Board index Košarka Evropsko prvenstvo u Košarci 2022.

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Ron Swanson » 05 Nov 2018, 18:56

@ Air

Odlično. Ako ovi ćute, to već znači nešto, a bilo bi lepo da se rešimo barem Rasima, iako će ga verovatno zameniti neko još veće đubre.
Bilo bi dobro kad Šešelj pomenuo i druge persone, doduše.
Ron Swanson

Postby Juancho » 05 Nov 2018, 19:43

Mission accomplished :okk:

"Ti problemi su to što Bošnjaci nemaju status naroda i što nije rešen status Sandžaka, koji je okupirana zemlja od 1912. godine. Srbija i Crna Gora nemaju tapiju nad Sandžakom, a ako žele da ga uknjiže kao svoju teritoriju moraće da u Ustavu uknjiže Bošnjake kao narod. Mi smo na tome dobili izbore i to ćemo zastupati", istakao je Ugljanin. On je "ljudima u Beogradu koji su hteli da uzmu BNV" poručio da im je to propalo i da im je "posao bio jalov".

Zadovoljan sam što ćemo sada sa više političkih opcija deliti odgovornost i što ćemo zajedno pobediti tu neman, fašističku tvorevinu srpsku državu Srbiju, koja želi da legalizuje genocid i zločine kao sredstvo osvajanja teritorija i rešavanja političkih pitanja", zaključio je Ugljanin
Oligarhstars wrote: Sine sad ti najozbiljnije kazem za ovaj post da te nadjem ne bi ti cela teretana pomogla u koju ides...
Juancho

Postby AirBall » 05 Nov 2018, 20:33

Nego niko da prokentarise da je od Radulovica ostao samo blog..

Kako ste ga vatreno branili, jos ona budala Bosko isao sa njim u koaliciju...

A nije da vam nije receno na vreme o cem' se tu radi... :D
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Dr Arslanagic » 05 Nov 2018, 20:52

Ко му јебе матер.
Потрошна роба.

Мени је реално највећи проблем, што осим тебе који пишеш о радикалима, овде нема никога више који заступа иједну опцију, нити да пише о њој, па испада да ја само нападам радикале, а тако би волео и остале :biggrin:

Да је нама да дочекамо да пропадну и радикали и снс и дос и сви редом који нас јебу све ове године, то би мене обрадовало.
А ти дневни политички поени, то је за Србију небитно.

Најбоље би било да једном и радикали дођу на власт, тј да они имају власт, па да и њих видимо у правом светлу као и остале што смо.
Али, то се никад неће десити.
То ми је речено још 1994. или 1995-те, писао сам о томе, и као што смо сведоци, иако ја нисам веровао, то се и остварује.
Војводи није циљ да буде у власти, већ да од исте добија премије да не одреши свој зајебан језик и интелект.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby AirBall » 05 Nov 2018, 21:38

Zastupaju oni ideje, ali pred izbore... Podrze tako vatreno Raduleta, Jankovica, ili Belog i onda ne prodje ni tri meseca pa ih se odreknu i tako sve u krug...

Trazi se trenutno novi koga ce se odreci...

A to za propast si vise puta ponovio...

Samo nikako da se desi...
AirBall

Postby grobar_Zvornik » 05 Nov 2018, 22:08

У Лозници подигнут споменик Момчилу Гаврићу.

Image
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Dylam Dop » 05 Nov 2018, 23:41

@Dottore,

eve šanse za tebe: https://www.blic.rs/vesti/politika/nikolic-u-moskvi-dobio-pare-za-osnivanje-stranke-ali-i-prve-instrukcije/l67nxm2

Nova stranka, nova prilika..

http://rs.n1info.com/a433483/Vesti/Vlada-odredila-vilu-u-Uzickoj-za-boravak-Tomislava-Nikolica.html

Ako ti se posreći, možd' doguraš i do kurira/otpravnika poslova u Užičkoj 23..

Spoiler: pokaži
ala hebe služba (tzv. srp. groteskno-karikaturalna "duboka država") , ne vadi, drži šakom čvrsto, fiksirano za gušu i donju vilicu gledajući u oči, a penetrira duboko..

Dylam Dop
Guest

Postby mihZR » 06 Nov 2018, 09:11

Politika je vestina moguceg kao deo nasledja Principa i Obilica? :D
mihZR

Postby AirBall » 06 Nov 2018, 09:20

mihZR wrote:Politika je vestina moguceg kao deo nasledja Principa i Obilica? :D

Kakve veze imaju Obilic i Princip sa politikom radikala...

To je nacionalno, a ne parlamentarno nasledje

Vise kao Pasic, Jovan Djaja, Stojan Protic, Andra Nikolic, Aca Stanojevic itd

Npr Pasic je jedno vreme bio u izgnanstvu sve do smrti kralja Milana... Da se tako danas nesto dogodi twitter i instagram bi bili puni komentara, picka je pobegla, nemoj ni da se vracas i slicno...

Ali citava srpska istorija stane u one stihove o Starom Vujadinu gde kaze ''Kad sam znao stici i uteci''

U politici kao i zivotu je sve pitanje momentuma, treba osetiti trenutak kad je vreme za napad, a do tad treba biti mudar i strpljiv...

Da ne prodjes kao Radule, Beli, Jankovic npr

Ko visoko leti, nisko pada...

Neko traje 2, neko 4, a neko 30 i kusur godina...

