by Dr Arslanagic » 13 Nov 2018, 19:37
Горане, да простиш, ко нас јебе.
Што смо тражили то смо и добили.
Шешељ је то боље формулисао у хагу.
Путин, ово је истина, се нудио (ово је прејака реч, али је нудио сарадњу која ће прерасти у стратешко партнерство не само на папиру него и практично) најмање два пута.
Сматра се да када ти таква сила понуди сарадњу на таквом нивоу да се то прихвата из прве.
вучићу је два пута нудио отворену сарадњу и сваку врсту подршке. Наравно узајамно.
Прешао је преко вучићевог признавања крима као украјинске територије, али овог пута није на издајникову понуду да Русија подржи западни предлог предаје КиМ.
Што води до следећег неизбежног корака уласка тзв косова у нато, а верујем не задуго и нас.
Немам још поузданих информација, али изгледа да је Путин одлучио да се више не залаже око нас.
вучића најава тога на задњем брифингу са шефовима није много забринула јер се узда у кину.
По мени погрешно.
Лично мислим да се опасно прерачунао јер је Кини битније да буде стратешки партнер са Русијом него са нама.
Тако да ће Србија да попуши као никад, а његова ће игра бити да то одради онако како запад тражи играјући барем по нечијим нотама, зарад наравно останка на власти.
Дакле, ем је понизио земљу током ових година, ем је променио српски код код доброг дела Срба који су постали пиздурине и јајаре, ем је предао КиМ, увео сатанистичке законе, а још један сет је на чекању .... ем је изјебао Русију више пута, и сад као што се Путин слика са Тачијем.
Да сам ја Путин, признао би Косово одмах.
Као ми Крим у Украјини.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.