neko pobedi Amere...
Da oni odigraju ocajan mec, a mi odlican...
Nije to nikakva garancija sto ces imati 6 odlicnih NBA igraca jer ce oni uvek imati 12 boljih, treba bas dosta toga da se poklopi, da ih uvedes u ritam koji im ne odgovara, da imaju los suterski dan, jednostavno da se uvuce neka nervoza i nesigurnost...
Ovaj mec je resen onom kanonadom Duranta u 2/4, pokrenuo je citav tim, a nama je stavljeno do znanja da nema spasa...
To je kao nokaut u boksu, nema dizanja nakon toga...
Izuzetno sam ponosan sto nismo izgubili 50 razlike kao Litvanci od Spanije, da se ne lazemo, bili smo veceras zreli za to...
Statista wrote:Koliki ljigavac moras biti na skali od nula do Misko Raznatovic pa da uputis cestitku ovakve sadrzine
Slavisak wrote:On je na udaru zato sto ga navijaci cz mrze a ima razocaranih ljudi poput mene, koji od njega ocekuju bas mnogo , jebi ga , ja sam za njega postavio mnogo vece standarde
Statista wrote:Koliki ljigavac moras biti na skali od nula do Misko Raznatovic pa da uputis cestitku ovakve sadrzine
Slavisak wrote:On je na udaru zato sto ga navijaci cz mrze a ima razocaranih ljudi poput mene, koji od njega ocekuju bas mnogo , jebi ga , ja sam za njega postavio mnogo vece standarde
Slavisak wrote:a ima razocaranih ljudi poput mene, koji od njega ocekuju bas mnogo , jebi ga , ja sam za njega postavio mnogo vece standarde
AirBall wrote:Ali kako gmaz vodi racuna da na prvo mesto u tvitu stavi onog ko najvise para donosi, pa onog srednjeg i na kraj ovog sto mu kasne plate u Zvezdi...
Jebem ga u usta skrbava sto bi rekao Dejo onom Purgeru onomad...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest