Board index Olimpijske Igre PyeongChang 2018

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Zappa » 10 Sep 2025, 09:15

Naravno,sever je bitniji od Srbije..

Ovaj rezim je skinuo sve maske kada je rec o navijačkim grupama, desnicarskim organizacijama,SPC,kao i nacionalistima cast pojedincima..
On nije vođa, on je podsticaj najnižim ljudskim instinktima, oličenje primitivnosti i beskrupuloznosti. Njegov režim nije politika, nego organizovani kriminal; Oni koji ga slede nisu heroji, već ljudi koji su izgubili moral i razboritost.
Zappa

Postby Nikola » 10 Sep 2025, 09:24

Bang wrote:Kolega sinoć bio na zapadu, jedno od onih sranja na zapadu su oni. Kaže zaleće se 20-30 majmuna na njih, svi okolo gledaju svoja posla i nose tetki lek. Dobro neko napisa na prethodnoj strani 20-30 ljudi, otera 2000-3000 hiljade.
Nije narod spreman za taj put.

Nije, to se videlo i u martu i junu.
Tesko je da se to desi spontano. Na ovakvim skupovima ima zene, dece, starijih, ima i muskaraca koji se jednostavno plase. Prva reakcija na opasnost je strah, ljudi se sklone i to je normalno.
Tesko ce to ici. Ili da, ne daj Boze, cekamo jos neku tragediju pa da bes potpuno nadvlada strah
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby aleks delarz » 10 Sep 2025, 09:30

Zarad 15-20 navijača sa severa sto imaju dilove sa snsom, cela tribina dopusta da im se drzava gasi vec godinama.
Tuzno je da nema nikog da se suprostavi i digne glas.

Ostatak zbog par usranih titula u raspalim prvenstvima cuti I dozvoljava prodaju svega sto vredi i kriminal kao u meksiku.

Cast izuzecima.

Potpisao bih da sd partizan narednih 10 godina ne uzme nijednu titulu samo da se skine ova pošast.
aleks delarz

Postby hevi_doze » 10 Sep 2025, 09:59

aleks delarz wrote:Potpisao bih da sd partizan narednih 10 godina ne uzme nijednu titulu samo da se skine ova pošast.

To je svakako najrealniji scenario.

Nažalost, Nepal ovde nećemo gledati, jer svašta nešto EU ne može, ali ima nešto što i mora a to nam je lepo poručila Marta kada je na samom početku govora osudila nasilje prema porodicama predstavnika vlasti i nasilje nad njihovom imovinom.
hevi_doze

Postby jupol » 10 Sep 2025, 10:03

Bang wrote:
Woodoo wrote:Ovo vec drugi put ponavljas i moram da te ispravim jer ovo nije tacno. Oko mene su navijaci zvezde najaktivniji na protestima i u borbi protiv zvale, ne samo sada u poslednjih godinu dana. Oni koji cute i koji su navodno neopredeljeni su 90% nezaineteresovani za sport i ne prate ga. Sigurno da ima primitivaca koji glasaju za zvalu zbog zvezde ali je to drustveni talog koji pripada delu onih koji izlaze na setnje protiv blokadera a takvi su u debeloj manjini.

Nisi dobro shvatio Jupolov upis, mislim da nije hteo to da kaže.
Naravno da ima navijača zvezde koji su protiv vlasti, neki i aktivnije, ali upis se valjda odnosi na 12 godina organizovanog ćutanja na stadionu.
Dosta ste zicera imali da na stadionu iskažete stav, dolazio vam je u rupu više puta, ali nekako uvek kod vas na stadionu jednoumlje.
Gde je vaš istok? Zapad? Ti koji su protiv? Da nekako iskažu stav? Makar da bude izviždan?
Čovek je samo ukazao na ovu činjenicu.

Ne treba da se broje krvna zrnca. Sada je svaki glas potreban. Svi treba da stanemo na jednu stranu, ali bukvalno svi koji su protiv ove vlasti, pa da se prebrojimo na tim izborima kad budu bili. Drugačije neće moći.

Upravo tako. Iskljucivo na stadion mislim jer je odatle pocela diskusija. Soniko se sasvim ispravno obratio igracima poniklim u Partizanu (ja bih pored majki dodao i sestre), ogradio se potpuno od Zvezde, na sta je Muflon konstatovao da se mi bunimo samo zbog Partizana.

To je spin koji i Vucic provlaci svih ovih godina. Podmitio je Sever konkretno, a ostatak Marakane posredno preko ulaganja u klub i onda to cutanje na stadionu koristi da prikaze kako je sve ok, jer gde ces bolji dokaz da je sve ok od toga da se bune samo neki kreteni sa istoka JNA koji pate sto je Zvezda zasluzeno bolja... Ono, da nesto stvarno ne valja u drzavi, pa prve bi se Delije pobunile, kao i uvek pre Vucica, zar ne? Nemojte sa tim smesnim pricama da Delije moze neko da kupi.

