by Bolkonski » 27 Nov 2022, 16:56
Od jutros sam na vezi sa fudbalski uticajnim prijateljem iz Koimbre, u razgovoru na tečnom portugalskom preneo sam neke impulse Lisabona i stručne opservacije sa Avangarde.
Preporuke su da uvrsti Leaa u startnu postavu, stavi Bernarda na mesto Otavia, a umesto Otavia Palinju, kao i da promeni levog beka.
Zadovoljni smo Danilom na poziciji štopera jer je sposoban da iznese našu školu fudbala zasnovanu na tehnici, kreativnosti i pasu, a opet fizički je dovoljno stabilan za tu poziciju. Svakako, solidno rešenje u nedostatku boljih.
Opšti stav je da kuburimo sa Santošom, jer ne prepoznaje i sputava ogroman ofanzivni potencijal ekipe u korist prosečne defanzivne.
Ja sutra krećem u misiju obilaska neistraženih uglova himalajskih padina u potrazi za lišćem mandarinskog drveta ginka.
Vreme je oblačno, ali sa povremenim prodorom nekog zraka, uz nadu da će ti prodori postati sve češći i silovitiji, najavljujući dolazak “Boginje”.
Javno se priželjkuje Srbija, ali nemamo ništa protiv Švajcaraca, uz podsvesnu želju da odmerimo snage sa Brazilom. Sve u svemu, opšti fudbalski kosmopolitizam.
Last edited by
Bolkonski on 27 Nov 2022, 16:57, edited 1 time in total.