White Mamba wrote:Sta je rekao piksi?
Nisam ispratio delim trodone po kkp temi
Povoljno
Zadovoljan je prvim poluvremenom i kaže da Brazil nije bio bolji u tih 45 minuta. Završili smo poluvreme sa 0 šuteva i 2,3 prelaska polovine do njihove korner zastavice. Oni imali 2 odlične situacije kad nam je zaspala odbrana.
Čudno mu je kako su zdravi i pravi igrači pali fizički, a samo je Mitrović bio rovit. On čak i kad je potpuno spreman nije izrazito brz, ne može da igra Bog zna kakav presing i slično, najbolje se snalazi kad ga hrane loptama u protivničkih 16m.
Kaže da bi druga pesma bila da su potpuno zdravi Kostić, Mitrović i Vlahović. Naravno da ne, mogao je i večeras sa 2 špica, da proba Jovića ili Tadića kao lažnu devetku, a Vlahović mi je delovao potpuno spreman kad je ušao posle primljenog gola. Planiran je ovakav bunker, nije ovo bilo iznuđeno silom prilika.
Ispade Kostić kao da je Maradona iz najboljih dana, pa toliko fali. Još gore je ako je rizikovao povređene igrače protiv Brazila gde su šanse minimalne i za bod.
Najviše boli da se potura ta priča kako smo bili u egalu, da nije bilo loše skoro 70 minuta i kako Brazil nije odigrao ništa posebno. Bio je egal kao što Zvezda i Partizan uhvate donji dom naše lige u Beogradu, nabiju ih u 16m gde oni ne pređu pola, ne upute šut i u drugom poluvremenu prime gol i izgube, a večiti završe sa nekih 30-ak šuteva, od toga jedno 5,6 čistih zicera, a protivnik bez ijedne šanse.
Bilo je loše, čak iako je preko puta bio Brazil. Poraz kao poraz ne smeta, očekivao sam i veći, ali sam očekivao i da pokušamo nešto da odigramo i da ne pravimo alibi izjave. Eto lepe prilike već u ponedeljak da se ispravi ovo.