Dakle to falsifikovanje istorije kod mene nece proci pa makar cena bila da Vucic ostane jos 100 godina...
PKAŠ
jupol

Postby Gromiko » 10 Sep 2025, 10:10

aleks delarz wrote:Zarad 15-20 navijača sa severa sto imaju dilove sa snsom, cela tribina dopusta da im se drzava gasi vec godinama.
Tuzno je da nema nikog da se suprostavi i digne glas.

Ostatak zbog par usranih titula u raspalim prvenstvima cuti I dozvoljava prodaju svega sto vredi i kriminal kao u meksiku.

Cast izuzecima.

Potpisao bih da sd partizan narednih 10 godina ne uzme nijednu titulu samo da se skine ova pošast.

Nisam primetio da u SNS-u ima više zvezdaša nego što ih inače ima ili manje partizanovaca nego što ih inače ima... Procenat ljudi koji se ne bore protiv Vučića zbog njegove ljubavi prema istom klubu je 0,000000000000000001% i potpuno su nebitni u tom političkom smislu. Pravo pitanje je zašto se Partizanove uprave šljihtaju Vučiću, i sam Vujošević je imao izjave kako je Vučić veliki državnik sve dok on sam nije najebao. Jedini efekat koji Vučić ima na Zvezdaše je zapravo negativan. Ja, a i bukvalno svi moji prijatelji Zvezdaši se neuporedivo manje radujemo ili tugujemo zvog Zvezde samo i samo zbog Vučića. Naravno da ću da zajebavam najboljeg prijatelja kada Zvezda dobije Partizan ali juče samo i samo zbog sns-a nisam kupio kartu za Srbija-Engleska. Ono što jeste istina, postoje Zvezdaši koji su protiv Vučića ali ne priznaju da je Zvezda bolja zbog njega nego su u fazonu "ma uvek se u sportu mafija muvala, to je tako kako je" ali nije da oni neće zbog toga na miting ili ne daj Bože da glasaju za Vučića. A što se tiče ovog dela "Zarad 15-20 navijača sa severa sto imaju dilove sa snsom, cela tribina dopusta da im se drzava gasi vec godinama" dovoljno je pogledati sinoćna dešavanja i videti kako 15000 ljudi ne sme da reaguje protiv 30ak batinaša. Jednostavno ljudi se plaše da ne dobiju batine i nisu organizovana grupacija za razliku od batinaških grupa.
Gromiko

Postby Brat Sava » 10 Sep 2025, 10:24

Igraci ponikli u fkp su jos pre 5-6g trebali demonstrativno odbiti da igraju za reprezentaciju. A posle sinocnjeg prebijanja ljudi I dece ja ne znam kako bih mogao igrati za ovu drzavu.
JSD Partizan
Brat Sava

Postby Cvele » 10 Sep 2025, 10:32

Zato što igraju za Zemlju, a ne Državu :hathello:
Cvele

Postby Veljkona22 » 10 Sep 2025, 10:40

Šta odgovaraš udbi
Mikisha wrote:Helikopter iznad Zr upravo.

pikanterije wrote:Obeliks idi nadji Asteriksa.

pikanterije wrote:Sad ce i Leo bice komplet lepinja na prolece
Veljkona22

Postby Cvele » 10 Sep 2025, 10:42

Jel ima neki protest večeras
Cvele

Postby Antipop Antonije » 10 Sep 2025, 11:12

Sta mislite, hoce li probati sa ovim receptom da salju bandu i u Areni na EL?
Nesto mi ne deluje da ce ih biti na Zvezdi u LE jer po meni tu ce Sever preuzeti ulogu da nadglasa.
Vec u Areni i na KKCZ i na KKP mogu se ocekivati grupe od po 10-ak i tu ce biti intresantno kako ce se sve odvijati
...mogla je ovo biti ta sezona
Antipop Antonije

Postby Veljkona22 » 10 Sep 2025, 11:18

Nek šalje a narod nek shvati da nemaju samo oni pesnice

Veljkona22

Postby pikanterije » 10 Sep 2025, 11:22

Sta mislite za derbi u fudbalu,hoce li biti ovih batinasa ubacenih?
Samo jaka prcevina
pikanterije

Postby Antipop Antonije » 10 Sep 2025, 11:24

pikanterije wrote:Sta mislite za derbi u fudbalu,hoce li biti ovih batinasa ubacenih?

Tu se inače ne zna ko koga bije tako da nikakav problem :)
...mogla je ovo biti ta sezona
Antipop Antonije

Postby Veljkona22 » 10 Sep 2025, 11:26

pikanterije wrote:Sta mislite za derbi u fudbalu,hoce li biti ovih batinasa ubacenih?

Biće

Veljkona22

PreviousNext

Return to PyeongChang 2018