lima wrote:Ovaj Vukicevic na prvom treningu spusta imao zaostatak za prvim od 8.98 sekundi
52. mesto od 56...
Marko je imao strasnu povredu, ja mislim da tri godine nije skijao uopste. Mislim da je ove sezone poceo da skija tek u decembru, mozda ima dve-tri trke.
Realno, nije trebao da ide na OI, nije on u stanju da se takmici ni sa kim. Kad je bio u piku, bio je stalni ucesnik trka svetskog i Evropa kupa, sto je OK za skijasa iz Srbije (iako je on iz Slovenije, mozda zato i ide na OI - da vide skijasi iz drugih zemalja da se iz Srbije lakse ode na OI :) )
Nevena nije mogla ni u veleslalomu da se nada npr drugim voznjama u WC, a otkad se prebacila na brze discipline top 30 je bas daleko. Ne znam ko ju je nagovorio na to... Sada ne bi uzimala bodove ni u kombinaciji kada bi je bilo u WC.
Inace, ima par mladih skijasa koji bi (mozda) mogli stici do trka WC - Petra Veljkovic posle neskijanja ovde lepo skija u Amerikama,
Zoja Grbovic je bila dosta dobra kao mala, pa skoro dve godine nbez takmicarskog skijanja zbog povrede, ove sezone se vratila i polako napreduje (ove godine puni 20 godina, steta sto joj je propalo bitno vreme za napredak).
Ima i jedan decak koji je bolji od ostalih, Aleksa Tomovic.