Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja SP u Fudbalu Katar 2022.

Grupa G (Brazil, Srbija, Švajcarska, Kamerun)

Које репрезентације пролазе групу?

Бразил
70
48%
Србија
48
33%
Швајцарска
25
17%
Камерун
3
2%

Total votes : 146

Re: Grupa G (Brazil, Srbija, Švajcarska, Kamerun)

Postby Baxter Stockman » 24 Nov 2022, 23:14

I opet će na braniku ostati isti oni ljudi koji su verovali u uspeh pred Lisabon.

Ako, ako, spisak postoji.
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby СрбинПодгорица » 24 Nov 2022, 23:15

Ако Бразил добије алпску Албанију, вјероватно и 4 бода је доста за пролаз. Најбитније је у понедељак да Бразил ове добије а да ми не изгубимо од Камеруна да останемо у игри за пролаз.
Заиста ми је само криво што смо изашли спуштених гаћа.
Може и да се браниш а играш храбро и јако,а ми као фол изашли офанзивно.
ОПЕТ ГОРИ НЕМАЊИЋА ПЛАМЕН, СТАСАЈУ МОМЦИ ТВРДИ К`О КАМЕН!!!

... АКО ТРЕБА ЧЕКАЋЕМО И ХИЉАДУ ВИДОВДАНА!!!

ИГРАЈМО ТАЈ ТАНГО СМРТИ, КАО НЕКАДА ПРЕ...
СрбинПодгорица

Postby Muflon » 24 Nov 2022, 23:15

White Mamba wrote:Sta je rekao piksi?
Nisam ispratio delim trodone po kkp temi
Povoljno

Zadovoljan je prvim poluvremenom i kaže da Brazil nije bio bolji u tih 45 minuta. Završili smo poluvreme sa 0 šuteva i 2,3 prelaska polovine do njihove korner zastavice. Oni imali 2 odlične situacije kad nam je zaspala odbrana.

Čudno mu je kako su zdravi i pravi igrači pali fizički, a samo je Mitrović bio rovit. On čak i kad je potpuno spreman nije izrazito brz, ne može da igra Bog zna kakav presing i slično, najbolje se snalazi kad ga hrane loptama u protivničkih 16m.

Kaže da bi druga pesma bila da su potpuno zdravi Kostić, Mitrović i Vlahović. Naravno da ne, mogao je i večeras sa 2 špica, da proba Jovića ili Tadića kao lažnu devetku, a Vlahović mi je delovao potpuno spreman kad je ušao posle primljenog gola. Planiran je ovakav bunker, nije ovo bilo iznuđeno silom prilika.

Ispade Kostić kao da je Maradona iz najboljih dana, pa toliko fali. Još gore je ako je rizikovao povređene igrače protiv Brazila gde su šanse minimalne i za bod.

Najviše boli da se potura ta priča kako smo bili u egalu, da nije bilo loše skoro 70 minuta i kako Brazil nije odigrao ništa posebno. Bio je egal kao što Zvezda i Partizan uhvate donji dom naše lige u Beogradu, nabiju ih u 16m gde oni ne pređu pola, ne upute šut i u drugom poluvremenu prime gol i izgube, a večiti završe sa nekih 30-ak šuteva, od toga jedno 5,6 čistih zicera, a protivnik bez ijedne šanse.

Bilo je loše, čak iako je preko puta bio Brazil. Poraz kao poraz ne smeta, očekivao sam i veći, ali sam očekivao i da pokušamo nešto da odigramo i da ne pravimo alibi izjave. Eto lepe prilike već u ponedeljak da se ispravi ovo.
Muflon

Postby Crna Ovca » 24 Nov 2022, 23:16

Ja iskreno nisam ocekivao da se toliko vidi da je ekipa pod pritiskom i u grcu. Verovatno je urodilo plodom svakodnevno zapitkivanje novinara sta misle o tome sto ih mnogi vide u polufinalu i finalu. To me je jedino razocaralo, taj nedostatak samopouzdanja za pas iz prve, za brzu obradu lopte. Takticki je to sve bilo okej, naravno do prvog primljenog gola.

Dobro je da nismo primili i treci i cetvrti, a nije da nije bilo prilika. Dobro je i da su Svajcarci dobili samo jednim golom razlike ako su vec morali dobiti. Sad da probamo da damo koji gol vise Kamerunu pa i da nam nereseno odgovara u trecem kolu.
Јер ја сам дете Партизана, црна овца друштва, увек бела врана
Crna Ovca

Postby White Mamba » 24 Nov 2022, 23:19

Mufi tenkju i tebi :okk:
Ma bitno je zaboraviti ovo danas, ako moze i spremiti se za dalje. Sad je boj, tuci kamerun pa onda nabiti siptarsku dijasporu
Samo gledati da od drugog kola pocinje turnir, nikakva apatija, qrci palci
Deb'o. Sujetan. Oce kadrira. Ne vodi treninge. Oce stan u BGH2O. Dov'o asocijalnog Korija
NECE STEFI DA IGRA ZA NJEGA
Stop hibridnom ratu!!!
White Mamba

Postby Pit Bull » 24 Nov 2022, 23:19

Nerealan hype.

Moja majka od 50+ godina je valjda prvi put u zivotu cekala da gleda neku utakmicu.

Nadrealno.

Obicno ovakav epilog i bude.

