Nikola wrote:Gde bilo? U koliko sati? Jutarnji program?
Nikola wrote:Vratio. Krv ti jebem, placem kao kisa
Tremi, kad odem za neki dan, uci ove sta je zenska kosarka. Ti i jos par njih, a ja sam obecao da ce mi poslednji post biti vezan za kosarkasice
Nisam mislio na taj odlazak, nisam lud :)
Avlijas je jos mlada, bukvalno klinka, iskreno je nisam gledao toliko prosle sezone, mozda Tremi jeste. Nova Sonja? Rano je, mnogo je rano za takvu prognozu i niza je podosta od Sonje
Zappa wrote:Nisam mislio na taj odlazak, nisam lud :)
Ne znam na koji odlazak si mislio..Ja sam skontao da prestaješ pisati na forumu...Avlijas je jos mlada, bukvalno klinka, iskreno je nisam gledao toliko prosle sezone, mozda Tremi jeste. Nova Sonja? Rano je, mnogo je rano za takvu prognozu i niza je podosta od Sonje
Mislio sam u smislu klase od igrača i šampionskog karaktera.. Ne konkretno na visinu ,poziciju..
Crvendakić sam gledao kad se tek pojavila ,mislio sam da će ona biti vrhunska klasa, ali ipak ne..
Nadam se da će savez obratiti pažnju na RS..Mali prostor ,a izuzetno dobar rad i tradicija u mladjim kategorijama..
Gajić bi sigurno imala mesta... Pa i Milić, Stanković, Čadjo su produkt te škole..Ima još par igračica ,talenata koji bi imali mesta na širem spisku..
Users browsing this forum: Claude [Bot] and 22 guests