Jos jedan fenomenalan dan nasih sportista

.
Osvojeno je drugo zlato,obezbedjena 8 medalja .
Sve cestitke Jovani,e tako se radi kad si favorit,dodjes,pobedis i uzmes zlato

.Vaterpolisti pokazali sampionski karakter i u jednoj od najboljih vaterpolo utakmica koje sam gledao plasirali se u veliko finale.
Svim igracima,Dekiju naklon do poda.Cestitke i odbojkasicama i kosarkasicama na borbi,jbg Amerikanke su bile dosta bolje.
Verovao sam da odbojkasice mogu do zlata,danas nije islo,ali uzmite tu bronzu devojke

.
Kosarkasice opet sa Francuskinjama,ako opet pobede,onda Francuskinje stvarno imsju kompleks teski

.
Nadam se da ce Sonja zavrsiti karijeru na pravi ,sampionski nacin.
Osvojili smo 8 medalja,vrlo verovatno cemo postici najbolji rezultat u nasoj istoriji,kako po broju medalja,a nadam se i po broju zlata.

.Detaljna analiza po zavrsetku igara
Velicanstven uspeh,i ponosan sam na sve nase takmicare,bukvalno.
Ostaje zal zbog Ivane,kao i malo razocarenje sto Nole nije uspeo,ali dobro vratilo nam se u bar 5 osvojenih medalja.
Sutra uzivanje uz kosarku,rukomet i onda u nedelju idemo po jos jednu medalju i zlato

.
Inace ovaj vaterpolo mec je antalogijski mec nasih ekipa,i u top 5 najuzbudljivijih,dramaticnih pobeda u istoriji naseg sporta na OI.
Uz pobedu odbojkasica u Riju 2016 nad Amerikom,kosarkacica nad Australijom,pobeda vaterpolista 2012 protiv Crnogoraca za bronzu,uz pobede kosarkasa 96 u 1/2 protiv Litvanaca,te odbojkasa 2000 u 1/4 protiv Holandije i 96' protiv Brazila u 1/4 sa 3:2 spada u red antalogijskih pobeda Srpskih sportista na OI.
Srecno kosarkasicama sutra