enbidzi wrote:Samo još jednom da se doda da su kosovari najgori sljam u istoriji srpskog naroda.
Ovde kod mene u SD ih je pun q... dovlacili se od 1960 na ovamo najveci prebeg bio 1999 .. 99% njih dosli zivi zdravi celoviti i sa parama .. Niko sakat ranjen , nedaj boze poginuo braneci don ..
Tezak sljam i otpadnici zene tretiraji gore od arapa , uglavno msu neki sljakeri panduri alkosi teski , drze se kao u coporu cim cuju da je neko sa njima na njihovom gi gu ga odma moze sve rodjo itd..
Za pare bi uradili sve .. Jedni druge vuku i guraju (to im je pozitivna osobina) ako jedna postsne nacelnik zaposli 10 svojih šipaca ..
Izuzetni nasilni prema slabijima zeni deci i kad su u uniformi van toga teske bas teske pi..ne..
Nije ni cudo sto su ih šipci poterali odozdo mnogo gadan narod mahom neobrazovan neinteligentan ..
Ima izuzetaka ali jako malo od njih 50 upoznao sam jednog koji je normalan obrazovan , zajebant i lagan svi ostali teski idioti ..
Njih trrba u prve redove i na kosovo da se bore za svoju dedovinu .. cak po fizionomiji dosta njih i lici na siptare niski brzo celave to su im genetske karakteristike .
Zene su im cutljive poslusne i podmukle , poznavajuci njih verovatno su im babe i prababe primile dosta siptarskih gena u zitu i štali ..
Verujem da medju njimaarem 40% imaju cist siptarski gen .. Jezik kojim komuniciraju je nerazumljiv mumlajuc i vise lici na albanski nego na srpski ..
Ovde su sei nflitrirali u sve pore drustva ne libe se da se hvataju posla koga neznaju i kome nisu dorasli jedini zivotni cilj im je ds voze audi ksravam 2010 da imaju kucu na 3 sprata i 5 dece koje stancuju jer ne znaju kada da ga isvade,kuce i kola su priustili prodajom zrmlje siptarima iznad cen a da bi ofrzavali prodicu kuce i setvisirali kola moraju da rade dobro placene poslove svog intelrktual og kapaciteta i to je uglavnom policija , vikendima idu rade privatno ..
Zabava i drustvrni zivot je zs njih strani pojam u kafic sednu samo kad neko ide u penziju pa casti .. Nikakve drustvene aktivnosti poput sporta , pozorista ,gilms ih ne zanima ..
Njima je po mentlsnom sklopu i potrebama zivot u Srbiji dobar i brane sistem jer u njemu uzivaju, slicno stanje kao moji Bosanćerosi samo jos gluplji i za razliku od Bosanćerosa pizdurine.
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.