Board index Košarka Mlađe kategorije

Juniorska Evroliga

Re: Juniorska Evroliga

Postby Hezonja » 16 May 2013, 22:46

Pa Djoko ima slab IQ, a to je jedino sto se nikako ne moze popraviti.
A sta to kod Hezonje fali pa ne moze da igra seniorsku kosarku?Decko je u TOP 5 u svetu 1995.
Hezonja

Postby Dare » 16 May 2013, 23:01

Aleksa & Hezonja :inlove: :laugh:
https://www.avangarda.in/forum/viewtopic.php?p=3202743#p3202743
Dare

Postby Hezonja » 16 May 2013, 23:03

Dare wrote:Aleksa & Hezonja :inlove: :laugh:

:biggrin:

To je moj brat, ne dam na njega :)
Hezonja

Postby pohani komarac » 16 May 2013, 23:52

Aleksa9 wrote:Pa Djoko ima slab IQ, a to je jedino sto se nikako ne moze popraviti.
A sta to kod Hezonje fali pa ne moze da igra seniorsku kosarku?Decko je u TOP 5 u svetu 1995.

Hezonji nista ne fali osim glave. On ima uvjeerljivo najgori mentalni sklop ikada. Nikad u svom zivotu nisam vidio umisljenijeg klinca. Josip Sesar je za njega mala beba

sto se samog talenta tice Hezonja ima sve i vise od toga. Sjecam se mladog Belinelija uprvao je bio negdje kao Hezonja kad sam ga gledao uzivo. Tehnicki, a pogotovo atletski nije bio ni blizu Hezonje. Da on moze za prenjeti svoju igru na seniorski nivo je neupitno. Igrac koji zakucava s tratincice preko ljudi, windmill, 360 ally up, pogadja iz bloka,

iz koraka u nazad, dodaje bez gledanja....to je talent koji se neda naucit. Uostalom bio je najbolji igrac Barcine druge ekipe u vrlo dobroj 2 spanjolskoj ligi gdje ima 2-3 ekipe koje bi mogle igrati ABA ligu, a ostatak je bolji od hrvatskih A1 ligasa, a on je uz Draskovica i Hakansona koji su igrali mrvice bio najmladji igrac lige

ono sto on mora shvatit da sa svojim stavom "boli me kurac" nece uspjeti. Ako to uspije rjesit tad moze napravit vecu karijeru od Drazena
pohani komarac

Postby Hezonja » 17 May 2013, 00:13

Ja kad pricam sa njim ne deluje mi tako.
Hezonja

Postby pohani komarac » 17 May 2013, 07:36

Aleksa9 wrote:Ja kad pricam sa njim ne deluje mi tako.

vele da je van terena ok, ali na terenu ga nekad bas ruzno za vidit
pohani komarac

Postby civor » 17 May 2013, 16:04

Ne postoji gori komentar za igraca bilo kod uzrasta nego da za njega kazu da ekipa igra opustenije kada je on na klupi a to je napisano u skoro svakom izvestaju sa ovoga turnira vezanom za Hezonju,igracki kvaliteti mu ne fale to se vidi iz aviona ali mora da shvati ili neko da mu objasnio da kosarka timski sport u seniorima nece moci da se dere na saigrace i trenera
Baron je najveci kralj
civor

Postby nolinjo » 17 May 2013, 19:48

@ pk

i drugi su bili nadmeni od starta pa su uspeli u karijeri ,videti pod kobe :)

a hezonja moze bude evropski kobe :)
sebican ,ne da loptu nikom ,a majstor ako treba sam pobedice sam :)
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby AirBall » 17 May 2013, 19:54

Isto se tako pisalo i o Nihadu Djedovicu pa vidimo gde je danas...

Meni ucinak Hezonje na NIJT turniru u Londonu govori da je polako poceo da gubi prednost koju je posedovao u odnosu na vrsnjake...

