Board index Razni Sportovi Ostali Olimpijski Sportovi

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby jupol » 30 Jun 2025, 20:41

Fontana solidno, ne znam u odnosu na juce posto nisam bio do tamo, ali ima bar nekoliko stotina ljudi rekao bih
Kad se Rajs na forum vrati
jupol

Postby Kreanga » 30 Jun 2025, 20:51

Zurka u Kraljevu, zatvorena su oba mosta
Kreanga

Postby balkanski spijun » 30 Jun 2025, 20:54

Sad idem do B.B da bacim djubre,ako nadjem kontejner.
balkanski spijun

Postby enbidzi » 30 Jun 2025, 21:08

jupol wrote:Fontana solidno, ne znam u odnosu na juce posto nisam bio do tamo, ali ima bar nekoliko stotina ljudi rekao bih

Vise nego juce cini mi se
enbidzi

Postby Cinciripini » 30 Jun 2025, 21:13

soniko wrote:Prijatelji u politici ne postoje.
Svako zastupa svoje interese.
Istorijski kontekst devedesetih i dvijehiljaditih i danas nije ni blizu, zapad vise nema moc da formira komisije, pritiska vlast, pa oni ne mogu smijeniti Milu koji ima visestruko manje resursa i vlasti od njega a da se ocekuje da nesto urade u Srbiji.
Ne znam koliko ko ima godina ali da je danas odnos svijeta prema Srbima kao krajem devedesetih Mile bi vec gulio prvu godinu zatvora u nekoj Litvaniji sa pravosnaznom presudom.

Oni mozda jesu imali podrsku zapada a i istoka za to kad su dosli na vlast jer su bili spremni da prodaju svoje interese ali to sto su postali najgori kartel u istoriji Srbije je prije svega kriv narod koji je cutao na milion afera dok nije dogorjelo do nokata.
Jer da mu je 50 000 ljudi izaslo na ulicu kad je otkrivena afera o batinoj lk davno bi bio bivsi ali jbg narod je trpio jer nije zelio da se vrati vlast protiv koje je glasao na izborima 2012 i danas imamo ovo sto imamo.

Ne sporim ja da njima odgovara stabilokratija ali prica o tome kako se narod nista ne pita i kako stranci odlucuju odgovara jedino Vucicu.

To sto su studenti sami bez podrske sa strane je vrlo dobro jer kad smjene ovu vlast nikom nece biti duzni, isto se odnosi i na prizivanje navijaca, dosta je vise te zajebancije, ako smo nesto naucili to je da se takve usluge uvijek obiju o glavu.

Zašto onda Raša i Ratko nisu gulili krompir devedestih, dok je Mile tada bio nečiji miljenik i zna se zahvaljujući kome se obogatio? Niko ovde ne priča o prijateljstvu, nego samo o osnovnom interesu ovog naroda, prvenstveno kako bi opstao. NIsu postojali ekonomski razlozi po kojem su Bugari i Rumuni pre ulaska u EU imali bolju poziciju od ondašnje SFRJ, znači čista politička odluka, koja pokazuje euro fanaticima da oni nas jednostavno ne žele u EU, nego da im budemo egzotična kolonija, iz koje će da dobijaju njima neophodne rude i minerale, kako bi na taj način sačuvali svoju ekonomiju i ekologiju.
Dolazak sns na vlast je usko vezan sa tim interesima,odnosno sprovođenje zapadne geopolitike na Kosovu, za uzvrat mu je dopušteno da napravi sistem sa svirepim kartelom, totalnom kontrolom medijima, preko kojih će agresivnom propagndaom anestezirati narod da upravo ne izađe na ulice ni kada se potpiše Briselski sporazum, da opozicione stranke u zavisnosti da li su "prozapadne" ne budu kamičak u cipeli, dok ove "patriotske" koje su znajući odnos naroda prema Kosovu i državi generalno jedina opasnost za ovu vlast, budu potpuno neutralisani od strane službe. Napravljen im je prostor za sve ovo što sada rade.