Normalan cilj je da u trece kolo udjes u situaciju da ti i bod igra, a ne samo pobjeda. Za tako nesto treba nam 3+ pobjeda nas i Brazila kombinovano. Npr. mi 3:1, oni 1:0.
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Koridor » 24 Nov 2022, 23:20

Kako ocjenjujete igtu Veljkovica i Lukica?
Koridor

Postby fontaneros » 24 Nov 2022, 23:21

Upisuje se unapred pobeda protiv Kameruna, a?
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Grande Alessandro » 24 Nov 2022, 23:23

Realnost, ništa više...

Moglo je to lepše da izgleda na ternu, ali sumnajm da bi se izbegao poraz.

Tim nam je previše spor. Žile nešto i Mladenović, ali kompletan vezni red kao traktor naspram ferarija...kada pogledaš nas i večerašnje protivnike...

Uz to, sve više sumnjam u to da je SMS za veći klub od Lacija. Večeras ga nije bilo na terenu...a i kada lopta dođe do njega, to je bilo baš loše...

Mitrović nije trebao da počne ovo...a Tadić je u očiglednom padu i definitivno igra znatno slabiju sezonu od prethodne...

VMS, zajedno sa trojicom ispred, najbolji na terenu! Pavlaka jeste bio malo rizičan, ali to su godine...jbg

Na kraju, nebitan poraz...a možda je i dobro što je bio ovako "ubedljiv". Treba malo spustiti očekivanja i zasući rukave...mora ovde mnogo da se "kopa", ako hoćemo da izađemo iz grupe...
Verujem da će biti mnogo bolje i protiv Kameruna, kao i protiv Švajcarske.
Grande Alessandro

Postby Demokratski rob » 24 Nov 2022, 23:26

Sreća da saudijci i japanci nisu znali da ne vredi igrati protiv mnogo boljih.

Осећања увек прођу, љубав према Звезди никада.
Demokratski rob

Postby Baxter Stockman » 24 Nov 2022, 23:27

Meni ovo ne deluje previše optimistično glede Kostića.
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby СрбинПодгорица » 24 Nov 2022, 23:29

Ако је хтио бункер, онда је требало 4 или 5 назад са такође да се затвори средина и бунарење на Митра ако прође. Овако као фол офанзивно а сабили нас, испадали прелако.
ОПЕТ ГОРИ НЕМАЊИЋА ПЛАМЕН, СТАСАЈУ МОМЦИ ТВРДИ К`О КАМЕН!!!

... АКО ТРЕБА ЧЕКАЋЕМО И ХИЉАДУ ВИДОВДАНА!!!

ИГРАЈМО ТАЈ ТАНГО СМРТИ, КАО НЕКАДА ПРЕ...
СрбинПодгорица

Postby Chuck » 24 Nov 2022, 23:29

Baxter Stockman wrote:
Meni ovo ne deluje previše optimistično glede Kostića.

Da li je uklonjen video?
Chuck

Postby Crna Ovca » 24 Nov 2022, 23:30

Koridor wrote:Kako ocjenjujete igtu Veljkovica i Lukica?

Veljkovic podbacio danas. U prvom poluvremenu defanzivno dobar, u vecini situacija dobro postavljen mada nije ni imao nekih zajebanih situacija. U napadu los, previse se sporo oslobadjao lopte (doduse kao i vecina ekipe). U drugom poluvremenu krecu i defanizvni problemi, da li zbog umora, pada koncentracije ili sta vec. Pogledati samo drugi gol i koliko je daleko stajao od igraca, glavni je krivac za gol. I pre toga je imao par propusta koji na srecu nisu kaznjeni. Svakako mislim da Mitrovic ili bilo ko drugi nista bolje ne bi odigrao, tako da to nam je sto nam je. Ofanziva Brazilaca je svakako dva nivoa iznad njega.

Lukic je imao par dobrih poteza, ali za njega znam da moze mnogo bolje. Generalno me razocarao vezni red sa slabim prilaskom i nudjenjem bocnim igracima i odbrani kada treba da udjemo u napad, pa tako i Lukic u tom segmentu. Defanzivno na lopti veoma dobar, par puta pritisak u pravo vreme, a ukoliko se u njegovom delu terena osvoji lopta isao je tacan pas unapred ili ako to ne moze onda siguran pas pozadi. Verovatno ni on nije sto posto spreman, ali opet mislim da je veceras svakako bio bolje resenje od Ilica.

Sto se tice utakmice u ponedeljak, ja bih probao sa Ilicem umesto Gudelja, Vlahovicem umesto Mitrovica i Kostic naravno ako je spreman.
Јер ја сам дете Партизана, црна овца друштва, увек бела врана
Crna Ovca

Postby Dylam Dop » 24 Nov 2022, 23:32

Istina je da nismo povezali 3 pasa na njihovoj polovini i da su čak i onih par kornera u 2/2 (gdje smo, jelte, mogli da tražimo najizgledniju šansu da uvaljamo neki gol) loše izvedeni i pored toliko visokih igrača. Ali to u startu zajebati ako ćemo se ponavljati i tražiti šansu u tome kao na svim prethodnim kval-ama i učešću za i na EP/SP.

Svi trebaju da se pogledaju u ogledalo i "lupe sebi par šamara".. 'nako za razbuđivanje. :D
Dylam Dop
Guest

PreviousNext

Return to SP u Fudbalu Katar 2022.