veljkos161 wrote:Hajzenberg wrote:I na kraju recimo mi osvojimo 10 medalja, a nijednu ili jednu zlatnu i ova đubrad ispred nas na listi recimo.
Stara glupost kod rangiranja na igrama.
Ja bih to bodovao na primer, 5 poena zlato, 3 srebro, 1 bronza.
I tako se da pravi znacaj svakoj medalji a opet napravi dovoljno velika razlika izmedju zlata i bronze na primer.
Tako pa lepo sabiras svima.
Trenutno su na sedmom mestu na tebeli

Na prošlim igrama Danska imala gomilu medalja, 15 ukupno ali samo dva zlata, rukometaši im uzeli zadnjeg dana zlato i još neko uzeo pre toga a šta tek reći za Azerbejdžan koji je imao skor 1-7-10, a od tih 18 medalja zadnjeg dana osvojili to jedino zlato u boksu, šta da toga nije bilo, znači bolji neki Fidži sa jednim zlatom nego neko ko osvoji bezmalo 20 medalja ?
Ljubitelji šiptara i ustaša smanjite doživljaj, bruka je i sramota ovo što radite inače. Sve bih vas momentalno banovao da imam tu moć, ali postoji i lek za to, ignore lista je zakon, pozivam sve da stave u listu ignore sve one koji ovako slavodobitno pričaju o predstavnicima tzv. Kosova i Hrvatske. Pričali mi ljudi koji je hajp bio ovde pre 3 godine i kada je bilo SP u Rusiji, forum čitam 10 godina, tada možda i nisam pažnju dovoljno obratio, ali strašno i prestrašno šta pojedinci ovde rade.
Još i ovi ''znalci'' sa floskulama tipa ''danas naša južna pokrajina osvaja još dve medalje'', nebitno da li smešak uz to ili bez toga. Sram vas bre bilo.