Board index Razni Sportovi Ostali Olimpijski Sportovi

Rvanje

Re: Rvanje

Postby werbatim » 21 Oct 2024, 07:28

Na U23 SP u Tirani imamo dvojicu (sreca pa se tako dobro radi u RSS, ne smem ni da zamislim sta bi bilo da se ne radi tako dobro) rvaca u GR i tri devojke. Bez slobodnog.
werbatim

Postby Tegi » 29 Nov 2024, 23:13

Bruka i sramota za naš sport.

Raspustiti savez i zabraniti naturalizaciju u svim sportovima.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Gunde Svan » 29 Nov 2024, 23:41

Kada je prošlog leta pred samo SP u Beogradu Zura naprasno završio karijeru, zamolio sam jednog svog prijatelja da pozove svog kolegu, koji je naš povremeni rvački reprezentativac. Na pitanje šta je sa Zurom, čovek je odgovorio da ne može o tome preko telefona. Kasnije sam saznao i detalje, a saznali su očigledno i oni koji ne treba. Mnogo veći problem je što je Savez sve to pokrivao zarad sopstvenih privilegija. Ako se setimo bizarne priče u vezi sa Mićićem na poslednjim Igrama, gde čovek koji je jedan od najvećih favorita naprasno odustaje dva dana pred nastup, kontroverzi oko Cabolova, da se ne vraćamo unazad i ne prisećamo da su i Bajlović i Fris i onaj ludi Petković padali doping kontrolu, jasno je da je taj savez u oštroj konkurenciji jedan od najgorih u zemlji. Na sve to u mlađim kategorijama na prvenstvima brojimo pobede ne prate jedne ruke.
Gunde Svan

Postby Foteljas » 29 Nov 2024, 23:52

Znaci, medalja manje sa OI iz Tokija, medalja plus za kroasane... :roll:
SOS = Srpski Olimpijski Sindrom
Foteljas

Postby jabukamen » 02 Dec 2024, 12:57

Sve dok ne bude na nasim portalima to se nije desilo. :nisamja: Bas me zanima koliko ljudi u Srbiji zna za ovo i koliko je medju njima novinara i da li se ovo ne objavljuje u medijima jer se ne zna ili ne zeli. Kad sam procitao pomislio sam da je izgubio od Brazilca verovatno kod nas se ne bi nikad ni saznalo, ovako je malo nezgodno sto ce susjedi to razglasiti, ali ni kod njih za sada nista, zivimo u vremenima do kojih masta Pajtonovaca i nadrealista nisu doprli.
"Da imamo život, sport bi nam bio zabava a ne patologija." Sloba Milošević twitter.
jabukamen

Postby Foteljas » 02 Dec 2024, 13:33

Tradicionalni SOS i HOSr... :roll:
Doduse, jos uvek nije zvanicno, ali tako proizilazi iz teksta odluke koja je na linku.
I da razglase kod nas, reci ce "kako su mu smecari oduzeli zasluzenu medalju jer mrze srbstvo", ili nesto slicno, i nikom nista.
SOS = Srpski Olimpijski Sindrom
Foteljas

Postby octopus » 02 Dec 2024, 13:59

Za sve ovo u rvačkom savezu i svuda okolo je apsolutno kriv samo jedan čovek. Jer se ministri, predsednici saveza, direktori i male vođe cene po broju donetih glasova a ne po stručnosti. Jer je ugradnja važnija od gradnje i svrhe gradnje, gde je rezultat (makar i fabrikovan u jednom segmentu) jedino bitan nebitno kako se došlo do njega. Svi su to skontali. Ide se prečicama, stručni ljudi van politike se bacaju na margine a nekad stručni koji su sad u politici se više ne angažuju celim svojim bićem jer nema potrebe... OKS je počeo da broji plasmane od 5-8. mesta kao rekordne, to su ti fabrikovani statistički segmenti. Nažalost, nema dalje. Može samo dublje.
octopus

Postby Tegi » 02 Dec 2024, 14:40

Još ga je OKS 2022. proglasio za sportistu godine. :laugh:
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Gromiko » 02 Dec 2024, 15:34

Foteljas wrote:Znaci, medalja manje sa OI iz Tokija, medalja plus za kroasane... :roll:

obzirom da se dodeljuju dve bronze ne verujem da će njima dati drugu ako uopšte oduzmu Datunašviliju.

Inače oni su predstavili da on ne ide u Pariz zbog neke operacije gde je igrom slučaja preživeo...

Ako mu oduzmu OI medalju ja ne bih mogao da zamislim veću bruku za naš savez.
Gromiko

Postby druga generacija » 02 Dec 2024, 15:58

Potpisujem sve napisano, osim ono za Micica. On nema veze sa nasim savezom, u princupu je americki rvac, koji je slucanjo srpski poreklom i zato se bori pod zastovom Srbije. Tako da ne mislim da je kod njega bila neka Doping prica, a iako je ona nema veze sa Rvackim Savezom, a i povredu kolena vuce vec duze vreme
druga generacija

Postby Olimp » 02 Dec 2024, 21:09

Gromiko wrote:
Foteljas wrote:Znaci, medalja manje sa OI iz Tokija, medalja plus za kroasane... :roll:

obzirom da se dodeljuju dve bronze ne verujem da će njima dati drugu ako uopšte oduzmu Datunašviliju.

Inače oni su predstavili da on ne ide u Pariz zbog neke operacije gde je igrom slučaja preživeo...

Ako mu oduzmu OI medalju ja ne bih mogao da zamislim veću bruku za naš savez.

Hoće sigurno jer je druga već osvojena. Ako je ovo istina Hukleku ide bronza.
Olimp

Postby Puta Tapar » 04 Dec 2024, 12:26

octopus wrote:Za sve ovo u rvačkom savezu i svuda okolo je apsolutno kriv samo jedan čovek. Jer se ministri, predsednici saveza, direktori i male vođe cene po broju donetih glasova a ne po stručnosti. Jer je ugradnja važnija od gradnje i svrhe gradnje, gde je rezultat (makar i fabrikovan u jednom segmentu) jedino bitan nebitno kako se došlo do njega. Svi su to skontali. Ide se prečicama, stručni ljudi van politike se bacaju na margine a nekad stručni koji su sad u politici se više ne angažuju celim svojim bićem jer nema potrebe... OKS je počeo da broji plasmane od 5-8. mesta kao rekordne, to su ti fabrikovani statistički segmenti. Nažalost, nema dalje. Može samo dublje.

Potpis i pečat.
Puta Tapar

Postby Tegi » 06 Dec 2024, 20:38

Nijedan naš medij nije preneo vest o Zurabijevom dopingu, ali su svi preneli da je uhapšen na proevropskim protestima u Gruziji.

Primenili Vesićevu metodu pretvaranja grešnika u mučenika.
Tegi

Postby Baxter Stockman » 18 Dec 2024, 08:58

Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

PreviousNext

Return to Ostali Olimpijski Sportovi