Board index Olimpijske Igre Tokyo 2020

Sportisti Srbije na OI Tokio 2020

Re: Sportisti Srbije na OI Tokio 2020

Postby Sezione » 30 Jul 2021, 22:41

Stenli wrote:Kad nam je to džudo doneo olimpijsku medalju jer je ona, na našu žalost jedino značajna.
Ovo je ona Ludovanova priča o ženskoj košarci.
Plivački savez je najlošije vođen.

Za plivacki savez je istina, drzavu totalno zabole, ove u savezu tek. O uslovima da ne govorimo. Dok sam trenirao secam se price trenera ili prof u srednjoj kako u Sloveniji(ili Madjarskoj, nisam siguran) skoro svaka skola ili ima bazen ili ima obavezne casove gde nastavnici od malih nogu imaju obavezu da beleze rezultate i izdvajaju talente
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby Dexi » 30 Jul 2021, 22:46

Ako cemo i od sporta praviti rat,i ako ce sport biti pitanje zivota i smrti jebes takav sport.
Tesko je reci dal smo u Riju imali vise kandidata kvalitetnih za medalju.Imali smo tamo dobru kajakasku ekipu,Stefaneka,kosarkase,Ivana mnogo veci kandidat itd.
Kao i sada i tada su bili Nole,takmicarke u tekvondou,strelci isto .
Sada smo imali basketase,videcemo Prekovicku (kazu da je kandidat),Ninu.Tesko je reci ,ali mozda za nijansu u Riju jaca ekipa nego ova sada.
Inace sutra vazan dan ,i nadam se mnogo uspesniji nego danasnji.Koliko nas danas nije htelo :colera:
Imamo Novaka ,vaterpoliste protiv Hrvata,odbojkasice protiv Brazila za prvo mesto.Ne smem ni da zamislim kalva ce ovde depresija zavladati ako Nole izgubi i ako pobede Hrvati :biggrin:
Tu su jos i strelci,atleticari.
Iskreno nadam se makar jednoj bronzi .
Bice zanimljiv dan plus pocinje i atletski deo :okk:
Iskreno se nadam da su kod ljudi i sugavih medija splasnula nerealna ocekivanja i sa ce biti mnogo manji pritisak.
Verujem da ce i rezultati samim tim biti jos i bolji.
Dexi

Postby octopus » 30 Jul 2021, 23:41

Samo nek se završio 30. jul.
Svi oni demoni prošlosti za koje smo mislili da se neće pojaviti jer smo prvog dana uzeli čak dve medalje, a koje smo prikrivali prethodnih par dana, danas su nezadrživo ugledali svetlost dana u svojoj punoj snazi.

Novak je najuspešniji igrač u istoriji tenisa po mnogo parametara. Jedan od njih je da kad povede 1:0 u setovima, dobija preko 95% mečeva. Na 3 olimpijade zaredom gubi od servera koji igra kao u transu. To nisu najbolji igrači u istoriji. Na oko 1000+ mečeva u karijeri imao je možda 10 takvih poraza, ni 1%. Da se u punoj snazi trudio a bio nemoćan (ne računajući Fedal i Vavreja).

Nakon toga, znalo se da mix izlazi da izgubi iako im se ništa nema zameriti. Sutra dohvatiti tu bronzu u singlu. Ako uspe ni ona u mixu nije predaleko.

Zorana nema sreće pa to ti je. Neko nikad ne naplati svoje malere. Lepo rekoše sport je surov, mnoge legende nisu videle olimpijsku medalju, pa neće biti čudo da i ona opet praznih ruku ode iz Pariza.

