Board index Košarka Mlađe kategorije

U-20 Evropsko prvenstvo-Krit 2014

Re: U-20 Evropsko prvenstvo-Krit 2014

Postby DM 12 » 14 Jul 2014, 19:15

A Djoka ne komentarišete? :biggrin:
DM 12

Postby Zlaja » 14 Jul 2014, 19:18

Pa imao je ovaj mali 3 sekunde, koji mu je Bobi...
Zlaja

Postby Grba » 14 Jul 2014, 19:19

Andric promasi kljucan sut... nije mi jasno sto je bar nije sutno, gde ce on na prodor, kad em je trom em vodi loptu kao Simon....
Grba

Postby Tegi » 14 Jul 2014, 19:22

Katastrofalna spoljna linija. Nema ko da odigra 1 na 1 i da resi, sve smo spustali na Salica dok smo ih stizali.
Tejic ima nekih problema u glavi. 3 sekunde pre kraja 3/4 bio je na trojci sa sredine, a na 45 stepeni mu Novak sam. Ovaj ga je video i umesto da mu doda, sutira preko ruke i popija rampu.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Grba » 14 Jul 2014, 19:30

strim za Francuze i Italijane?
Grba

Postby BlackOwl » 14 Jul 2014, 19:34

Šalić ima katastrofalan procenat za 2, ali katastrofalan, kada to uparimo sa tragičnom odbranom možemo samo da čupamo kosu, tom dečku je potreban lični trener 24/7, neki diktator koji će da ga urniše na treninzima i sredi glavu, ima velik potencijal ali je zapušten kao Spartakov ili OFKin stadion, naravno nikome neće ni pasti na pamet da dovede nekog trenera koji će raditi individualno sa njim a mi ćemo za dve godine imati novog Gagića.
"Ponovo je kao obrazloženje navedeno da se radi „o obezbeđivanja finansijske pomoći za redovan rad Košarkaškog saveza Srbije“. Međutim, redovan rad KSS-a je izgleda bilo finansiranje Crvene zvezde kao i u prethodnim navratima."
BlackOwl

Postby Tegi » 14 Jul 2014, 20:18

BlackOwl wrote:Šalić ima katastrofalan procenat za 2, ali katastrofalan, kada to uparimo sa tragičnom odbranom možemo samo da čupamo kosu, tom dečku je potreban lični trener 24/7, neki diktator koji će da ga urniše na treninzima i sredi glavu, ima velik potencijal ali je zapušten kao Spartakov ili OFKin stadion, naravno nikome neće ni pasti na pamet da dovede nekog trenera koji će raditi individualno sa njim a mi ćemo za dve godine imati novog Gagića.

Ali kako ih je samo par puta lagano resio na niskom postu. Ono je bila milina za oci. Ima i solidnu ruku (dobro, ne mora bas uvek da sutne cim dobije loptu) i mislim da mu igra u napadu i nije toliki problem. Mora jace da napada kos, zna da promasi zicer ili da popije rampu zbog toga, a i povratni pas ne ume da odigra. I da, dosta igra u talasima. Ali mislim da se sa malo vise prostora u igri sve ovo moze resiti. Problem je promaja u odbrani. Kada nam probiju bekove, moze jedino da stigne da napravi kos uz faul, a uglavnom ih samo isprati pogledom.
Dakle, mislim da mu je ofanzivni repertoar dobar i da ce se to eksploatisati davanjem sanse u seniorskoj kosarci i to ne na kasicicu. Problem je sto Dule zbog katastrofalne odbrane ne moze da ga trpi.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby malibodiroga92 » 14 Jul 2014, 20:42

Stvarno je rupa u odbrani,ono ni ja ne bi tolerisao u seniorskoj kosarci...Bek ako prodje spoljnu liniju to je 99% posto kos,on ne moze da stigne nikog,rampu da zalepi,nista...
Gde vam je gradjanska hrabrost?
malibodiroga92

Postby DjoleCZBG » 14 Jul 2014, 20:45

Нисам успео да погледам утакмицу па ако може неко мало више ко је био најбољи а ко најлошији код нас ?

