Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja SP u Fudbalu Katar 2022.

Grupa G (Brazil, Srbija, Švajcarska, Kamerun)

Које репрезентације пролазе групу?

Бразил
70
48%
Србија
48
33%
Швајцарска
25
17%
Камерун
3
2%

Total votes : 146

Re: Grupa G (Brazil, Srbija, Švajcarska, Kamerun)

Postby Baxter Stockman » 25 Nov 2022, 09:27

Žile igra jer ima centaršut kojim se može pogoditi Mitar i Vlahović, a to je nešto na čemu baziramo igru.

Msm da će tu Lazović pre da krene u 11 nego Radonjić, ako uopšte i dođe do promene tu.
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Velja » 25 Nov 2022, 09:36

Sve super, ali da bi se došlo do centaršuta moraš da budeš brz po toj strani, da napraviš višak i izdržiš neki duel. Ništa od toga nisu u stanju da urade Živković i Lazović.

Nismo se nagledali mnogo dobrih centaršuteva od njih takođe. Lazović je juče bio tragično loš po ulasku, jedini boljitak je bio Radonjić.

Mi smo juče imali bazični problem što su nas napadali kao osice na sredini, nismo imali vremena ni da razmišljamo.

Druga je to bila pesma čim je ušao Radonjić, toliko je brz da vezuje igrače za sebe, čak nije ni nužno da probija, a konstantno je to radio.
Lažem čim zinem,
Za braću Vučić i SNS-ov Partizan ginem!!!
Velja

Postby Sezione » 25 Nov 2022, 09:47

Monogamija wrote:
Matori sve si u pravu, ali ne može čovek da prima loptu tri sekunde u kaznenom da je podiže sam sebi na leteći volej, a da nema otpora, pa ja na terminu takve odnesem po cenu penala. Da sam na mestu Vanje, sve bih za uši uvatio, ono sinoć i ona vetrometina su nepoštovanje sopstevenog golmana i gola.

Sutirate penale na terminu?
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby grobar_Zvornik » 25 Nov 2022, 09:50

Сад је по мени кључан тај психолошки моменат. Да се покаже је ли екипа сложна и свјесна свих грешака које су прављене. Као што неко написа, добро је што се ово десило на старту.
С друге стране уопште нисам убијеђен да ће Бразил бити овако убједљив против Швајцарске, која је 2018. била и бољи тим на терену.
Како год, ми једноставно морамо добити Камерун. А онда се покушати осветити Швајцарској за 2018.
И даље сматрам да ће нам бити потребно 6 бодова за даље. Ми не знамо играти утакмице на разлику, што већу. То је просто тако.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby mmarko28 » 25 Nov 2022, 09:54

Velja wrote:Sve super, ali da bi se došlo do centaršuta moraš da budeš brz po toj strani, da napraviš višak i izdržiš neki duel. Ništa od toga nisu u stanju da urade Živković i Lazović.

Nismo se nagledali mnogo dobrih centaršuteva od njih takođe. Lazović je juče bio tragično loš po ulasku, jedini boljitak je bio Radonjić.

Mi smo juče imali bazični problem što su nas napadali kao osice na sredini, nismo imali vremena ni da razmišljamo.

Druga je to bila pesma čim je ušao Radonjić, toliko je brz da vezuje igrače za sebe, čak nije ni nužno da probija, a konstantno je to radio.

Posle onog okretanja ledja kod prvog gola Radonjić mi ne bi više video teren na prvenstvu. Jeste jedan od naših najbrzih igrača ali je ono sramotno.
mmarko28

Postby Monogamija » 25 Nov 2022, 09:54

Sezione wrote:
Monogamija wrote:
Matori sve si u pravu, ali ne može čovek da prima loptu tri sekunde u kaznenom da je podiže sam sebi na leteći volej, a da nema otpora, pa ja na terminu takve odnesem po cenu penala. Da sam na mestu Vanje, sve bih za uši uvatio, ono sinoć i ona vetrometina su nepoštovanje sopstevenog golmana i gola.

Sutirate penale na terminu?

Samo kad se ostane bez ruke ili noge, a i tad se veća. :biggrin:
Borjan - Stojković, Degenek, Savić, Rodić - Jovančić, Krstičić - Srnić, Ben, Marin - Pavkov
06.11.2018. Crvena Zvezda 2 - 0 Liverpul

SINIŠA MIHAJLOVIĆ 20.02.1969.-16.12.2022. Večna ti slava ljudino!
Monogamija

Postby Dylam Dop » 25 Nov 2022, 09:54

Rekoh sinoć da trebaju da stanu pred ogledalo svi i pogledaju se. Jesmo mi nadtrčani i efektno su nas zatvarali, nema nikakve sumnje da su karioke vrhunska ekipa, vrlo pripremljena. Štaviše, napadi koji su išli preko Nejmara su bili njihovo najgore izdanje, on im je ahilova peta (da ne kažem i: lijevo smetalo). Mi smo bili bukvalno paralizovani, uplašeni, krajnje nesigurni.. Jedan pravi centaršut nismo imali (ovo posebno važi za Živkovića). U nekim poluprilikama/polukontrama bilo je i otvorenijih naših igrača koji su grabili prema njihovom 16-ercu, ali drugi koji su imali loptu nisu ih vidjeli*, tražila se i pokušavala naći samo Mitrova glava (što je podsjetilo na stare boljke kad smo imali Žigića u ekipi), premda su ga vrlo dobro pokrivali.

