grobar_Zvornik wrote:Питам вас упућеније, је ли реално да на овим такмичењима нема европских супервизора, делегата или како већ који надгледају ова и слична такмичења нижег нивоа, тачније остварене резултате?
Снимак је толико лош да је тешко било шта закључити...
Ljudi imaju licence i ne može svako ni da meri ni da potpiše rezultat. E sad, da zažmure na kuglu pola kilograma lakšu, a da to niko ne primeti, vrlo je moguće.
I lični rekord 21.58m je bacio isto ovako van konkurencije na Partizanovom stadionu.
Ing8 wrote:Milsim da bi išao i bez ovog juče takmičenja jer bi najverovatnije upao medju 32 takmičara po rezulatu sa rang liste, čekamo danas da izadju konačne liste da vidimo da li će ići Milica, Dragana i Marija u Tokio, ko zna koliko je juče bilo ovakivih mitinga. Ovi naši organizovali bacačko takmičenje za tri bacača kugle!
Nije imao ni teoretske šanse, ne sabira se 5 rezultata, već se 5 najboljih rezultata sabira i deli sa 5. Pa ako se najlošiji rezultat zameni sa novim od 100 bodova boljim, ne povećava mu se skor za 100 već za 20 (100/5). Imao je sreće što je zeznuo Jamajčanina, pa se možda neće dići dževa. Da je uzeo mesto Štorlu, Nemci bi haos napravili.
werbatim wrote:Oni na Wikipediji (znam, znam...) su stavili dubl Krunic/Stojanovic na spisak. Sto se tice ovih stvari oko OI, jako su dobro upuceni. Ne znam da li na sajtu ITF ima nekih lista, spiskova, nikada nisam ni proveravao.
Bude grešaka na vikipediji, ali generalno u ogromnom procentu slučajeva su u pravu, tako da je itekako relevantan izvor. I kad pogreše, brzo se ispravi. To uglavnom upisuju fanatici, čija je poslednja namera da šire dezinformacije.