Board index Košarka Evropsko prvenstvo u Košarci 2022.

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Dr Arslanagic » 13 Nov 2018, 12:22

Ван памети је да се нимало не говори о стравичним злочинима над Србима од стране комуниста.
Још се и величају а њихови потомци и даље убијају Србију.
А српски херој, српски најодликованији официр Дража и даље злочинац.
Препорука свима да погледају.
Посебно за оне што носе слике комунистичких злотвора на аватарима.

Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby stihl » 13 Nov 2018, 13:59

Ovi su bili gori od ustaša.
stihl

Postby Tegi » 13 Nov 2018, 14:57

stihl wrote:Ovi su bili gori od ustaša.

Nipošto ne spadam u one levičare koji će reći da su komunisti sve dobro činili, samo je znao da im se omakne po koji zločin u vreme uspostavaljanja vlasti, ali ovo je retko idiotska uzrečica. :krsti:
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Ron Swanson » 13 Nov 2018, 15:06

Vala baš, ozbiljna maloumnost.
Ron Swanson

Postby PERA » 13 Nov 2018, 15:16

Omaklo im se tako izgleda nekoliko desetina hiljada ubijenih pred sam kraj rata i odmah po oslobođenju,omaklo im se i nekoliko IB logora sa ko zna koliko ubijenih.
Dosta im se omaklo izgleda
Ko glasao sns od ruke mu ništa ne rodilo, rujno vino ni pšenica bijela.
Rđom kapo dok mu je kolena.
PERA

Postby stihl » 13 Nov 2018, 15:27

Drugosrbijanci se odmah uskopistili.
Normalno da su gori od ustaša kada su istim metodama ubijali svoje rođake, komšije, sugrađane ...
stihl

Postby Cvele » 13 Nov 2018, 15:51

Tegi drugosrbijanac :biggrin:
Cvele

Postby Tegi » 13 Nov 2018, 15:51

PERA wrote:Omaklo im se tako izgleda nekoliko desetina hiljada ubijenih pred sam kraj rata i odmah po oslobođenju,omaklo im se i nekoliko IB logora sa ko zna koliko ubijenih.
Dosta im se omaklo izgleda

Mislio sam da je jasno da sam ironisao stav levih liberala i ostale titoisticke dece, ali sam se grdno prevario.

Drugosrbijanac :lollol:
Verovatno zato sto sam protiv indirektne relativizacije zlocina koji su pocinili najveci zlikovci u istoriji covecanstva.
Neprosveceni kafanski patriotizam je tek za oktavu antipaticniji i pogubniji od kvazi-intelektualnog autosovinizma. A jedan od znamenitijih jahaca te ultra- ideoloske apokalipse je upravo Miloslav Samardzic, neznalica i amater, koji osim beskrajne posvecenosti ne poseduju ama bas nista vredno postovanja.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Dr Arslanagic » 13 Nov 2018, 16:11

Слушао сам Лазанског на спутњику.

Да ли је вучићу оно намерно урађено?
Да ли амбасадор треба јасније да се извини?
Да ли је тачи платио да стоји до Путина.
Да ли му је Путин пружио руку срдачно или куртоазно?

Напраили су од њега магарца што им је и био циљ, а како доличи издајнику своје земље.
Не гледам тв уопште, ових дана, не знам како се оправдава ово понижавање вучића, али Лазански је пао на дно.

И уопште то згражавање као шта ли је тачи рекао Путину, а вучић са њим договара и спроводи издају земље.
Има ли граница ...
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby stihl » 13 Nov 2018, 16:39

Tinejdzeri su počeli da sole pamet :lollol:
stihl

Postby Горан » 13 Nov 2018, 19:22

Dr Arslanagic wrote:И уопште то згражавање као шта ли је тачи рекао Путину, а вучић са њим договара и спроводи издају земље.
Има ли граница ...

Jedino sto mi je od ove dosadne ceremonije privuklo paznju jeste reakcija nasih paljevina. Sablaznjava nas slika Tachija kraj Putina, a nasi drzavnici se 250 puta rukovali i slikali, sta slikali i rukovali, jeli i pili sa Tachijem.

Ali nismo to bas ocekivali od prijatelja... Da ga neko skljocne sa Zmijom... To je previse :crybaby:
bwa wrote:Crnogorci jesu Srbi u sirem smislu.

Dr Arslanagic wrote:Верујем да окрећемо и поред стравичне судијске крађе.
Горан

Postby Dr Arslanagic » 13 Nov 2018, 19:37

Горане, да простиш, ко нас јебе.
Што смо тражили то смо и добили.
Шешељ је то боље формулисао у хагу.

Путин, ово је истина, се нудио (ово је прејака реч, али је нудио сарадњу која ће прерасти у стратешко партнерство не само на папиру него и практично) најмање два пута.
Сматра се да када ти таква сила понуди сарадњу на таквом нивоу да се то прихвата из прве.
вучићу је два пута нудио отворену сарадњу и сваку врсту подршке. Наравно узајамно.

Прешао је преко вучићевог признавања крима као украјинске територије, али овог пута није на издајникову понуду да Русија подржи западни предлог предаје КиМ.
Што води до следећег неизбежног корака уласка тзв косова у нато, а верујем не задуго и нас.

Немам још поузданих информација, али изгледа да је Путин одлучио да се више не залаже око нас.
вучића најава тога на задњем брифингу са шефовима није много забринула јер се узда у кину.
По мени погрешно.
Лично мислим да се опасно прерачунао јер је Кини битније да буде стратешки партнер са Русијом него са нама.
Тако да ће Србија да попуши као никад, а његова ће игра бити да то одради онако како запад тражи играјући барем по нечијим нотама, зарад наравно останка на власти.

Дакле, ем је понизио земљу током ових година, ем је променио српски код код доброг дела Срба који су постали пиздурине и јајаре, ем је предао КиМ, увео сатанистичке законе, а још један сет је на чекању .... ем је изјебао Русију више пута, и сад као што се Путин слика са Тачијем.

Да сам ја Путин, признао би Косово одмах.
Као ми Крим у Украјини.
Dr Arslanagic

Postby Milutinov Tata » 13 Nov 2018, 19:39

Eh da su za nju glasali...

#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby Ćoba » 13 Nov 2018, 19:40

Pa dobro, gazde su mu sigurno zadovoljne sta radi.
Ćoba

Postby Горан » 13 Nov 2018, 20:32

Tegi wrote:Neprosveceni kafanski patriotizam je tek za oktavu antipaticniji i pogubniji od kvazi-intelektualnog autosovinizma. A jedan od znamenitijih jahaca te ultra- ideoloske apokalipse je upravo Miloslav Samardzic, neznalica i amater, koji osim beskrajne posvecenosti ne poseduju ama bas nista vredno postovanja.

Komunjaro ne diraj nam VEEELIKOG ČIČU i sta imas protiv kafane i aaaj paaa pukni zoro nаjezenih dlaka?
bwa wrote:Crnogorci jesu Srbi u sirem smislu.

Dr Arslanagic wrote:Верујем да окрећемо и поред стравичне судијске крађе.
Горан

PreviousNext

Return to Evropsko prvenstvo u Košarci 2022.