Nema svako isti rok trajanja kao ni inteligenciju, obrazovanje, ideologiju itd

Meni je prosto neverovatno da jedan nesumnjivo inteligentan covek poput tebe to ne zna...
AirBall

Postby mihZR » 06 Nov 2018, 11:22

Ma, dobro, moras da razumes da sam ja ipak iz Banata, pa volim da podbadam. No, ono sto je meni problematicno jeste sto ovde stvarno mirise na to da se Seselj koristi da se obracuna sa onima sa kojima Vucic ne zeli sam. A za isto dobija da postoji i dalje.

Ti bi sad pomenuo njegove godine u Hagu, i time rekao da je on time dokazao da ne radi za licne interese. Ali, imao je on i period pre Haga, pa ja to ne kupujem.

Da sumiram, ja Seselja ne dozivljavam kao nekog ko je ideolog, nego kao neko ko pliva radi licnog interesa. I jasno da se on po tome ne razlikuje od ostalih, jos je i mnogo bolji u tome, ali nekako od njega jos i nesto mozes da ocekujes, za ostale odmah znas da su potrosni, i onda je nekako veca steta.

Cini mi se da je to i Dr-u najveci problem sa radikalima, i zasto njih najvise kritikuje. On njih bi jedino nesto i mogao da ocekuje. Ja cak i nisam narocito blizak idejama radikala, ali opet vidim te stvari.
mihZR

Postby AirBall » 06 Nov 2018, 11:37

Ma sve je OK, tvoje pravo jednostavno da verujes u sta god ti je volja...

Da nisam uporan kao mula, pa cak i kad je na moju stetu odavno bih digao ruke od akanja tastature jer je zaludno o sportu i politici pricati... Svako ima svoj klub za koji navija i podrzava ga i u dobru i u zlu... Nema tu neke velike razlike...

Ono oko cega se sporimo su trivijalne stvari...

Trudim se da pisem iz drugacijeg ugla gledanja, ali sve se svodi na onu sit gladnom ne veruje...

Jednostavno, previse su to razliciti vidici da bi se razumelo...

Znam ja vrlo dobro da Seselj ima ozbiljnu korist od Vucica, oni su kumovi i slepom je jasno da izmedju njih postoji poseban odnos... To se najbolje vidi po tome sto gazdini kerovi ne smeju da ga napadaju, ali tu postoji jos jedna stvar preko koje mnogi poput tebe prolaze...

Hipoteticki kad bi radikali imali moci koje nemaju i nekim cudom srusili Vucica sa vlasti, da li mislis da je to nesto sto narod vecinski zeli, ili bi posluzili samo kao korisni idioti za povratak zutih derivata koji su nesposobni da sami to urade?

Meni se cini da smo u pat poziciji i da trenutno resenja nema sem ukoliko ne dodje do nekih geopolitickih promena u skorije vreme sto je malo verovatno...

Bas rekoh zeni jutros u kolima dok smo se vracali sa pijace, ako je alternativa rusenja ovog rezima povratak na vlast Djilasa i Jeremica ja u tome necu ucestvovati...

Uostalom mnogi petooktobarci misle isto jer da ne misle isto taj opozicioni blok bi bio znatno jaci nego sto realno jeste...

Tu se opet vracamo na pocetak ove price i bolje razumevanje Seselja i njegovih postupaka...

Da li je bolje imati pristup medijima i koliko toliko miran politicki zivot, ili nemati apsolutno nista od toga...

Mnogo toga mu mozemo zameriti, ali da se ne lazemo, opet je provalio i Sandu Raskovic Ivici i Boska kad se sralo o tome da je potreban jaki nacionalni blok... Oni nisu nacionalni blok i nikad nece biti... To je desno krilo DOS-a, kao sto su nekad bili Batic, Protic itd i uvek ce teziti zapadu, a ne istoku

Mi smo istocnjaci...
AirBall

Postby Dr Arslanagic » 06 Nov 2018, 13:56

Јуче су у школи Лаза Костић на НБГ, деци ттрећег разреда одржали час сађења биљака - еко оаза, кроз који су провукли предавање о родној равноправности.
Деци тог узраста су говорили да је сасвим нормално имати маму и маму, тату и тату, да је назадно мишљење да морају да буду мама и тата.
Па су их учили да се ослободе да дечак може да буде и девојчица и обрнуто, да се препусте томе, како је то сасвим нормално, да ту нема ништа чудно, и да кад год желе могу да изразе жељу да промене пол.

Све то под покровитељством министарства.
То се зове борба за децу, у жаргону тих сатаниста. У смислу, одрасле не можемо да променимо али децу можемо.

Само право у еу да имамо паре и да будемо "уређено друштво".
А шта се иза тога ваља, то нас не занима, наше жеље за имањем су на првом месту.

Јебем матер свима који су ово дозволили.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby AirBall » 06 Nov 2018, 14:01

To je sve posledica SSP-a i poglavlja EU

Ko zeli u EU mora da prihvati standarde
AirBall

Postby Dr Arslanagic » 06 Nov 2018, 17:02

Још један велики пријатељ председника открива право лице

Спутњик сазнаје: Курц и Харадинај славили — Косово има већину за Интерпол
https://rs.sputniknews.com/politika/201811061117739930-kurc-haradinaj-interpol-/

Ако се козојеби докопају интерпола, биће 100 000 потерница за нашим полицајцима и војском.
Dr Arslanagic

Postby Dr Arslanagic » 06 Nov 2018, 17:20

Овај је безопасан.
Не дилује дрогу само руши државу.

Сулејман Угљанин: Санџак је окупиран 1912. године. Победићемо ту неман, фашистичку српску државу Србију, која жели да легализује геноцид као средство за освајање територија. На томе смо добили изборе и то ћемо заступати.
Dr Arslanagic

PreviousNext

Return to Evropsko prvenstvo u Košarci 2022.