Poslednjih godina je bar 90% najvecih talenata u evropskoj kosarci, ili uslo u proces stagnacije, ili imaju problema sa prilagodjavanjem na seniorsku kosarku...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby civor » 17 May 2013, 20:40

Hezonji je problem u glavi nije u igri doduse to se teze resava ali ima kad mozda kad poraste malo pocne normalno da se ponasa
Baron je najveci kralj
civor

Postby nolinjo » 17 May 2013, 20:47

djedovic koji ? sarlatan klasican

ovaj mali ce sa abrinesom ciniti top tandem barse godine one tamo :)
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby AirBall » 17 May 2013, 20:48

civor wrote:Hezonji je problem u glavi nije u igri doduse to se teze resava ali ima kad mozda kad poraste malo pocne normalno da se ponasa

Ne slazem se u potpunosti... On je sazreo znatno brze od svojih vrsnjaka, vec je sa 15 godina bio spreman za seniorsku kosarku na jednom nizem nivou, nesto slicno kao sto je bio i Sesar... Kako vreme prolazi tako on gubi prednost koju je imao sto ne znaci da nece biti veliki igrac, ali najveci broj onih kojisu pokazivali ogroman potencijal u 14-15 godina se izgubi...

Dugo piskaram na forumima i znam koliko se cekala generacija Miljenovica i Cvetkovica, Miljenovica su zvali mali Drazen, a vidimo na kom nivou je danas, sa 20 godina se bori za minutazu u Radnickom, a nekad su igraci sa 20 godina bili nosioci igre reprezentacije...

Mislim da ce centri sa ovih prostora napraviti mnogo bolje karijere od bekova...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby civor » 17 May 2013, 20:53

Problem kod Hezonje je sto on igra 1 protiv pet,njemu saigraci sluze samo da izvedu loptu iz auta ili postave blok mora da shvati da ne igra sam doduse slazem se da nece biti toliko dominatan u seniorima
Baron je najveci kralj
civor

Postby Hezonja » 17 May 2013, 22:04

Dajte bre ljudi, igrao je Hez povredjen.Covek u BArsi B igra sjajno.Ta spanska 2 liga je izuzetno jaka, igraju strasni igraci.
U pretposlednje plasiranoj ekipi igrao Ted Skot, covek koji je u prvoj polusezoni u Frankfurt imao 13 poena prosecno u BBL ligi.
Hezonja

Postby pohani komarac » 17 May 2013, 23:07

AirBall wrote:
civor wrote:Hezonji je problem u glavi nije u igri doduse to se teze resava ali ima kad mozda kad poraste malo pocne normalno da se ponasa

Ne slazem se u potpunosti... On je sazreo znatno brze od svojih vrsnjaka, vec je sa 15 godina bio spreman za seniorsku kosarku na jednom nizem nivou, nesto slicno kao sto je bio i Sesar... Kako vreme prolazi tako on gubi prednost koju je imao sto ne znaci da nece biti veliki igrac, ali najveci broj onih kojisu pokazivali ogroman potencijal u 14-15 godina se izgubi...

Dugo piskaram na forumima i znam koliko se cekala generacija Miljenovica i Cvetkovica, Miljenovica su zvali mali Drazen, a vidimo na kom nivou je danas, sa 20 godina se bori za minutazu u Radnickom, a nekad su igraci sa 20 godina bili nosioci igre reprezentacije...

Mislim da ce centri sa ovih prostora napraviti mnogo bolje karijere od bekova...

hezonja je pred dve godine imao na istom turniru 20 poena po susretu protiv 2 godine starijih igraca

to nije problem, jer i da stane s razvojem on je atleticniji, brzi, ima bolji prirodan sut, tehniku i pregled igre od vecine europskih igraca na 2-3

njemu je problem sto ga doslovce boli ona stvar i sto nezna igrat momcadski. drasticno bolje je igrao recimo drugu spanjolsku ligu koja je 3 puta jaca od NIJT tako da o toj prednosti nema govora.. njegovi suigraci draskovic i hakanson nisu mogli bas nista u toj spanjolskoj ligi, dok je kod hezonje svaka izolacija skoro zavrsila faulom ili kosem.
pohani komarac

PreviousNext

Return to Mlađe kategorije