Board index Olimpijske Igre Rio 2016

Kosarka Rio 2016 - muski turnir

Re: Kosarka Rio 2016 - muski turnir

Postby nexus13 » 21 Aug 2016, 22:36

Bravo, bravo, bravo!!!

Uspeh u rangu cuda. Kako neko rece, polovinu ekipe nam cine ABA igraci a dosli smo u situaciju da se krljamo sa onih milijardu i po $ u platama 12 igraca. Za iole nesto neizvesnije, moralo bi mnogo vise igraca da nam ima zapazene uloge u NBA, znaci ne samo statiranje.

Sve u svemu, Saletu kapa dole. Covek se dokazao kao selektor, autoritet... Aleksandar Djordjevic (uspesan) seletor reprezentacije Srbije. Ne moze zvucati vise prirodnije od toga...
nexus13

Postby AirBall » 21 Aug 2016, 22:37

Zigara wrote:Da bi se priblizili Amerima moramo da imamo :

- 5-6 igraca koji igraju(zapazeno) u NBA
- visoke i dobre igrace pre svega na pozicijama 4 i 5 kako bi anulirali njihovu atletsku prednost i skok
- dobre plejmejkere (kao sto imamo sada) kako bi mogli da odgovorimo na njihov presing i agresivnu odbranu
- i naravno vrhunskog trenera na klupi

Gledao sam mec na BBC-u jer ne mogu da slusam nase komentatore i njihov kosarkaski strucnjak je vrlo jednostavno opisao sta treba da se dogodi da neko pobedi Amere...

Da oni odigraju ocajan mec, a mi odlican... :D

Nije to nikakva garancija sto ces imati 6 odlicnih NBA igraca jer ce oni uvek imati 12 boljih, treba bas dosta toga da se poklopi, da ih uvedes u ritam koji im ne odgovara, da imaju los suterski dan, jednostavno da se uvuce neka nervoza i nesigurnost...

Ovaj mec je resen onom kanonadom Duranta u 2/4, pokrenuo je citav tim, a nama je stavljeno do znanja da nema spasa...

To je kao nokaut u boksu, nema dizanja nakon toga...

Izuzetno sam ponosan sto nismo izgubili 50 razlike kao Litvanci od Spanije, da se ne lazemo, bili smo veceras zreli za to...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Sir Oliver » 21 Aug 2016, 22:38

Bogdan zasluzuje kritike ali ne i ovakvo pljuvanje. On je danas odigrao lose, ali nam je covek doneo polufinale, briljantnom igrom u 3/4 protiv Hrvatske, kada je prakticno sam preokrenuo (uz odbranu Markovica na Bojanu). Da nije bilo toga, tesko da bi bilo i ovog srebra.
"SPORT POSTOJI DA BI PRAVDA POBEDJIVALA"
Sir Oliver

Postby Slavisak » 21 Aug 2016, 22:40

On je na udaru zato sto ga navijaci cz mrze a ima razocaranih ljudi poput mene, koji od njega ocekuju bas mnogo , jebi ga , ja sam za njega postavio mnogo vece standarde :beyond:
Slavisak

Postby Statista » 21 Aug 2016, 22:40

Koliki ljigavac moras biti na skali od nula do Misko Raznatovic pa da uputis cestitku ovakve sadrzine

OSVOJILI SMO SVEEEEEEEEEE
Statista

Postby CikaZika » 21 Aug 2016, 22:41

Ooo, Misko sagni se, Misko sagni seeeeee
“Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”

Podrska braci Vesely.24, Peskiru, Tajleru i vaterpolisti!
CikaZika

Postby Zigara » 21 Aug 2016, 22:42

AirBall wrote:
Zigara wrote:Da bi se priblizili Amerima moramo da imamo :

- 5-6 igraca koji igraju(zapazeno) u NBA
- visoke i dobre igrace pre svega na pozicijama 4 i 5 kako bi anulirali njihovu atletsku prednost i skok
- dobre plejmejkere (kao sto imamo sada) kako bi mogli da odgovorimo na njihov presing i agresivnu odbranu
- i naravno vrhunskog trenera na klupi

Gledao sam mec na BBC-u jer ne mogu da slusam nase komentatore i njihov kosarkaski strucnjak je vrlo jednostavno opisao sta treba da se dogodi da neko pobedi Amere...

Da oni odigraju ocajan mec, a mi odlican... :D

Nije to nikakva garancija sto ces imati 6 odlicnih NBA igraca jer ce oni uvek imati 12 boljih, treba bas dosta toga da se poklopi, da ih uvedes u ritam koji im ne odgovara, da imaju los suterski dan, jednostavno da se uvuce neka nervoza i nesigurnost...

