Radonjaa wrote:Dijelom zato to i mislim. Komentarisali smo ovdje, dobili su vas jer ste se vukli po terenu kao prebijene mačke. Ako ponovite energiju od Litvanije, dobićete ih 9 od 10 puta čak i u Berlinu. A kvalifikaciona je poslužila taman kao upozorenje.
Mada i Nemačka je juče odigrala daleko bolje nego protiv Slovenije. I to napadački bolje iako su dali 15 poena manje. Dosta više discipline i pametnija selekcija šuta. Ono protiv Slovenije je izgledalo kao kada igraju solidna ekipa koja igra utakmice 15ak dana i odlična ekipa koja je sišla sa planine. Čisto energetska pobeda, napad im je trajao dok ne daju koš.
Pobeđuje Slovenija ako odigra na visokom broju obrtaja. Delovaće kao zanimljiva utakmica koja će biti rešena kada Nemci budu prestali da prate taj ofanzivni ritam.
Uprkos Šruderu, ne deluje mi da njima odgovara rng košarka. Više neka agresivna igra gde se njemu daje sloboda u napadu, pa se smenjuju "ekstra pas za Gifaja i Obsta" i "dosta sam razigravao, aj sad malo ja". Sećam se kako ih je 2015. isto na njihovom terenu Ataman navukao na rng, rešili su ih u prvom poluvremenu.
Inače, Maodu Lou savršeno odgovara ova uloga "Robina". Značajno podiže limite čitave ekipe. Sa samo jednim ozbiljnim ball handlerom bili bi u opasnosti da uopšte izađu iz grupe. Ovako, trenutno deluje da će nas u 1/4 finalu.

A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.