Tegi wrote:Tako je. Proizvoljna teza o sličnoj snazi današnjeg Brazila i ondašnje Nemačke je neoboriv dokaz da je tadašnja ekipa bolja od sadašnje, a gubitak dvomeča od raspale Domenekove Francuske, te porazi od Gane i Australije su se dogodili Pižonu i Radovanu Ćurčiću.
Bitno je pobediti Nemacku sto se ispada iz grupe nema veze to ti je nas mentalitet ..
Meni je draze da izgubimo od Brazial i prodjemo grupu nego da nas ponizava Kamerun ,da mi impresioniramo svet a posle kad nas svet ne gleda nema veze ..
To je luzerski mentalitet zeljan dokazivanja i tudje potvrde sopstvene vrednosti nije samo ukorenjen u sportu ..
Kada i kako je nastao nije mi poznato , vide emo koliko ce Arabiji da znaci pobeda nad Argentinom ..
Italijani prodju 2006 na gol razliku grupu i osvoje SP .. Kostic je mogao da igra protiv Brazila ali nije htelo da se rizikuje Mitar je takodje povredjen i trebao je da odmori ...
Da mi prodjemo grupu plasiramo se na evro posle 20 godina pa cemo polako da postanemo ozbiljan takmac ..
Sve bi mi preko noci pa kad ne uspemo onda raspad.
Do juce komentari " koji nas fudbal " ,"ja ih ne gledam 20 godina " ," oni igraju samo za pare " ... Sad ti isti ljudi koji tako pričaju su nešto nezadovoljni i razocarani sto smo izgubili od Brazila .