kocha popovich wrote: Protiv Kameruna ce tek biti mucenje. Igra se u 10 ujutru na prijatnih 30+ stepeni. Ako izvucemo bod protiv njih i ostanemo u igri bice dobro.
Mikisha wrote:Helikopter iznad Zr upravo.
pikanterije wrote:Obeliks idi nadji Asteriksa.
pikanterije wrote:Sad ce i Leo bice komplet lepinja na prolece
Domingoo wrote:Ovo je izgledalo kao da Vranes i Tepic igraju protiv Deande Jordana i Vestbruka ..
Ljudi nemojmo da se zajebavamo njihovi stoperi su duplo brsi od nasih napadaca i veznjaka mi smo izrazito visoka i spora ekipa Brazil je ekipa koja nam ubedljivo najmanje odgovara plus su u strasnoj formi.
Oni ce najverovatnije biti svetski prvaci ne sme ovaj poraz da nas poremeti mi smo dosli da prodjemo gripu a za to nam trebaju 2 preostale pobede.
Ide se iz krajnosti u krajnost.
Nervira me samo sto smo posle drugog gola pali i predali se prezirem taj nas mentalitet nemq sanse za pobedu skidaj gace ..
Takodje mrzim to sto se igrac jedne legije koja ne moze ni u ligu konferencija da se plasira ceni vise od igraca Partizana koji je u strasnoj formi zne moze niko da me ubedi da je Mladenovic bolji igrac od Urosevica .. Urosevic je defanzivno 2 koplja ispred njega u igri 1 na 1 skok igri a i ofanzivno su tu negde Mladenovic je brzi Urosevic pametniji .
U Hrvatskoj ima 3-4 igraca iz njihove lige , nervira me to nipodastavanje igraca iz nase lige sad ispada da je uspeh da igras u jednoj Legiji koja je krsina od tima ..
To me mnogo nervira bas palanacki mentalitet .. Garantujem da Partizan vode normalni ljudi koji nece da prodaju Pavlovica da ovaj jos ne bi dobio poziv za reprezentaciju ..
Sto se tice utakmice mi smo juce imali dva izbora da izadjemo ovako i cekamo ili da idemo grudi u grudi .. da smo krenuli grudima izgubili bi ili 4-5 nula ili 5-3 4-2 .. u prvom slucaju bi bili indisponirani i ubijeni u drugom bi psihicki ostali ok ..
Na pixiju je sad da oporavi ekipu mentalno
Return to SP u Fudbalu Katar 2022.
Users browsing this forum: Claude [Bot] and 0 guests