*ovo je opet bio odraz te naše mentalne paralizovanosti, kao da su nosili one oglave za konje (malo ružna usporedba) za sužavanje vidnog polja, a ustvari su strah i uzbuđenje uticali na mentalno sužavanje i blokadu svijesti.
Razočaran sam i lošim izvedbama onih nekoliko kornera, iako imamo hrpu igrača za glavu viših od svih njihovih.

Ono što posebno zabrinjava i odskače od svega viđenog je činjenica da su (i pored naše gusto postavljenog def. poretka) sebi vrlo lako stvarali prostor u i oko našeg 16-rca*, nego što smo mi uspijevali išta od igre da razvijemo na onolikoj sredini terena.

Pokušavali smo da "igramo zonu" nasuprot njihovih brzih gonzalesa :biggrin:, jedva da smo ih markirali. Naravno, moglo je još ubjedljivije da se završi u njihovu korist, da im je napad bio malo skoncentrisaniji (posebno u prvom poluvremenu) i da nije bilo nešto više proklizavanja. Utisak je da su Katrani malo više natopili teren pred utakmicu. Imao je i Vlahović jedno-dva nezgodna klizanja pred njihovim golom, gdje sam strahovao da bi opet mogao istegnuti prepone.
Dylam Dop
Guest

Postby Fratelo » 25 Nov 2022, 10:13

Pikseta bolje da nista ne progovara, jer kada otvori usta izlazi Aleksandra Prijovic iz njega.
https://mozzartsport.com/specijal/vesti/tijago-silva-piksijeve-izjave-nas-motivisale-to-je-nedostatak-postovanja/437059
Fratelo

Postby Starks » 25 Nov 2022, 10:24

Videli smo izjavu njihovog selektora. Pokazao je nepoštovanje. Da je analizirao naš tim bolje, video bi da mi retko primamo golove, bez obzira na to u kakvoj postavi igramo"

https://www.kurir.rs/sport/mundijal-2022/4057956/tijago-silva-opleo-po-piksiju
There's a lot of ways to play any game. I play mine on the house percentages.
Starks

Postby Sezione » 25 Nov 2022, 10:26

Gledam sad izjave od sinoc, Piksi odlemio skroz, misli da sledecu igramo protiv Svajcarske :D
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby Eddie Brock » 25 Nov 2022, 10:34

Pikseta bolje da se fokusira na pripremu meca, poceo je sablonski da sastavlja tim

Sinoc ti treba brzina, igra ti Sms, Tadic, i to jos Sms po levoj

Pristup je taj koji je bio los najvise, igras protiv tima gde ti je 80% poraz upisan i ukenjas se umesto da pokidas
UPRAVA NAPOLJE!
Eddie Brock

Postby Dovla933 » 25 Nov 2022, 11:12

Totalno promašena taktika Piksijeva, ako je već hteo da umrtvi igru ili šta već, morao je da vidi od starta kolika mu promaja duva po našoj desnoj, a njihovoj levoj strani, uostalom, oba gola su dali po toj strani.
Te priče da smo ok bili u prvom poluvremenu ne piju vodu, sve je bilo isto kao u drugom, samo malo manje naseg trčanja.
Milenkovića na beka i uvedeš još jednog štopera, ne bi duvala tolika promaja.

Malo više se taktički posvetiti Kamerunu, a malo manje plakati za Kostićem koji bi sam pobedio Brazil i sve će biti ok..
Dovla933

Postby Fratelo » 25 Nov 2022, 11:51

Tegi javi se, zanima me tvoje vidjenje situacije i nase sanse i mogucnosti za ponedeljak i petak? :)
Fratelo

Postby Grande Alessandro » 25 Nov 2022, 11:55

Bolje je što smo juče izgubili...sve sam više siguran u to...

Na prošlom SP-u, gde smo otišli sa nekim većim očekivanjima (mislim na SP 2010 u J. Africi), dobili smo favorita u grupi Nemačku, ali su nas izbacile utakmice protiv Gane i posebno Australije...
Sada očekujem povoljniji ishod preostala dva meča.

Inače, ako ćemo da bijemo nekog favorita, uvek sam za to da tako nešto uradimo u 1/8-finala, nego u grupnoj fazi :biggrin:

I još nešto...
Meni je juče Lukić bio naš najbolji vezni igrač u prvom poluvremenu. U drugom se, nažalost, uklopio u kompletno sivilo ekipe...
Grande Alessandro

Postby NEDJA » 25 Nov 2022, 12:13

Brazil nije nas nivo. Em su bas jaki, uigrani, em nam koncepcijski ne odgovaraju jer imaju gomilu brzih i sjajnih tehnicara a uz to su i stoperi izuzetno snazni, brzi, dobri u skoku. Dobro smo prosli rezultatski, ubedljiv poraz bi prilicno negativno uticao. Od Kameruna smo bolji, Svajcarci su nas nivo i tu cemo resavati nasu sudbinu. Cak da igramo i nereseno protiv Kameruna a Svajcarci nereseno sa Brazilom, nas bi pobeda u zadnjem kolu vodila dalje ali je jako bitno da u zadnje kolo udjemo da nam je i bod dovoljan jer Svajcarci znaju da igraju na rezultat i bice ih tesko probiti, ali ako budu morali juriti pobedu izaci ce iz sablona i imacemo mnogo vise prostora
Od prvog casa zivota svog
od trena kada sam ugled'o dan
u glavi se mojoj misao radja
da zivim za Partizan

Na kraju sveta da igra Partizan
on nece nikada ostati sam
i svako ce od nas ponosno reci
za njega zivot cu da dam
racunajte na nas
NEDJA

PreviousNext

Return to SP u Fudbalu Katar 2022.