Monogamija wrote:
Matori sve si u pravu, ali ne može čovek da prima loptu tri sekunde u kaznenom da je podiže sam sebi na leteći volej, a da nema otpora, pa ja na terminu takve odnesem po cenu penala. Da sam na mestu Vanje, sve bih za uši uvatio, ono sinoć i ona vetrometina su nepoštovanje sopstevenog golmana i gola.
Velja wrote:Sve super, ali da bi se došlo do centaršuta moraš da budeš brz po toj strani, da napraviš višak i izdržiš neki duel. Ništa od toga nisu u stanju da urade Živković i Lazović.
Nismo se nagledali mnogo dobrih centaršuteva od njih takođe. Lazović je juče bio tragično loš po ulasku, jedini boljitak je bio Radonjić.
Mi smo juče imali bazični problem što su nas napadali kao osice na sredini, nismo imali vremena ni da razmišljamo.
Druga je to bila pesma čim je ušao Radonjić, toliko je brz da vezuje igrače za sebe, čak nije ni nužno da probija, a konstantno je to radio.
Sezione wrote:Monogamija wrote:
Matori sve si u pravu, ali ne može čovek da prima loptu tri sekunde u kaznenom da je podiže sam sebi na leteći volej, a da nema otpora, pa ja na terminu takve odnesem po cenu penala. Da sam na mestu Vanje, sve bih za uši uvatio, ono sinoć i ona vetrometina su nepoštovanje sopstevenog golmana i gola.
Sutirate penale na terminu?
Videli smo izjavu njihovog selektora. Pokazao je nepoštovanje. Da je analizirao naš tim bolje, video bi da mi retko primamo golove, bez obzira na to u kakvoj postavi igramo"
Return to SP u Fudbalu Katar 2022.
Users browsing this forum: Claude [Bot] and 0 guests