Board index Razni Sportovi Ostali Olimpijski Sportovi

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Hasselbaink » 10 Sep 2025, 00:49

borissu wrote:Bio na istoku,skoro u epicentru.Nikad veće poniženje nisam doživeo.Proklet dan kada je ovo zlo došlo na vlast

Sta se desilo tacno na istoku? Pisu samo da su organizovani navijaci izasli.
Ko ne skace, taj je plenum.
Hasselbaink

Postby borissu » 10 Sep 2025, 04:32

20-ak majmuna je upalo na istok.Tukli i razbacali sve u prečniku od 10m (vidi se na onom snimku što je Vudu okačio pre dve strane).Bez fantomki,zauzeli su taj deo i nadgledali koga da prebiju.Po načinu na koji su delovali,a i građi,rekao bih da su u pitanju obučeni borci.I to sve žandarima ispred nosa.
Najveći poraz u svemu je što mediji spinuju o napuštanju stadiona zbog rezultata i loše igre.A ustvari su ljudi izašli zbog tiranije.U Beogradu,srcu Evrope,u 21. veku...
borissu

Postby Cuburac » 10 Sep 2025, 04:47

Ja sam na ovom forumu protiv radikala i tria fantastikus pisao i pre nego sto su dosli na vlast,a narocito od kad jesu 2012, u periodu kada je Partizanu islo da ne moze biti bolje.
U nekom periodu odnos prema Partizanu jeste bio jedan od motiva (samo jedan od mnogih ) , ali zadnjh par godina to ima najmanje veze sa Partizanom i da ovo nije pretezno sportski forum , to pitanje bi se malo i razmatralo.

Znao sam da ce biti lose, ali ovo nisam mogao ni da zamislim.
Životnom veku kad bi mera bila-
iskrenost,vernost,ljubav il' dobrota
tvoj kratki vek bi,kuco moja mila
1000 ljudskih vredeo života.
Cuburac

Postby Dimitrije » 10 Sep 2025, 05:22

Ja ne pratim KK od kad je čović ušao u isti a FK još možda i ranije, definitivno mi puca kaiš od kad je terzić glavni za isti. Nije trebalo bilo kome od nas da bude bitno što je reč o KKP za početak pa onda i celom JSD, ni “nama” ni “vama”. Čitam praktično od početka Forum i ako je samo 50% onoga što je pisano za Duletovog vakta istina trebali smo znati šta nas čeka, pa vas niko nije smeo da sponzoriše bez da ga ugase ili plaća desetak kepecu i KKCZ, ljudima upropaštavali živote. Danas im spaljuju radnje. Demoliraju, otimaju, tuku zbog nepodržavanja ovog ludaka. Da smo tada bili solidarni ihaj, ali “laže Dukljanin”. Njegov odnos prema sportu je jasan pokazatelj njegovog odnosa prema politici, životu, prijateljima, neprijateljima…. Čovek sa 100 dijagnoza leraće taj i Zvezdu sutra i ove što su mu poslednja linija odbrane.
Dimitrije

Postby Niko123 » 10 Sep 2025, 05:59

Još jedan dokaz, da su u uniformama, krimimalci.
Niko123

Postby Bojdo » 10 Sep 2025, 07:04

On je ako se ne varam vidjeniji Varvar.
Last edited by Bojdo on 10 Sep 2025, 07:14, edited 1 time in total.
Република Српска је Пијемонт српства!
Bojdo

Postby pikanterije » 10 Sep 2025, 07:05

Cudi me da su juce na istoku i zapadu samo bili batinasi a na severu nije ih bilo
Samo jaka prcevina
pikanterije

Postby alanford98 » 10 Sep 2025, 07:09

Nepale, Nepale....
alanford98

Postby jupol » 10 Sep 2025, 07:28

Vlad wrote:Moja organizovana navijacka kriminalna grupacija je bolja od tvoje organizovane navijacke kriminalne grupacije.

Ne pisem o organizovanim grupacijama nego o obicnim navijacima. Pise covek da se navijaci Partizana bune iskljucivo zbog Partizana. Gluposti. Navijaci Zvezde su 12 godina cutali iskljucivo zbog Zvezde.
Necemo da falsifikujemo istoriju. Ispada da je sve uglavnom bilo dobro za vreme Vucica samo je eto bilo lose Partizanu, pa su se zato partizanovci bunili... Upravo suprotno, sve je bilo uglavnom lose osim odnosa prema Zvezdi...
PKAŠ
jupol

Postby Ziks96 » 10 Sep 2025, 07:30

Ja nesto nisam siguran da bi vojska i kerovi dozvolili nepalski scenario pa sve da na ulicama ne daj boze strada j vise od 20 ljudi.
PKAŠ
Ziks96

Postby Bang » 10 Sep 2025, 08:07

A ja recimo nisam siguran da je narod spreman za nepalski scenario.

