Momci su u polufinalu osim ako se ne zatvori krug mi, latvija i holandija pa neka kos razlika. Sve ostallo bi momci trebalo da dobiju, mozda bude nekog grcenja sa Rusima i Poljacima. Poljaci su nas iznenadili na SP. Sa njima i Rusima treba oprezno ali smo bolji. I naravno Latvija, glavni protivnik, ali mislim da ce to biti za prvo mesto u grupi.
Kakvo sutiranje u zavrsnici izmedju Belgije i Letonije Pobedise ih Belgijanci 21-20. Komentator na Eurosportu ne zna pravila, kaze ima jos minut da se igra a ovi stigli do 21
bezvezarije wrote:Jokić ako ne igra je pizda, mislim jebali ga konji, 2-3 nedelje s njima mu je dosta. Iako ne znam koji kurac odraslog muškarca to privlači.
Прво изненађење када је мушки турнир у питању. По до сада виђеном, Кина најслабија екипа.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. "Joffrey Lauvergne 32 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
У женској конкуренцији Рускиње стартовале са двије побједе (Јапан, Кина) Американке добиле Француску.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. "Joffrey Lauvergne 32 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!