Oni su nametnuli sistem da se narod ovde ništa ne pita i da oni mogu imati potpunu kontrolu i protiv toga su se studenti digli i zato i imaju veliku podršku naroda, kojima se vratila vera da mogu na nešto da utiču, da nije sve pod kontrolom šta god uradili i zato i nemaju podršku sa zapada, iako su nešto najplemenitije što se pojavilo u ovoj zemlji dugi niz godina.

Ja ne vidim studente kao vršioce vlasti, već one koji će napraviti restart, nešto kao Neo u Matriksu, pokušati postaviti sistem na zdravim temeljima, kao što je i Tegi to objašnjavao u emisiji bez cenzure, jer mnoge stvari su sistemske i ne počinju od naprednjaka, oni su samo unapredili i primenili nešto što je neko pre njih još osmislio.
https://nova.rs/zabava/showbiz/milan-bu ... ra-vucica/
Jednostavno, ne pamtim da je bila toliko jasna situacija, koja nema nikakve veze sa ikakvom ideologijom, očigledna borba dobrog i zla, na nama koji smo na pravoj strani je da učinimo sve što je u našoj moći da dobro pobedi, a moraće, jer ovaj svet pored svih nepravdi, ne bi postojao da je zlo dominantno nad dobrim!
Cinciripini

Postby Ziks96 » 30 Jun 2025, 21:26

Studenti pozvali na obustavu rada.

I kad je najteže, nek boje se!
Ziks96

Postby Eddie Brock » 30 Jun 2025, 21:29

Dok ljudi sede po kaficima., blejace dok drugi idu na proteste, nema trika da uspe ..
Koji gen strajki obustava rada? Moraju da budu malo i realni.
Solidna je ova ideja sto sad rade, na 100 mesta blokadica
UPRAVA NAPOLJE!
Eddie Brock

Postby borissu » 30 Jun 2025, 21:31

Najjači narod na svetu.Kako se pomera dupe policiji,genijalno
borissu

Postby Inzaghi » 30 Jun 2025, 21:32

"да једна мала група људи није хтела да одустане..."
Inzaghi

Postby Ziks96 » 30 Jun 2025, 21:44

Eddie Brock wrote:Dok ljudi sede po kaficima., blejace dok drugi idu na proteste, nema trika da uspe ..
Koji gen strajki obustava rada? Moraju da budu malo i realni.
Solidna je ova ideja sto sad rade, na 100 mesta blokadica

Tu prvo sindikati moraju da zapnu
Ziks96

Postby enbidzi » 30 Jun 2025, 21:53

enbidzi wrote:
jupol wrote:Fontana solidno, ne znam u odnosu na juce posto nisam bio do tamo, ali ima bar nekoliko stotina ljudi rekao bih

Vise nego juce cini mi se

Piknik, zurka iz studenjaka se samo prebacila ovde, ne vidim narod koji je kivan i gnevan, zeljan promene, nego instagram debile koji se zajebavaju, caos
enbidzi

Postby murinjo80 » 30 Jun 2025, 21:57

"Te ljude treba zauvek proterati sa istoka,ali zauvek. Dozivotno im zabraniti ulazak."
murinjo80

Postby SemperIdem » 30 Jun 2025, 22:01

U Pančevu neki Kalafonac potegao pištolj kako bi se obračunao sa građanima...
Last edited by SemperIdem on 30 Jun 2025, 22:09, edited 1 time in total.
Zar lutajuć mi otac tu je zemlju video? I njoj me mati dojila, od prvoga plača?
SemperIdem

Postby Mikisha » 30 Jun 2025, 22:03

Kalafonac jbt od kad ne cuh to
Pomiluj mi muda Ostoja
Mikisha

Postby Ziks96 » 30 Jun 2025, 22:16

Nesto cisto sumnjam da je fino zamolila da prodje, na snimku djeluje da je onako bahato davala gas u zelji da joj se svi sklone, jos ceske tablice za koje se zna da u Srbiji vecinom imaju sasvim prisebni, razumni i posteni ljudi.

Ziks96

PreviousNext

Return to Ostali Olimpijski Sportovi