Kolega sinoć bio na zapadu, jedno od onih sranja na zapadu su oni. Kaže zaleće se 20-30 majmuna na njih, svi okolo gledaju svoja posla i nose tetki lek. Dobro neko napisa na prethodnoj strani 20-30 ljudi, otera 2000-3000 hiljade.
Nije narod spreman za taj put.
Last edited by Bang on 10 Sep 2025, 08:13, edited 1 time in total.
Nek' ne igra, ko se lomi, kom' ne kuca srce čelično...
Bang

Postby Woodoo » 10 Sep 2025, 08:09

jupol wrote: Navijaci Zvezde su 12 godina cutali iskljucivo zbog Zvezde.

Ovo vec drugi put ponavljas i moram da te ispravim jer ovo nije tacno. Oko mene su navijaci zvezde najaktivniji na protestima i u borbi protiv zvale, ne samo sada u poslednjih godinu dana. Oni koji cute i koji su navodno neopredeljeni su 90% nezaineteresovani za sport i ne prate ga. Sigurno da ima primitivaca koji glasaju za zvalu zbog zvezde ali je to drustveni talog koji pripada delu onih koji izlaze na setnje protiv blokadera a takvi su u debeloj manjini.
Woodoo

Postby murinjo80 » 10 Sep 2025, 08:13

A ultra prica Zemunci ,Djavoli,merkalije i ostali napustili istok kada je pocelo sranje.Na severu ih nije bilo.Sumnjam da je sve bilo isplanirano i da im Pedja nije dao da dodju na sever a za ostale tribine zabole nas.
"Te ljude treba zauvek proterati sa istoka,ali zauvek. Dozivotno im zabraniti ulazak."
murinjo80

Postby Bang » 10 Sep 2025, 08:27

Woodoo wrote:
jupol wrote: Navijaci Zvezde su 12 godina cutali iskljucivo zbog Zvezde.

Ovo vec drugi put ponavljas i moram da te ispravim jer ovo nije tacno. Oko mene su navijaci zvezde najaktivniji na protestima i u borbi protiv zvale, ne samo sada u poslednjih godinu dana. Oni koji cute i koji su navodno neopredeljeni su 90% nezaineteresovani za sport i ne prate ga. Sigurno da ima primitivaca koji glasaju za zvalu zbog zvezde ali je to drustveni talog koji pripada delu onih koji izlaze na setnje protiv blokadera a takvi su u debeloj manjini.

Nisi dobro shvatio Jupolov upis, mislim da nije hteo to da kaže.
Naravno da ima navijača zvezde koji su protiv vlasti, neki i aktivnije, ali upis se valjda odnosi na 12 godina organizovanog ćutanja na stadionu.
Dosta ste zicera imali da na stadionu iskažete stav, dolazio vam je u rupu više puta, ali nekako uvek kod vas na stadionu jednoumlje.
Gde je vaš istok? Zapad? Ti koji su protiv? Da nekako iskažu stav? Makar da bude izviždan?
Čovek je samo ukazao na ovu činjenicu.

Ne treba da se broje krvna zrnca. Sada je svaki glas potreban. Svi treba da stanemo na jednu stranu, ali bukvalno svi koji su protiv ove vlasti, pa da se prebrojimo na tim izborima kad budu bili. Drugačije neće moći.
Nek' ne igra, ko se lomi, kom' ne kuca srce čelično...
Bang

Postby BumBumCarroll » 10 Sep 2025, 09:08

murinjo80 wrote:A ultra prica Zemunci ,Djavoli,merkalije i ostali napustili istok kada je pocelo sranje.Na severu ih nije bilo.Sumnjam da je sve bilo isplanirano i da im Pedja nije dao da dodju na sever a za ostale tribine zabole nas.

Naravno da im nije dozvolio, kada bi video one debilcine sto su napale narod sinoc na severu, moja noga vise nikad ne bi krocila na isti.
BumBumCarroll

PreviousNext

Return to Ostali Olimpijski Sportovi