Board index Olimpijske Igre Tokyo 2020

Borilački sportovi na OI- Tokio 2020

Re: Borilački sportovi na OI- Tokio 2020

Postby Puta Tapar » 26 Jul 2021, 11:10

Kad vratimo suverenitet, treba zadržati trenera. :biggrin:
Puta Tapar

Postby bezvezarije » 26 Jul 2021, 11:12

Glupljeg sporta nema od tog juda
bezvezarije

Postby octopus » 26 Jul 2021, 11:15

bezvezarije wrote:Glupljeg sporta nema od tog juda

I od trapa, lasera i veslanja. :biggrin:

Koliko god Bošnjake sputava mržnja prema nama, Šiptare i još neke novoformirane nacije iz komšuluka to inspiriše.
octopus

Postby bezvezarije » 26 Jul 2021, 11:18

octopus wrote:
bezvezarije wrote:Glupljeg sporta nema od tog juda

I od trapa, lasera i veslanja. :biggrin:

Veslanje je snaga, streljaštvo je preciznost. Judo, tekvando je ništa.
bezvezarije

Postby Hajzenberg » 26 Jul 2021, 11:28

I na kraju recimo mi osvojimo 10 medalja, a nijednu ili jednu zlatnu i ova đubrad ispred nas na listi recimo.
Hajzenberg

Postby veljkos161 » 26 Jul 2021, 11:49

Hajzenberg wrote:I na kraju recimo mi osvojimo 10 medalja, a nijednu ili jednu zlatnu i ova đubrad ispred nas na listi recimo.

Stara glupost kod rangiranja na igrama.
Ja bih to bodovao na primer, 5 poena zlato, 3 srebro, 1 bronza.
I tako se da pravi znacaj svakoj medalji a opet napravi dovoljno velika razlika izmedju zlata i bronze na primer.
Tako pa lepo sabiras svima.
Trenutno su na sedmom mestu na tebeli :wacko:
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby Stenli » 26 Jul 2021, 11:51

Od borilačkih sportova pratim rvanje, a džudo baš slabo, pa mi je prosto neshvatljivo da su ovi dole toliko dobri.
Imam utisak da nema ko nije pokupio medalje na borilačkim sportovima.
Stenli

Postby House » 26 Jul 2021, 12:00

Ne pišem dugo već samo pratim forum, a pošto znam Maricu i njenog trenera, realno jbg kakve uslove imaju i kako sve funkcioniše ceo sistem i koliko se slabo ulaže to je to valjda cemo uzeti nešto još u borilačkim veštinama.. a ova lupetanja kako je judo smešan sport ti ljudi treniraju jako baš i puno i ne daj boze da se neko potuče sa nekim dzudistom ozbiljne batine u najavi, a što se tiče južne Srpske Pokrajine, tajna njihovog uspeha u Džudou je trener koji je bivši policajac iz Sremske Kamenice, inače Šiptar koji ih je okupio i koji je doktor za treninge, inače svi žive u jednoj ulici svi ti džudisti i imaju brutalne uslove za rad i jbg zato su dobri u Džudou..
Da je rekao ‘kroz zid!’, išli bi kroz zid, zajedno sa svom braćom na terenu!!- LOVERNJ <3
House

Postby Hajzenberg » 26 Jul 2021, 12:06

veljkos161 wrote:
Hajzenberg wrote:I na kraju recimo mi osvojimo 10 medalja, a nijednu ili jednu zlatnu i ova đubrad ispred nas na listi recimo.

Stara glupost kod rangiranja na igrama.
Ja bih to bodovao na primer, 5 poena zlato, 3 srebro, 1 bronza.
I tako se da pravi znacaj svakoj medalji a opet napravi dovoljno velika razlika izmedju zlata i bronze na primer.
Tako pa lepo sabiras svima.
Trenutno su na sedmom mestu na tebeli :wacko:

Na prošlim igrama Danska imala gomilu medalja, 15 ukupno ali samo dva zlata, rukometaši im uzeli zadnjeg dana zlato i još neko uzeo pre toga a šta tek reći za Azerbejdžan koji je imao skor 1-7-10, a od tih 18 medalja zadnjeg dana osvojili to jedino zlato u boksu, šta da toga nije bilo, znači bolji neki Fidži sa jednim zlatom nego neko ko osvoji bezmalo 20 medalja ?

