Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja SP u Fudbalu Katar 2022.

Grupa B (Engleska, Iran, USA, Vels)

Које репрезентације пролазе групу?

Енглеска
12
35%
Иран
3
9%
САД
9
26%
Велс
10
29%

Total votes : 34

Re: Grupa B (Engleska, Iran, USA, Vels)

Postby grobar_Zvornik » 29 Nov 2022, 21:47

Руку на срце, Иранци су одиграли двије лоше утакмице у групи и нису заслужили пролаз даље.
Амери имају младу екипу и урађено у групи се може сматрати успјехом.
Велс разочарао.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

32 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Isak » 29 Nov 2022, 21:48

Šteta , totalno bezidejan Iran , a Ameri im se nudili.
Isak

Location: Iza brda je polje , iza polja je šuma , iza šume je kuća , iza kuće je put koji vodi do mene

Re: SP u Kataru 2022. UŽIVO komentarisanje utakmica

Postby Inzaghi » 29 Nov 2022, 21:48

Idealan primer kako bi javnost unakazila da smo ovo bili mi. Sramota, pali, branili se. Da smo izasli bilo bi pa zatvaraj mec.

Mnogo toga je problem kod nas a ne samo trpanje, Piksi, igraci itd itd.
"да једна мала група људи није хтела да одустане..."
Inzaghi

Re: SP u Kataru 2022. UŽIVO komentarisanje utakmica

Postby Duh sa sekirom » 29 Nov 2022, 21:49

50:50 penal , prvobitna odluka sudije na terenu je odlucujuca u ovakvim situacijama
Duh sa sekirom

Postby Koridor » 29 Nov 2022, 21:50

Bas mi zao Iranaca.
Koridor

Postby Dylam Dop » 29 Nov 2022, 21:56

Moz' jedno off-pitanje:

-Kako i zasto ovi Ameri ne pojacaju budzete sopstvenih klubova u MLS-u, privuku jace ino-igrace, podignu kvalitet lige i iznjedre sopstvene kvalitetnije i talentovanije igrace? Sta je tu problem? Nece da zasjene popularnost drugih nac. sportova, ili..?!
Dylam Dop
Guest

Postby medjutim » 29 Nov 2022, 22:12

Nema dovoljno ljudi koji će da plaćaju ulaznice i TV prenose od kojih bi se to otplatilo, jednostavno.
Sačuvaj me bože srpskog junaštva, hrvatske kulture i legendi Partizana
medjutim

Postby Koridor » 29 Nov 2022, 22:19

Veliku sansu Iran propustio. Boga pitaj kada ce ponovo biti ovako blizu druge faze.
Koridor

Postby Radonjaa » 29 Nov 2022, 22:34

Dylam Dop wrote:Moz' jedno off-pitanje:

-Kako i zasto ovi Ameri ne pojacaju budzete sopstvenih klubova u MLS-u, privuku jace ino-igrace, podignu kvalitet lige i iznjedre sopstvene kvalitetnije i talentovanije igrace? Sta je tu problem? Nece da zasjene popularnost drugih nac. sportova, ili..?!

Ovako površno, čisto na osnovu mreža, bih rekao da nikad nisu ovako entuzijastično pratili neko SP, čini mi se da sam pročitao da su u vrhu i po broju prodatih ulaznica. Buskec i Mesi u Interu iz Majamija od sledećeg ljeta, se predstavlja kao gotova priča. To bi bio ozbiljan potez i zaokret u tom smjeru koji pominješ. Pa onda SP kod njih za 4 godine. Već do početka ili sredine sledeće decenije bi mogli da budu na izuetnom nivou, i liga i reprezentacija. Samo Kinezi ne kreću sa mrtve tačke. :biggrin:
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby Гроф Тинторето » 29 Nov 2022, 23:01

Negde sam cuo da vise ljudi prati ovo SP nego sto je finale NBA.
Nikad nisam obratio paznnu, cini mi se da i na stadionima njihovim ima gledalaca.
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby Malkovic » 29 Nov 2022, 23:03

Фудбал им је десета рупа на свирали, као код нас хокеј.

