tremi08 wrote:Odvratne su, ubedljivo najiritantnije, stalno se zale sudijama, traze nekakve faulove, padaju i laziraju udarce poput Albe i onog tzv. Sonjinog faula.
Nema iritantnijeg tima od njih
Nesudjeni koraci, doduse tad nisu dale kos, dole su radile sta su htele. Ali najiritantnija faca je Cazorlina. Svaka joj cast na trojkama, ali za svaki faul je pravila grimase
Ja trenutno ne mogu bas da budem objektivan, isuvise sam vezan za ovu generaciju, mada smo sve greske listom skoro svi, narocito Tremi i ja pisali kao da smo prepisivali jedan od drugog.
Ono gde sam definitivno subjektivan je zelja da igramo ponovo sa njima, ako su bolje, super. Ali da su daleko bolje, nisu. Butulija previse na parketu, Ana losa, Cadjo bez minuta, Yvonne generalno moze vise od 8 minuta za poluvreme. Jedino zasto deluje da su nase odigrale odlicno prvo poluvreme je katastrofalno drugo. Tina je ogroman borac, ali Dragana je bolja igracica i moze bolje da igra protiv Ndour. Ako se sretnemo, nadam se da ce to biti prva ispravka.
@Tremi kad smo se odlepili drugi put, Anderson je probala na centra, lopta otisla u aut, onda greska pri ubacivanju i jos jedna, tad je ova dala tri trojke i vratila ih. Uglavnom oba puta smo ih same vratila. Kad je ova ubacila prve dve trojke, naravno da proradilo samopouzdanje i trecu je bacila preko ruke. Generalno, lose smo branili pick i linija pomoci nije postojala gde smo vec pri kraju primali prelake poene cim se probije prva linija
Protiv ovako brze tranzicije, Milica u primeu bi legla ko budali samar.
Ne mogu vise, cekamo tu Koreju