Ljubitelji šiptara i ustaša smanjite doživljaj, bruka je i sramota ovo što radite inače. Sve bih vas momentalno banovao da imam tu moć, ali postoji i lek za to, ignore lista je zakon, pozivam sve da stave u listu ignore sve one koji ovako slavodobitno pričaju o predstavnicima tzv. Kosova i Hrvatske. Pričali mi ljudi koji je hajp bio ovde pre 3 godine i kada je bilo SP u Rusiji, forum čitam 10 godina, tada možda i nisam pažnju dovoljno obratio, ali strašno i prestrašno šta pojedinci ovde rade.

Još i ovi ''znalci'' sa floskulama tipa ''danas naša južna pokrajina osvaja još dve medalje'', nebitno da li smešak uz to ili bez toga. Sram vas bre bilo.
Hajzenberg

Postby Dylam Dop » 26 Jul 2021, 12:21

House wrote:tajna njihovog uspeha u Džudou je trener koji je bivši policajac iz Sremske Kamenice, inače Šiptar koji ih je okupio i koji je doktor za treninge, inače svi žive u jednoj ulici svi ti džudisti i imaju brutalne uslove za rad i jbg zato su dobri u Džudou..

K'o sto mi imamo Galeta u Tekvondu ili jos Ljubisu Majdova, Nemanjinog matorog, koji je takodje ex-policajac: https://nemanjamajdov.com/team/5/ljubisa-majdov-trener - napravice on izvjesno jos sampiona.
Last edited by Dylam Dop on 26 Jul 2021, 12:24, edited 1 time in total.
Dylam Dop
Guest

Postby Stenli » 26 Jul 2021, 12:24

Svaka čast Galetu na Tijani i Milici, ali tu se završava moje pozitivno mišljenje o njemu, ostala iskustva su negativna.
Stenli

Postby tremi08 » 26 Jul 2021, 12:55

Hvala Bogu pa im je izgubio onaj treci ucesnik, mislim da imaju jos jednu personu koja je losa. Sve u svemu veliki uspeh za tzv. Kosovo*, tj. KiM. To je jedini sport u kom dobro rade, i talenti samo izviru sto se vidi i po rezultatima kako ovde tako i na SP, EP itd.

Tu npr. mi lose radimo, vise moramo da ulazemo u sportove koji ovako lagano donose medalju poput tekvondo, nekakvih sailinga, lasera i slicnih gluposti.

I da, velika bruka i sramota za Divca koji je dozvolio ucesce lazne drzave na OI. I drzavu razume se, koja je to precutno odobrila.

Hrvati upravo uzese i drugu medalju u tekvondou, jel se predvidjala medalja ovom Kanaetu?
Last edited by tremi08 on 26 Jul 2021, 12:58, edited 1 time in total.
tremi08

Postby veljkos161 » 26 Jul 2021, 12:58

Uze Kanaet bronzu za Hrvate.
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby grobar_Zvornik » 26 Jul 2021, 13:06

tremi08 wrote:
Hrvati upravo uzese i drugu medalju u tekvondou, jel se predvidjala medalja ovom Kanaetu?

Према текстовима њихових портала и медија, уочи Игара, није им он био у десетак кандидата за медаљу.
Додуше дао је и сам неку изјаву пред Игре гдје је нагласио да су супер спремни и да очекује медаљу.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Dylam Dop » 26 Jul 2021, 13:10

Realno, tekvondo i jeste smijurija, 2 meca po 6min i vec si u 1/2f. Dovoljno imati brz kliker, brze noge (malo gimnastike da dovedes misice i tetive u optimalno elast. stanje) i eto medalje..

@tremi

Divca se tu nista nije pitalo, odluka je donesena u politickom vrhu (zemlje, Vasingtona i Brisela). On je samo dobio direktivu koju je morao da sprovede.
Dylam Dop
Guest

PreviousNext

Return to Tokyo 2020