Али као домаћини СП-а су пун погодак.
Данас пламсаш само од крви најбољих
што су мачу дали своја тела справна;
блештећи у духу и у чистој вољи,
божанствена света земљо Православна
Malkovic

Postby Гроф Тинторето » 29 Nov 2022, 23:05

Nfl, bejbol, hokej. Ostalo nek se poredja kako hoce
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby Dylam Dop » 29 Nov 2022, 23:21

medjutim wrote:Nema dovoljno ljudi koji će da plaćaju ulaznice i TV prenose od kojih bi se to otplatilo, jednostavno.

Ne bih rekao, jerbo to prosto & a priori nije njihova biznis-filozofija. Drzim, kad bi htjeli i zeljeli, mogli bi dici popularnost fudbala dosta lako, jer su majstori da naprave (od svega) sou, lova im tu nikakav problem nije. Fuca mozda jeste, naizgled, dosta sporiji sport od drugih njihovih popularnih: bejzbola, NFL, NBA,.. i na mali broj pogodaka, pa na prvi pogled ne izgleda toliko atraktivno. Mozda je kvaka u tome + ne zele da ugroze popularnost domacih, tradic. sportova. Ali SAD svake godine usisavaju mase latinosa koji ionako nikad nisu prestajali biti ludi za fucom.
Dylam Dop
Guest

Postby Milutinov Tata » 30 Nov 2022, 00:13

U SAD je sve cisti biznis, tako da se slobodno moze reci da trenutno nije isplativo dovesti mega zvezdu u najboljim godinama za pare koje moze dobiti u Sitiju ili PSZ-u. Klubovi su privatni, tako da ne pomaze tu nacionalna strategija. Liga je na sasvim finom nivou i ima svoje mesto, verovatno ce sada jos vise dobiti na znacaju zbog SP za 3 i po godine, ali tesko ce u skorije vreme prici jacim evropskim ligama.

Na temu, ocekivana laka pobeda Engleza, Vels simpaticna reprezentacija ogranicenih dometa. Iran ipak slabiji od SAD koje su bas kao sto Radonja napisa potpuno bespotrebno stale u bunker na kraju, ali ipak bez vece frke do prolaza. SAD 4. put u ovom veku u drugom krugu na SP, fin kontinuitet.
#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby Sezione » 30 Nov 2022, 02:33

Dylam Dop wrote:
medjutim wrote:Nema dovoljno ljudi koji će da plaćaju ulaznice i TV prenose od kojih bi se to otplatilo, jednostavno.

Ne bih rekao, jerbo to prosto & a priori nije njihova biznis-filozofija. Drzim, kad bi htjeli i zeljeli, mogli bi dici popularnost fudbala dosta lako, jer su majstori da naprave (od svega) sou, lova im tu nikakav problem nije. Fuca mozda jeste, naizgled, dosta sporiji sport od drugih njihovih popularnih: bejzbola, NFL, NBA,.. i na mali broj pogodaka, pa na prvi pogled ne izgleda toliko atraktivno. Mozda je kvaka u tome + ne zele da ugroze popularnost domacih, tradic. sportova. Ali SAD svake godine usisavaju mase latinosa koji ionako nikad nisu prestajali biti ludi za fucom.

Kad god sam gledao neki sazetak mls uvek su mi u oko upadale gotovo pune tribine, kad se pogleda prosecna popunjenost stadiona vidi se da to nije bilo bez razloga

https://soccerstadiumdigest.com/2022-mls-attendance/

https://en.wikipedia.org/wiki/Major_Lea ... 022_season

Nista ovo nije znatno manje od npr Lige 1

https://www.footballwebpages.co.uk/fren ... /2021-2022

Verujem da imaju neki jos ozbiljniji plan za narednih par sezona posto je svetsko blizu, deluje mi da ce tu biti dobrog fudbala i da ce tek posle svetskog liga uci u konkurenciju i na globalnom nivou
U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

PreviousNext

Return to SP u Fudbalu Katar 2022.