Kao neko ko je ovih 5 godina bdio nad temom OI u Tokiju ne mogu da imam ista osećanja kao neko ko se igara seti ukupno 2 meseca u celom ciklusu. Nekome je ovo samo igra i zabava i mislim da i treba tako sve da se shvati. Ja to tako nažalost ne doživljavam jer sam se mnogo saživeo sa njima. Mnogo sam slomljen i baš mi je teško. Da je kiksnuo samo Novak ili samo basketaši, sve bi to bilo razumljivo i prihvatljivo. Ovo već postaje iracionalno, konstantno i deprimirajuće. I razmišljam da li ima svrhu ovoliku pažnju i ljubav deliti godinama kad se sve izjalovi u 15 dana igara. Pre svega, mislim na individualne sportove. Igre su i dalje u granicama jako uspešnih, ali stres je nepodnošljiv. Nadam se novim uspesima koji će što pre da odagnaju vonj jučerašnjeg dana. Srećno našima!
octopus

Postby bolesni od ljubavi » 31 Jul 2021, 00:02

octopus wrote:Samo nek se završio 30. jul.
Svi oni demoni prošlosti za koje smo mislili da se neće pojaviti jer smo prvog dana uzeli čak dve medalje, a koje smo prikrivali prethodnih par dana, danas su nezadrživo ugledali svetlost dana u svojoj punoj snazi.

Novak je najuspešniji igrač u istoriji tenisa po mnogo parametara. Jedan od njih je da kad povede 1:0 u setovima, dobija preko 95% mečeva. Na 3 olimpijade zaredom gubi od servera koji igra kao u transu. To nisu najbolji igrači u istoriji. Na oko 1000+ mečeva u karijeri imao je možda 10 takvih poraza, ni 1%. Da se trudio a bio nemoćan (ne računajući Fedal i Vavreja).

Nakon toga, znalo se da mix izlazi da izgubi iako im se ništa nema zameriti. Sutra dohvatiti tu bronzu u singlu. Ako uspe ni ona u mixu nije predaleko.

Zorana nema sreće pa to ti je. Neko nikad ne naplati svoje malere. Lepo rekoše sport je surov, mnoge legende nisu videle olimpijsku medalju, pa neće biti čudo da i ona opet praznih ruku ode iz Pariza.

Kao neko ko je ovih 5 godina bdio nad temom OI u Tokiju ne mogu da imam ista osećanja kao neko ko se igara seti ukupno 2 meseca u celom ciklusu. Nekome je samo ovo igra i zabava i mislim da i treba tako sve da se shvati. Ja to tako nažalost ne doživljavam jer sam se mnogo saživeo sa njima. Mnogo sam slomljen i baš mi je teško. Da je kiksnuo samo Novak ili samo basketaši, sve bi to bilo razumljivo i prihvatljivo. Ovo već postaje iracionalno, konstantno i deprimirajuće. I razmišljam da li ima svrhu ovoliku pažnju i ljubav deliti godinama kad se sve izjalovi u 15 dana igara. Pre svega, mislim na individualne sportove. Igre su i dalje u granicama jako uspešnih, ali stres je nepodnošljiv. Nadam se novim uspesima koji će što pre da odagnaju vonj jučerašnjeg dana. Srećno našima!

Bravo...
Najvise od svega mene boli sto nase sportiste vredja sljam koja nije odgledala 20 njihovih meceva, a mi sto smo uzeli godisnji odmor da bi gledali, pratili i bodrili nase celu noc i jutro, i plus sto ih pratimo decenijama unazad, to nista.. E to mi najvise smeta od svega. Bravo svim nasim sportistima na olimpijadi i hvala vam za sve!
bolesni od ljubavi

Postby Milutinov Tata » 31 Jul 2021, 00:13

Ide bas stresan dan. Dva meca za bronzu, tu nema utehe u porazu i srebru kao kada je finale u pitanju. Odbojkasice igraju za overu prvog mesta, koje ce omoguciti na papiru lakse 1/4 finale. Vaterpoliste pobeda vodi sigurno u drugi krug i donosi potencijalno slabijeg rivala u 1/4 finalu. Za streljastvo moj savet je da se samo pogledaju rezultati i ne razocara previse, treba zivce sacuvati za prepodne.
#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby Dylam Dop » 31 Jul 2021, 05:03

Ovi nasi bi trebalo da odrade visinske psiholoske pripreme, prije nego sto ateriraju na sljedece OI. Bar jos 3-4 psihologa u olimp. timu, pored inih trenera.
Dylam Dop
Guest

Postby Dexi » 31 Jul 2021, 06:29

Kako se danas svi nasi poklapaju :colera:
Novak u 08:00
Andrea u 09 :00 finale
vaterpolisti u 08:20
odbojkasice u 09:20
Posle imamo i Novaka u miksu.Odlican nastup strelaca,rekao bih jos od Atlante 96' nismo imali tako uspesan nastup :okk: .
Juce je bio los,baksuzan dan.Danas je novi dan i nove borbe.Napred Nole,napred svi ostali :okk:
Ljudi uzivajte u nastupima nasih sportista,postizu se odlicni rezultati ,uz poneko razocarenje,ali za sada odlican nastup nasih :okk:
Dexi

Postby Olimp » 31 Jul 2021, 07:11

octopus wrote:Samo nek se završio 30. jul.

