Гроф Тинторето wrote:
Mislim da Karelia nema koristi od toga sto navija za Zvezdu, ne prima platu kao ovi, pa bih rekao da si promasio fudbal sa poredjenjem.
Normalno, ti to numes da raspoznas.
A i inace mi se sere od tog straha za egzistenciju, a ono sve paraziti kojima je i bio cilj da uzimaju pare dok lade jaja po raznim institucijama.
Mi ostali koji ne radimo po drzavnim firmama valjda nemamo porodice, pa nema gladnih usta
Mislim da si se malo zaigrao, u pokušaju opravdavanja, nečega što ne može da se opravda.
Takvom logikom koja je besmilena može da se postavi pitanje, zašto navijači dolaze na stadion i podržavaju igrače i timove kada nemaju nikakve koristi? Zašto se ti nerviraš kada ti zvezda gubi i zašto navijači daju pare za ulaznice, ako nemaju nikakve koristi od toga, kao kada bi rekao čoveku zašto ideš u bioskopu i daješ pare za neki film, kada nemaš koristi od toga, je li realno da ne znaš da postoji još neka korist osim materijalne i da je upravo na to računao i vučić kada se upregao da od zvezde napravio sve ovo. Je li ti stvarno ne znaš da ljudsko biće ima potreba i za nekim drugim ispunjenjima i zadovoljstvoima osim materijalnog i da stremi da i time bude ispunjen?
Odavno nisam pročitao prizemniju i tako besmilenu konstataciju, da onaj ko podržava vučićevu zvezdu nema koristi od toga.

A to radi iz neke mistične pobude, koju je teško demistifikovati.

Više neću ići u bioskop, jer nemam nikave koristi od toga. :biggrin
Onaj što radi u državnoj firmi, možda ima kod kuće neko gladno dete koje treba naraniti, pa reći da to nije ok, a opravdati za podršku zbog neke strasti koju oseća prema sportu, bez kojeg ne može da živi.
Etički gledano, ni jedan ni drugi nisu moralni, ali ću pre uvek imati opravdanje za nekog ako to radi iz egzistencijalnog razloga, nego zbog ispunjavanja svojih strasti( od kojih nema nikakvih koristi)
Nisam skoro pročitao besmislenije drveno advokatisanje, inače nikada nisam radio u državnoj firmi i sere mi se od onih koji su protiv vučića, a opravdavaju ono što radi u sportu, kao i od onih koji izjednačavaju sve ovo što radi vučić, sao onima što su radili oni pre njega.
Karelia brate, javi se i objasni zašto bez ikakve lične koristi podržavaš vučićeve projekte u sportu.