Видим да је Новак био лош као и Јарамаз.
ПЕТАК 7.11. - СВИ У АРЕНУ, ИГРА ЗВЕЗДА !!!
DjoleCZBG

Postby BlackOwl » 14 Jul 2014, 21:51

Ovo ja što sam gledao svi su loši, Janković je ok, može biti novi Erceg recimo, ovo ostalo žali bože košarke.
Ovi turniri su izgubili svaku svrhu, sem što uskraćuju nekolicini koji zaista hoće da rade na sebi preko leta tu priliku. Igra se debilna košarka, bez mozga, furaju se zone, pokušavaju da liče na seniore, tu i tamo ako se pojavi neki fizički dominantan igrač sa seniorskim minutima, izdominira i to je to.

Novak je divljak tipa Marinović, samo što nikad neće imati karijeru kao on, a Jaramaz je izgubljen slučaj, to je svima bilo jasno i dok je igrao superligu za megu.
"Ponovo je kao obrazloženje navedeno da se radi „o obezbeđivanja finansijske pomoći za redovan rad Košarkaškog saveza Srbije“. Međutim, redovan rad KSS-a je izgleda bilo finansiranje Crvene zvezde kao i u prethodnim navratima."
BlackOwl

Postby malibodiroga92 » 14 Jul 2014, 22:10

BlackOwl wrote:Ovo ja što sam gledao svi su loši, Janković je ok, može biti novi Erceg recimo, ovo ostalo žali bože košarke.
Ovi turniri su izgubili svaku svrhu, sem što uskraćuju nekolicini koji zaista hoće da rade na sebi preko leta tu priliku. Igra se debilna košarka, bez mozga, furaju se zone, pokušavaju da liče na seniore, tu i tamo ako se pojavi neki fizički dominantan igrač sa seniorskim minutima, izdominira i to je to.

Novak je divljak tipa Marinović, samo što nikad neće imati karijeru kao on, a Jaramaz je izgubljen slučaj, to je svima bilo jasno i dok je igrao superligu za megu.

Ako Jankovic bude novi Erceg onda je obecavam da cu biti novi BB,mada vec mislim da jesam :lollol:
Gde vam je gradjanska hrabrost?
malibodiroga92

Postby Mister No » 14 Jul 2014, 22:47

malibodiroga92 wrote:
BlackOwl wrote:Ovo ja što sam gledao svi su loši, Janković je ok, može biti novi Erceg recimo, ovo ostalo žali bože košarke.

Ako Jankovic bude novi Erceg onda je obecavam da cu biti novi BB,mada vec mislim da jesam :lollol:

Prvo kod Jakovljevića na par treninga,zna se kako se postaje BB !! :lollol: :lollol:
Mister No

Postby BlackOwl » 15 Jul 2014, 00:53

Pa jbg morao sam nekoga i da pohvalim :D a i rekao sam možda :jezik:
BlackOwl

Postby Tegi » 15 Jul 2014, 03:59

BlackOwl wrote:Pa jbg morao sam nekoga i da pohvalim :D a i rekao sam možda :jezik:

Stos je u tome sto Jankovic nema dodirnih tacaka sa Ercegom. Erceg je 211 visoka strec cetvorka, a Jankovic je 204 visoki razbijac cija je glavna prednost ogromna snaga i koji ne moze da pogodi bacanje. Nesto izmedju Milojevica i Tomasevica.

4:47. Zajebah i goga. :biggrin:
Tegi

Postby gogo23 » 15 Jul 2014, 04:38

Tegi wrote:
BlackOwl wrote:Pa jbg morao sam nekoga i da pohvalim :D a i rekao sam možda :jezik:

Stos je u tome sto Jankovic nema dodirnih tacaka sa Ercegom. Erceg je 211 visoka strec cetvorka, a Jankovic je 204 visoki razbijac cija je glavna prednost ogromna snaga i koji ne moze da pogodi bacanje. Nesto izmedju Milojevica i Tomasevica.

4:47. Zajebah i goga. :biggrin:

Cini ti se

Vampiri su uvek budni I na oprezu :D
gogo23

PreviousNext

Return to Mlađe kategorije