Koja sprdnja je ovo sa Kolašincem. Rizikuju da nam suspenduju ceo atletski tim na OI zbog jednog 37-godišnjaka člana stranke, koji silno želi da ide po svaku cenu.

octopus wrote:A baš bih voleo da Aleks upadne, ona srcem igra za Srbiju 50% bolje nego inače.
grobar_Zvornik wrote:Питам вас упућеније, је ли реално да на овим такмичењима нема европских супервизора, делегата или како већ који надгледају ова и слична такмичења нижег нивоа, тачније остварене резултате?
Снимак је толико лош да је тешко било шта закључити...
Ing8 wrote:Milsim da bi išao i bez ovog juče takmičenja jer bi najverovatnije upao medju 32 takmičara po rezulatu sa rang liste, čekamo danas da izadju konačne liste da vidimo da li će ići Milica, Dragana i Marija u Tokio, ko zna koliko je juče bilo ovakivih mitinga. Ovi naši organizovali bacačko takmičenje za tri bacača kugle!
werbatim wrote:Oni na Wikipediji (znam, znam...) su stavili dubl Krunic/Stojanovic na spisak. Sto se tice ovih stvari oko OI, jako su dobro upuceni. Ne znam da li na sajtu ITF ima nekih lista, spiskova, nikada nisam ni proveravao.
tremi08 wrote:Krunicka u dublu je prva alternativa. Steta sto Novak ne prijavi mix sa Ninom, oni bi bili sjajan par.
tremi08 wrote:Krunicka u dublu je prva alternativa.
werbatim wrote:Nije im kombinovani 86 nego 54, ali ne menja da je daleko. Mada, dzaba pisemo, kad oni ni ne planiraju nesto slicno.tremi08 wrote:Krunicka u dublu je prva alternativa.
Jel ima ovo negde osim u Zurnalu? Nekako vise verujem fanaticima na vikipediji nego Aci Bolicu.
Foteljas wrote:Sto se Nine tice, Wikipedija kaze da je odustala jos neka od igracica ispred, tako da je ona sada upala kao poslednja sa rang liste (bila je na 85. mestu), nije vise preko kontinentalne kvote.
Users browsing this forum: Claude [Bot] and 59 guests