Novak je najuspešniji igrač u istoriji tenisa po mnogo parametara. Jedan od njih je da kad povede 1:0 u setovima, dobija preko 95% mečeva. Na 3 olimpijade zaredom gubi od servera koji igra kao u transu. To nisu najbolji igrači u istoriji. Na oko 1000+ mečeva u karijeri imao je možda 10 takvih poraza, ni 1%. Da se u punoj snazi trudio a bio nemoćan (ne računajući Fedal i Vavreja).

Kao neko ko je ovih 5 godina bdio nad temom OI u Tokiju ne mogu da imam ista osećanja kao neko ko se igara seti ukupno 2 meseca u celom ciklusu. Nekome je ovo samo igra i zabava i mislim da i treba tako sve da se shvati. Ja to tako nažalost ne doživljavam jer sam se mnogo saživeo sa njima. Mnogo sam slomljen i baš mi je teško. Da je kiksnuo samo Novak ili samo basketaši, sve bi to bilo razumljivo i prihvatljivo. Ovo već postaje iracionalno, konstantno i deprimirajuće. I razmišljam da li ima svrhu ovoliku pažnju i ljubav deliti godinama kad se sve izjalovi u 15 dana igara. Pre svega, mislim na individualne sportove. Igre su i dalje u granicama jako uspešnih, ali stres je nepodnošljiv. Nadam se novim uspesima koji će što pre da odagnaju vonj jučerašnjeg dana. Srećno našima!

Alal vera tako mi je i samom. Danas pratim na live score, bol je prevelik.
Olimp

Postby Hajzenberg » 31 Jul 2021, 07:44

Haha, odličan nastup i odličan dan je pred nama :truce:

Gomila drvenih medalja i finala bez uspeha je danas na meniju.
Hajzenberg

Postby veljkos161 » 31 Jul 2021, 07:48

Uzivaj sta se stresiras :beyond:
Cetvrta mesta zlatnog sjaja i veliki uspeh :laugh:
Tesko je nekad podnositi Deksijev optimizam i poglede kroz ruzicaste naocare :biggrin:
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby Foteljas » 31 Jul 2021, 07:59

Meni je prvi dan odmora i shvatio sam da je dobro sto sam odustao od aktivnog pracenja igara, moram da cuvam zivce.
SOS = Srpski Olimpijski Sindrom
Foteljas

Postby Hajzenberg » 31 Jul 2021, 08:12

Tačno treba dići ruke od svega ovoga, a tako je lepo sve ovo počelo u današnji dan.

Debakl u najavi, posle današnjeg dana biće jasno ne samo da nema ništa od dvocifrenog broja medalja već i nema ništa ni od ponavljanja Rija.

Broj četvrtih mesta će stići broj osvojenih medalja, a sjaj osvojenih medalja neće biti srazmeran željama koje smo imali u vezi toga. Bronze umesto zlata, drvene umesto bronzi i tako u krug.

Sve kontra od 2016 kada je posle lošeg starta došlo do sjajne završnice.
Hajzenberg

Postby Vujce #18 » 31 Jul 2021, 08:24

У овим тренуцима се распадамо на свим пољима... Није да то нисмо наслутили јуче, пакао.
Vujce #18

Postby ИлићКапитен22 » 31 Jul 2021, 08:25

То је зато што се Вучић курчио да већ имамо више медаља него 2012. Болесник болесни.
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby octopus » 31 Jul 2021, 08:27

Ne ljuti se čoveče sad da igramo, svi bi ubacili po tri figurice u kućicu, dok mi ne izvučemo šesticu.
octopus

PreviousNext

Return to Tokyo 2020