Ovaj mec je resen onom kanonadom Duranta u 2/4, pokrenuo je citav tim, a nama je stavljeno do znanja da nema spasa...

To je kao nokaut u boksu, nema dizanja nakon toga...

Izuzetno sam ponosan sto nismo izgubili 50 razlike kao Litvanci od Spanije, da se ne lazemo, bili smo veceras zreli za to...

Naravno da nije garancija ali je prvi preduslov.

Delimicno se slazem oko te price za dobar i los dan.
Cak i da se to desilo danas oni bi opet pobedili jer jednostavno 20-25 skokova vise ne moze da se anulira.
Tim skokom dobijaju dodatne napade i dodatno nam ubijaju psihu,
Na mecu u grupi je razlika bila u 2 skoka.
Zigara

Postby nexus13 » 21 Aug 2016, 22:42

Statista wrote:Koliki ljigavac moras biti na skali od nula do Misko Raznatovic pa da uputis cestitku ovakve sadrzine

Govnara egoisticna, iskompleksirana. Nije se promenio niti evoluirao za 20 godina, samo ima vise love. Fuj...
nexus13

Postby AirBall » 21 Aug 2016, 22:42

Ali kako gmaz vodi racuna da na prvo mesto u tvitu stavi onog ko najvise para donosi, pa onog srednjeg i na kraj ovog sto mu kasne plate u Zvezdi...

Jebem ga u usta skrbava sto bi rekao Dejo onom Purgeru onomad...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Raoul Duke » 21 Aug 2016, 22:42

Slavisak wrote:On je na udaru zato sto ga navijaci cz mrze a ima razocaranih ljudi poput mene, koji od njega ocekuju bas mnogo , jebi ga , ja sam za njega postavio mnogo vece standarde :beyond:

Значи, ипак није Дулетов. Само је требало мало времена да се провери :D

Statista wrote:Koliki ljigavac moras biti na skali od nula do Misko Raznatovic pa da uputis cestitku ovakve sadrzine

Мука му што нема неког у америчком тиму.
Наше ће сјене ходати по Бечу, лутати по двору, плашити господу.
Raoul Duke

Postby Raoul Duke » 21 Aug 2016, 22:43

Slavisak wrote:On je na udaru zato sto ga navijaci cz mrze a ima razocaranih ljudi poput mene, koji od njega ocekuju bas mnogo , jebi ga , ja sam za njega postavio mnogo vece standarde :beyond:

Он је на удару гробара, а не цигана.
Наше ће сјене ходати по Бечу, лутати по двору, плашити господу.
Raoul Duke

Postby Kowalski » 21 Aug 2016, 22:44

У принципу, пре ће Американци опет почети да довлаче аматерску селекцију на велика такмичења, него што ће их неко добити у финалу. У групној фази, кад су на нивоу овог турнира, можда. У финалу, немогуће.

Нама је сада циљ да се што боље спремимо за то Европско, и да идемо на финале. Корак по корак. Много је битно да најбољи оду на такмичење, да се неке ствари изгладе, неки упуте извињење селектору и целој јавности, па да видимо где смо. У овом моменту, мислим да ће Французи и Шпанци бити страшно ослабљени. Видећемо.
Kowalski

Postby Slavisak » 21 Aug 2016, 22:45

Ne priznajem njegov twit bez postavljenih indeksa uspesnosti :roll: :roll:
Slavisak

Postby Houdini » 21 Aug 2016, 22:45

Slavisak wrote:a ima razocaranih ljudi poput mene, koji od njega ocekuju bas mnogo , jebi ga , ja sam za njega postavio mnogo vece standarde :beyond:

i ja sam tu..

od kada sam ga prvi put video, tu glad za kosevima, taj mentalitet, ocekivao sam mnogo od njega.. kada je prakticno sam dobio CZV u finalu mislio sam da je samo nebo granica, medjutim karakterno nazaduje..

bice on odlican igrac, NBA igrac, ali karakterno sve je blizi i blizi Aci Rasicu..

ali dobro, nisu svi Sale, Bodiroga, PSD.. mozda su i ocekivanja nasa prevelika..
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Statista » 21 Aug 2016, 22:46

AirBall wrote:Ali kako gmaz vodi racuna da na prvo mesto u tvitu stavi onog ko najvise para donosi, pa onog srednjeg i na kraj ovog sto mu kasne plate u Zvezdi...

Jebem ga u usta skrbava sto bi rekao Dejo onom Purgeru onomad...

Jbg. neki red mora da se zna :lollol:
nema emocija u vrhunskom sportu samo pare i interes
OSVOJILI SMO SVEEEEEEEEEE
Statista

PreviousNext

Return to Rio 2016